miercuri, 28 ianuarie 2009

PATRIARHIA ROMÂNĂ CERE EXPLICAŢII ÎN PRIVINŢA PAŞAPOARTELOR BIOMETRICE

PRO TV: "Reprezentanţii Patriarhiei doresc să ştie dacă datele cuprinse în aceste documente nu aduc cumva atingere libertăţii şi demnităţii persoanelor.
De altfel, paşapoartele pe care le vom primi din acest an au stârnit numeroase controverse. Acum două săptămâni, stareţul mănăstirii Petru Vodă din Neamţ spunea că aceste documente fac parte dintr-un plan demonic, prin care posesorul îşi vinde sufletul diavolului. Paşapoartele biometrice conţin un cip în care sunt stocate toate datele de identificare ale deţinătorului plus amprentele. Noul tip de paşaport, valabil cinci ani de zile, se adaugă pe lista condiţiilor pe care România trebuie să le îndeplinească pentru aderarea la spaţiul Schengen, în 2011".

Este o ştire "şcoală", o lecţie de "profesionalism": reacţia Patriarhiei, neaşteptată, însă binevenită, este "îmbrăcată" în straturi succesive de informaţii mincinoase. În fapt, stareţul mănăstirii Petru Vodă NU spunea că....(mesajul este denaturat) , noul tip de paşaport (în varianta cu cip) NU se adaugă listei... (vezi legislaţia europeană), este o condiţie de aderare pentru că negociatorul României, Vasile Puşcaş, NU a negociat, aşa cum au făcut alte state, datele tehnice ale paşaportului biometric, ş.a.m.d.
Iată comunicatul Patriarhiei, răutăcios şi nedrept cu proprii credincioşi ortodocşi (care îşi exprimaseră punctul de vedere), dat publicităţii în această seară: "În legătură cu opiniile exprimate în dezbateri publice şi pe diferite site-uri referitoare la problema paşapoartelor biometrice, precizăm următoarele: Biserica Ortodoxă Română nu aprobă iniţiative particulare şi de grup, fără consultarea şi binecuvântarea ierarhului locului, care provoacă mai mult tulburare, decât să clarifice problema. În vederea formulării unui punct de vedere oficial în cadrul şedinţei Sfântului Sinod din zilele de 25-26 februarie 2009, Patriarhia Română a solicitat Direcţiei Paşapoarte din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor lămuriri privitoare la paşapoartele biometrice şi în ce măsură datele cuprinse în acestea nu aduc atingere libertăţii şi demnităţii persoanelor umane".

Nădejdea este însă la Domnul! Mergem mai departe!
R.

UPDATE

ANTENA 3 (nepricepuţi sărmanii, fără comentarii): "Aceasta e spaima creştinilor habotnici, care spun că introducerea cipurilor în noile tipuri de paşapoarte este ultimul pas înainte de introducerea unor astfel de cipuri în corpul uman. Pe ele troneaza semnul Fiarei apocaliptice - şase sute şaizeci şi şase. Cipul cu pricina are câţiva milimetri dar conţine toate informaţiile legate de persoana noastră. În curând, îl vom purta peste tot cu noi şi va reprezenta actul nostru de identitate. Noile paşapoarte româneşti deja au fost implantate cu astfel de cip-uri. Ceea ce noi nu ştim este că pe lângă datele de identificare, toate cip-urile din paşaporturi vor conţine un cod comun: 666.

Autorităţile cred că cip-urile din paşapoarte vor îmbunătăţi controlul şi siguranţa cetăţenilor. Măsura i-a înfiorat şi pe mai mulţi membri ai Bisericii Ortodoxe. Duhovnicii spun că cip-urile vor ajunge şi pe buletine şi într-un viitor foarte apropiat chiar în corpul uman. Odată cu cip-urile şi numărul diavolului. "Atragem atenţia celor care ne conduc că noi suntem oamen creaţi cu libertate şi nu admitem astfel de lucruri", spune Maica Ecaterina. Teologul Laurenţiu Dumitrescu e de părere că acesta "este un pas înainte spre ce va urma şi că într-un fel o putem numi cădere pentru că de bună voie ne supunem unui sistem mondial care nu are gânduri bune, care lucrează în chip demonic".

În acest moment, suntem înconjuraţi de numărul diavolului. În produsele din hypermarket-uri, în bănci, pe card-urile de credit, peste tot găsim acest cod de bare. Coincidenţă sau nu, într-un verset al Apocalipsei, Diavolul s-a asigurat că nicio vânzare şi nicio cumpărare nu se va putea face fără chipul sau semnul fiarei. "Perspectiva pentru cei care vor renunţa la aceste acte va fi de moarte, de foame, de frig, nu vor avea case", spune Maica Ecaterina.

Încercând să calmeze spriritele, conducerea Bisericii Ortodoxe nu atacă cipurile dar vrea lămuriri."Patriarhia Română a solicitat Direcţiei Paşapoarte din MAI lămuriri cu privire la paşapoartele biometrice şi în ce măsură datele conţinute de acestea aduc sau nu atingere libertăţii şi demnităţii umane", a declarat preotul Constantin Stoica, purtător de cuvânt al Patriarhiei Române.

Primul paşaport al diavolului va fi eliberat pe 31 ianuarie. Nu se ştie, însă, când va apărea primul card de identitate cu cip-ul 666. Oricum, este pentru a doua oară când un act de identitate românesc naşte o astfel de controversă. La fel s-a întâmplat când a fost lansată noua carte de identitate şi cineva a citit cuvântul card înscris în colţul din dreapta sus, invers."

Evenimentul zilei, Cotidianul, Ziua, Mondonews, Ziare.com

17 comentarii:

Anonim spunea...

Si militzienii de la Pasapoarte ce sa zica? Nu cred ca pot ei lamuri, intr-un sens sau altul, pe cineva...frumoasa sintagma de la sfarsit "libertatea şi demnitatea persoanei umane", dar cum a ramas cu esenta problemei, adica cu lezarea sentimentului religios?! Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Declaratie a monahului Filoteu la intrunirea AZEC; „Părintele Iustin m-a chemat, săptămîna trecută, să-mi arate textul apelului către credincioşi, în care sesiza pericolul acestor paşapoarte. Eu am plecat cu textul către alţi mari duhovnici, pentru a le cere părere, iar în urma mea, altcineva a pus apelul pe internet. A fost o greşeală strategică, pentru că apelul trebuie întîi adus la cunoştinţa şi semnat şi de alţi mari duhovnici."

Anonim spunea...

Sa spunem NU vicleniei diavolului si sa nu acceptam cipurile asa cum au facuto rusii si grecii ORTODOCSI SA NU NE LEPEDAM DE HRISTOS

Anonim spunea...

maine 30 ianuarie ora 16.45 la Antena 2, Irina Cordoneanu realizeaza si prezinta o emisiune despre CIPuri, avand ca invitat pe parintele Mihai Aldea si un alt invitat pro cipuri, probabil un oficial de la pasapoarte, inca neconfirmat. Vor mai fi si interventii telefonice pro si contra, inclusiv ale dlui avocat Mihai Rapcea initiatorul mitingului de protest din 11 februarie impotriva hotararii de guvern 1566/2008

emisiunea se poate vizualiza usor si pe internet la http://www.antena2.tv/live

Apel din partea Avocatului Mihai Rapcea

In data de miercuri 11.02.2009, intre orele 9-11, vom organiza in
Bucuresti un miting de protest impotriva aplicarii hotararii de
Guvern nr.1566/15.12. 2008 privind inserarea cipurilor biometrice in
pasapoarte (nu vreau sa par prapastios, dar chiar numarul Hotararii de
Guvern imi da fiori- 1566 este un numar straniu, caci daca adunam
primele doua cifre din numarul hotararii 1+5, atunci avem... hotararea
666).

Vom cere ANULAREA Hotararii de Guvern si SUSPENDAREA ei de catre
instanta de judecata. Reamintesc ca in aceeasi zi vom avea termen de
judecata la Curtea de Apel Bucuresti, unde se va cere suspendarea
Hotararii 666, pana la judecarea contestatiei. Declaratia de miting va
fi depusa la primarie luni 26 ianuarie, inca nu stim exact ce locatie
ne va aproba primaria, dat fiind numarul mare de participanti pe care
il speram. Intentia noastra este de aface mitingul in fata sediului
Curtii de Apel Bucuresti, pentru a arata judecatorilor seriozitatea
cazului, importanta lui precum si larga sustinerea populatiei fata de
aceasta cerere de suspendare.

Cei care sunt ferm hotarati sa participe, sa isi anunte participarea
din timp, pentru a organiza cu acestia o intalnire prealabila, pentru
aspecte organizatorice. Legea ne obliga sa avem la fiecare 10 oameni,
o persoana insarcinata cu servicul de ordine al mitingului. Un alt
miting pe care il anuntam de pe acum, dar a carui data nu este
inca stabilita (intrucat depinde de cei de la institutia Avocatului
Poporului -cand ne primesc in audientza) va fi la sediul Avocatului
Poporului, pe str.Eugen Carada, langa Banca Nationala, in Bucuresti.
Vom cere Avocatului Poporului sesizarea Curtii Constitutionale cu
privire la neconstitutionalitatea Legii 298, ce priveste inregistrarea
comunicatiilor.

Doamne ajuta !

Mihai
Cei care vor sa participe pot anunta prin e-mail : rapcea@gmail. com
sau pe grup Group home page:
http://groups. yahoo.com/ group/refuzimplant

Anonim spunea...

666 !!! doresc sa comentez un comentariu legat de 1+5 si inca doi de 6 privind legea in cauza! Va place sa faceti tot felul de legaturi care sa ajunga la cifra 666. Daca am merge numai pe supozitii bazate pe adunari si scaderi unde ajungem ! De ce nu scadem si adunam mereu 1 cu 5, astfel ne-ar da alta cifra !Cred ca unii dintre dvs. stimabililor au mintea prea odihnita. De altfel, desi sunt plecat din tara pt o scurta perioada (2 ani), urmaresc cu interes tot ce se intampla in tara mea Romania, afland despre acest blog de la un bun prieten student la teologie, dar, pe zi ce trece, ajung mereu la aceeasi concluzie generala, si anume: NOI ROMANII NE AUTOSTRESAM. Asadar, cred ca singuri ne facem rau, iar daca ar sta aderarea Romaniei la Schengen numai in acceptarea acestui tip de pasaport (fie el si cu cifra mitica sau demonica 666) care ar fi problema in fond. Insa, cum spuneam, ori mintea unora este prea odihnita, or ne place in continuare sa ne facem rau singuri prin interpretari de tot felul. daca ar fi sa o spunem pe aia dreapta v-as intreba pe toti de ce utilizati net-ul ca doar in viziunea unora si asta ar fi un instrument diavolicesc!!! Cu tot respectul pe care vi-l port pentru initiativa de a imbogati acest blog cu comentarii, cred ca ar trebui sa ne gandim la viitorul nostru intr-un mod mai creativ si pozitiv! De cele mai multe ori vad doar comentarii sceptice si negativiste, solutii se dau prea putine, iar despre lucruri bune ce sa mai vorbesc! Imi pare rau, desi nu este un site sa zicem de "relaxare" de cele mai multe ori, daca as fi mai slab de inger sau usor influentabil, cred ca as lua-o razna cum se spune. Ma rog, poate ca asava place sa fiti, insa eu unul, m-am simtit dator, ca si voi de altfel, sa-mi spun parerea, fapt pt care va si scriu pt prima data. Astept totusi, pe viitor, putin mai mult optimism avand in vedere ca suntem dintr-o tara care, chiar si asa cu multe probleme, se numeste Romania si nu Tibet sau mai stiu eu cum!Suntem in mijlocul Europei totusi unde numai prin noi insine putem sa ne ridicam. Asadar, cu exceptia celor care au urmat calea apropierii de Dumnezeu prin preotie, calugarie, etc, consider ca noi ceilalti, ca buni crestini, sa ne bazam mai putin pe simbolistica unora si sa incrcam sa ne unim si sa realizam ceva bun si durabil pentru noi romanii, chiar daca presupune mult timp si cumpatare. Va multumesc, si scuze daca am ofensat pe cineva, insa nu am dorit decat sa evidentiez anumite aspecte.

Razboi intru Cuvant spunea...

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5373194-video-pasaport-catre-delir-apocalipsa-viziune-romaneasca.htm

Cine mai delireaza in presa... De adaugat la "bestiarul" media, Rafael!

Anonim spunea...

Scrisoare catre Pr. Iustin Parvu

Parinte, cuvintele dvs. referitoare la 666 au produs neintelegeri intre credinciosi. La dezbaterea care a avut loc pe 22.01.2009, cei care va sustineau ideile vociferau cand vorbea cineva din celalta tabara iar pe preotul trimis de Arhiepiscopia Tomisului nici nu l-au lasat sa termine ce avea de spus. Doar Pr. Buchiu si Pr. Coman au putut vorbi mai mult (si foarte bine). Comunicatul pe care l-ati dat a adus multa tulburare in biserica. Nu trebuie sa inspaimantati oamenii cu ideile dvs. pentru ca unii dintre ei nu au puterea de rugaciune a calugarilor si iata cum reactioneaza! Aveti mila de oamenii obisnuiti care sunt mai slabi in fata celui rau si nu stiu ce sa faca in astfel de cazuri. Unii pot deveni chiar violenti, am vazut multa ura in privirile lor, nu mai au respect nici fata de preotii care nu sunt de acord cu dvs.!
Daca noi cei din lume suntem trupul vazut al lumii, atunci dvs., calugarii, ar trebui sa fiti sufletul nevazut al ei, sa va rugati pentru noi, nu sa ne intaratati. Oamenii merg la manastire cu speranta, cu daruri, platesc liturghii si ce primesc de la dvs.? Vi se spune “parinte” dar aveti grija sa nu fiti tatal care da copiilor sai pietre in loc de paine; pietre grele ca: indoiala, frica, ura, lipsa de respect a unor oameni fata de preotii care nu sunt de acord cu ceea ce afirmati. Spuneti ca “a venit vremea muceniciei”. In acest caz, s-ar putea ca singurii mucenici sa fie cei care ar putea fi batuti de adeptii dvs. pentru ca nu accepta noile idei care vin dinspre Manastirea de la Petru Voda.
Mucenicia nu inseamna sa fugi de sabie, de ceea ce vor sa-ti faca, ci sa-i lasi sa faca ce vor acestui trup muritor (ma refer la buletine, cipuri), atata vreme cat sufletul tau ramane curat. Mucenicii n-au fugit din calea sabiei. Daca sabia e cipul, sa-l lasam sa ne strapunga, asta e mucenicie! Ati inteles gresit mucenicia in acest caz.
Eu cred ca anticipati vremurile despre care se scrie in Biblie. L-ati scos din context pe 666 desi nu era cazul acum. Chiar din Apocalipsa va puteti da seama ca nu a sosit inca vremea lui 666 pentru ca asta se va intampla dupa ce vor fi deschise cele 7 peceti si vor trambita cei 7 ingeri, dupa aparitia anticristului in lume. Daca toate acestea s-ar fi intamplat, probabil ca acum n-ar mai exista jumatate din oamenii de pe pamant. Cititi in Biblie ce se intampla dupa fiecare pecete si trambitare: cand a trambitat al doilea inger “a treia parte din mare s-a prefacut in sange”, dupa a treia trambitare ” multi oameni au murit din pricina apelor care erau amare”, dupa a sasea trambitare “a fost ucisa a treia parte din oameni. Toate acestea inca nu s-au implinit, se vede clar, va rog sa priviti situatia corect altfel riscati sa cadeti in erezie, sa apara o secta in sanul bisericii. Deocamdata nu s-a ajuns chiar la asta, dar ati creat o grupare anarhica (conform definitiei din Sectologie, “gruparea anarhica este o comunitate de “credinciosi” apartinand unui cult sau unei biserici, dar care nu este de acord cu unele practici sau initiaza ea ceva nou“). Aveti grija ca adeptii dvs. sa nu devina o organizatie religioasa violenta care poate ajunge chiar sa ucida o persoana sau un grup (daca acestia nu sunt de acord cu organizatia lor).
Apare dictatura unor idei false, se impune oamenilor o noua erezie: frica de diavol (de 666). Nu trebuie sa devenim paranoici, obsedati, sa-l vedem pe diavol peste tot (in pasapoarte, pe pereti, in oala cu ciorba…).
Dupa cum scrie in Dogmatica, unul dintre atributele naturale ale lui Dumnezeu este atotprezenta sau omniprezenta Lui, deci spre Dumnezeu trebuie sa ne indreptam atentia, nu spre cel rau care vrea sa distruga lumea.
Scrie in Apocalipsa ca numarul 666 “este numar de om” deci nu este in ceva creat de tehnica. Oamenii care cred ce spuneti dvs. (ca 666 e in codul de bare, cipuri) sunt atat de porniti impotriva celor care eventual i-ar putea urmari, le-ar afla datele personale, oare de ce atata spaima? Daca ar putea, probabil L-ar acuza si pe Dumnezeu ca ne urmareste, ne stie chiar si gandurile. Daca ar avea incredere in Dumnezeu nu s-ar teme de nimic pentru ca “Dumnezeu este scaparea si puterea noastra, ajutor intru necazurile ce ne impresoara. Pentru aceasta nu ne vom teme cand se va cutremura pamantul si se vor muta muntii in inima marilor.” (Ps. 45; 1,2). Iata ca oamenii nu trebuie sa se teama nici in timpurile din urma, cand dupa ce se va deschide pecetea a sasea fi “cutremur mare” apoi mai scrie in Apocalipsa si de alte calamitati care vor urma. Daca ne uitam ce se intampla acum, nu pare ca Apocalipsa a ajuns asa departe. Oricum nu le este de folos oamenilor sa stie cand va veni sfarsitul lumii, dupa cum nu le este de folos sa stie nici momentul mortii lor.
Sf. Ioan Gura de Aur spune: “Ingrijiti-va de sfarsitul vostru si nu de sfarsitul lumii” iar Sf. Atanasie zice: ”De ziua cea de Apoi nu stiu nici ingerii, nici Fiul, caci nu este voua si nimanui de folos sa stiti; mai de folos este voua a asculta de Fiul Care ne invata despre inselatorii care vor veni, pentru ca se vor preface diavolii in ingeri si vor grai despre sfarsitul lumii, dar voi sa nu-i credeti, pentru ca nici ei nu stiu si nu cunosc data”.
In istorie sunt multi cei care, la timpul lor, au spus ca era sfarsitul lumii, se agatau de diferite descoperiri ale vremii. Oamenii trebuie sa inteleaga ca civilizatia si tehnica avanseaza, nimic nu sta pe loc (pana si pamantul se invarte), asa e in firea lucrurilor, asa a lasat Dumnezeu. In Biblie scrie de multe ori "Nu va temeti!". Doar fanaticii si habotnicii se tem de tehnica data de Dumnezeu in ajutorul oamenilor. In acelasi timp cu inmultirea oamenilor pe pamant a evoluat si tehnica, eu cred ca toate sunt lasate de Dumnezeu omului pe pamant spre a-i usura viata. Codurile de bare fac si ele parte din tehnica, simplifica vanzarea produselor. Ce ar vrea unii? Sa stea vanzatorul sa scrie intr-un caiet fiecare produs pe care il vinde? Cat despre scanarea irisului, amprente, oamenii cinstiti nu au de ce sa se teama. Daca populatia poate fi controlata mai bine, se pot gasi infractorii mai usor de catre politie. Nu fiti ca cei de pe timpul Inchizitiei care ardeau pe rug oamenii de stiinta.
“Fanatismul fundamentalist - care vadeste deopotriva rautatea, ridicolul si neghiobia - întotdeauna duce la erezii, schisme, sectarism, suprematia literei, forme religioase naive ori teroriste, îndârjiri formaliste (stilistii) si compromiterea în ochii oamenilor cu scaun la cap a fenomenului religios”. (Monahul Nicolae Steinhardt, “Reflectii calugaresti”).
Dumnezeu sa va lumineze sa nu rataciti calea acum la batranete, ar fi pacat de toate suferintele pe care le-ati indurat in viata. Noi va respectam, dar nu va lasati influentat de altii si nu aduceti in Romania tulburarile din Grecia (despre 666) pentru ca puteti destabiliza nu doar biserica (comunitatea credinciosilor) ci si ordinea in tara (daca oamenii vor refuza sa-si faca noile carti de identitate si pasapoarte). Nu luati din Biblie citate de la sfarsitul ei aducandu-le in atentia lumii mai inainte de vreme si punandu-le in ce context doriti dvs.! Nu puteti schimba ordinea din Biblie; toate la timpul lor. Daca aveti anumite pareri, nu trebuie sa le prezentati pe posturile TV ca si cum ar fi ceva sigur, ca nu sunteti profet. Oamenii de rand ar putea sa va creada si sa intre in panica, sa se instaleze haosul in Romania. Pentru numele lui Dumnezeu, incetati sa mai produceti tulburare! Ati iesit de sub ascultarea bisericii si trageti dupa dvs. multi oameni creduli. Nu stiu cum de nu va temeti sa faceti pacate la o varsta asa inaintata nestiind daca mai aveti timp sa vi le platiti. Aveti grija parinte sa nu ajungeti in iad pentru ruperea credinciosilor de invataturile adevarate ale bisericii ortodoxe! In carti sunt cazuri de calugari care au pierdut totul la batranete pentru ca n-au fost atenti pana la sfarsit la mantuirea lor. La dvs. e mai grav pentru ca trageti multe suflete dupa dvs. si mare raspundere v-ati asumat. Vegheati sa nu va numarati printre invatatorii mincinosi; iata ce scrie Biblia despre ei:
- “Dar au fost in popor si prooroci mincinosi, dupa cum si intre voi vor fi invatatori mincinosi, care vor strecura eresuri pierzatoare si, tagaduind chiar pe Stapanul Care i-a rascumparat, isi vor aduce lor grabnica pieire; si multi se vor lua dupa invataturile lor ratacite si, din pricina lor calea adevarului va fi hulita”. (II Petru, 2; 1,2);
- “Iar de invata cineva alta invatatura si nu se tine de cuvintele cele sanatoase ale Domnului nostru Iisus Hristos si de invatatura cea dupa dreapta credinta, acela e un ingamfat, care nu stie nimic, suferind de boala discutiilor si a certurilor de cuvinte, din care pornesc: cearta, pizma, defaimari, banuieli viclene, galcevile necurmate ale oamenilor stricati la minte si lipsiti de adevar…” (I Timotei, 6; 3,4);
- “Caci va veni o vreme cand nu vor mai suferi invatatura sanatoasa, ci - dornici sa-si desfateze auzul – isi vor gramadi invatatori dupa poftele lor, si isi vor intoarce auzul de la adevar si se vor abate catre basme”. (II Timotei, 4; 3,4).
Sa ne lumineze Dumnezeu pe toti, sa nu ne abatem de la calea cea dreapta care duce spre mantuire!

Anonim spunea...

Sunt multe problemele care ii framanta pe romani in aceste vremuri cumplite!
Eu as dori sa va reamintesc faptul ca parintele Corogeanu si maicutele de la Tanacu stau inchisi pe nedrept in inchisoare si indura zilnic umilinte de tot felul. sa nu-i uitam! Daca sunteti de acord cu gratierea lor, va rog, semnati petitia on line la adresa:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p56172047.html
Sa nu uitam ca Dumnezeu este cu noi!
Doamne ajuta!!

Anonim spunea...

Imi pare foarte rau pentru ca oamenii nu staruiesc in studiul Scripturii si astfel se ajunge la o intelegere gresita a profetiilor biblice.
Nu vad care este legatura cipurilor si a pasapoartelor biometrice cu profetia din Apocalipsa(14:9)
As dori sa ofer cateva informatii despre aceasta profetie:
1. cartea Apocalipsei este o viziune a ucenicului Ioan in timpul exilului sau pe insula Patmos,
2. in aceasta carte se observa abundenta simbolurilor (lucruri si fiinte care nu sunt reale - ex. fiarele, fiintele ciudate, balaur, etc.) toate acestea sunt simboluri pentru a intelege invataturile pe care doreste Dumnezeu sa ni le ofere prin ucenicul Ioan
3. daca Apocalipsa este o carte care se interpreteaza in mod simbolic, atunci de ce nu suntem consecventi in a o interpreta in intregime in mod simbolic, ci pasajul acesta cu 666 si pecetluirea il interpretal literar?
4. primirea semnului fiarei sau a sigiliului lui Dumnezeu reprezinta starea caracterului, alegerea de a-L urma pe Dumnezeu sau pe cel rau, reprezinta o pecetluire a caracterului influentata de viata spirituala
5. a primi semnul fiarei pe mana dreapta inseamna a FACE faptele fiarei (mana dreapta este simbol pentru actiunile noastre)
6. a primi semnul fiarei pe frunte inseamna a avea in minte gandurile fiarei (fruntea este simbol pentru intelectul, gandurile noastre)
7. daca nu credeti ceea ce este scris la punctele 5 si 6 va rog sa cititi cartea Apocalipsei consultand un comentariu biblic
8. Satana este mult mai viclean decat ne putem imagina noi, asadar ar fi o mare greseala din partea lui sa ii sigileze pe ai sai printr-un pasaport sau cip - nu uitati ca el nu doreste mana sau fruntea noastra, ci sufletul, asadar chiar aici (pe suflet) doreste el sa isi puna sigiliul
9. inca un lucru foarte important: Satana stie ca orice intelegere gresita a textului biblic de catre noi este in avantajul sau - tocmai din acest motiv el pedaleaza pe acest subiect al cipurilor pentru a ne tine ocupati ca sa nu intelegem ce inseamna cu adevarat a fi pecetluit

In final vreau sa afirm ca nu stiu daca vor deveni obligatorii sau nu aceste cipuri si pasapoarte biometrice, insa ceea ce stiu este ca ele nu reprezinta implinirea profetiei din Apocalipsa si mai stiu ca un om care prin anumite imprejurari a ajuns in posesia unui asemenea cip, dar al carui suflet este pecetluit cu Duhul lui Dumnezeu, cu siguranta va fi mantuit.
Si inca ceva, daca voi refuza sa accept un asemenea cip sau pasaport biometric, dar nu ma supun pe de-a `ntregul Duhului Sfant (nu ma rog zilnic, nu studiez Biblia zilnic, nu sunt milos, nu respect asa cum cere Biblia ziua de odihna, nu merg regulat la biserica, ma mai uit dupa femei/barbati, mai fumez, mai beau alcool, mai ascult muzica pe care Domnul Hristos nu ar asculta-o... si lista poate continua) atunci credeti ca voi fi mantuit? raspunsul este evident nu, dar stiti ce se va intampla? Satana se va bucura ca a reusit sa ma faca sa interpretez gresit textul biblic (Apoc. 14:9), sa ma faca sa ma concentrez asupra acestor cipuri si pasapoarte crezand ca reprezinta semnul fiarei, si in felul acesta am neglijat ceea ce ar fi contat cu adevarat - cladirea caracterului lui Hristos in inima mea - adevarata sigilare.
Prin ceea ce am scris mai sus nu vreau sa va conving sa acceptati aceste pasapoarte biometrice, ci vreau sa intelegeti corect Scriptura. Daca atunci cand calatoriti cu masina catre o localitate necunoscuta nu sunteti atenti la indicatoarele rutiere si unul dintre ele il "interpretati" gresit, atunci cu siguranta ca veti ajunge in cu totul alt loc decat cel pe care vi l-ati stabilit ca destinatie. Asadar atentie la toate semnele! Este in joc sufletul tau si al meu!
Ioan 5:39 - "Cercetaþi Scripturile, pentru cã socotiti cã în ele aveti viata vesnicã, dar tocmai ele mãrturisesc despre Mine."

Cei care sunt interesati de acest subiect pot afla mai multe informatii studiint materialele de pe urmatorul site
http://www.apocalipsa.ro/

Anonim spunea...

Pt Iulia
Va numiti cumva si Robu Viorica, semnatara aceluiasi comment de la http://www.antena3.ro/stiri/romania/noile-pasapoarte-cu-cip-biometric-sunt-lucrarea-diavolului_63293.html, sau acela e un pseudonume cu semnificatie simbolica?

Iuliana spunea...

Draga Iulia, ce te face sa crezi ca intelegi lucrurile mai bine decat Parintele Justin, om luminat de Dumnezeu, curat de patimi prin rugaciune si suferinta? De unde convingerea ca poti sa-i dai sfaturi Batranului in privinta talcuirii Sfintei Scripturi? Iar tonul cu care i te adresezi ti se pare cel mai potrivit? L-ai cunoscut pe Cuviosul? Sa stai mai intai sub epitrahilul sau si apoi sa pretinzi ca l-ai inteles in cuvantul sau, cum sfatuia Parintele Savatie de curand. Batranii duhovnici merita tot respectul si ascultarea noastra, pentru ca ei au dus o viata intru Hristos, pe cand noi...?

Anonim spunea...

Oamenii nu cunosc adevaratele dedesubturi ale conspiratiei masonice mondiale de a subjuga intreaga umanitate si a detine un control total asupra oamenilor.Scopul lor este sa implanteze un cip in fiecare om si sa il distruga total din punct de vedere social. Ce a facut securitatea romana e nimic fata de aceasta supraveghere diavoleasca.
Accesati pe youtube sit-ul de mai jos si auziti cum masonul Nick Rockfeller incearca sa il recruteze pe regizorul filmului Trading Places in elita masonica promitindu-i un cip special. Oricine protesteaza in vreun fel are cipul dezactivat si toate conturile lui din banca sint sterse, ca un prim exemplu.

http://www.youtube.com/watch?v=7nD7dbkkBIA

http://land.netonecom.net/tlp/ref/vk2k.shtml

Anonim spunea...

Cum pot intelege unii"buni crestini"chiar si cei din cler ca a purta un insemn satanic,nu-i nimic vatamator."Cultul"SATANIST are la loc de cinste 666 si crucea purtata invers.Deci vom cinsti simbolul satanist si prin aceasta cinstim pe cel ce-l reprezinta.Simbolistica a fost totdeauna o parte componenta a vietii religioase a omului.Stiti cum a aparut coliva in BisericaDreptslavitoare? Cei care-s cu prea multa"dragoste"si merg pe la adunarile ecumeniste,de ex.in sinagoi,trebuie sa-si aranjeze pe virful capului o bascuta care reprezinta ceva pt.ei,dar cind intra un evreu intr-o Biserica nu-si aseaza Crucea la git,de ce? Pentru ca reprezinta ceva pentru omul respectiv.

Anonim spunea...

Pt Iulia:
Am senzatia ca dumneavoastra doriti "sa-l invatati pe popa carte". Cu riscul de a face acelasi lucru, nu pot sa nu remarc faptul ca din comentariu se intrevede o teribila judecare a apropelui. Tonul este execrabil...De asemenea, va reamintesc ca Muntele Athos si celelalte biserici ortodoxe au pozitii similare. Nu va mai dati cunoscatoare intr-ale Apocalipsei. Domnul sa ne lumineze!

Anonim spunea...

pt Iulia Draga spun canoanele noastre,ca avem nevoie de duhovnic pe masura noastra si sa nu stam nespovediti si astfel lui ii spunem ce ne tulbura si primim canon ;DUMNEZEU ne iubeste mult peste intelegerea noastra. ps Acest lucru e mai important decat rasaritul soarelui ;sa fim smeriti DOAMNE AJUTA DAN

Anonim spunea...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Anonim spunea...

Dragi credinciosi,cel necurat sa coborat printre noi.Va scrie un credincios din savarsin ,ca aici la noi e dezastru cu credinta ,din cauza preotului numit cu spaga ,si care a reusit ce nu a reusit Ceausescu in 20 de ani de comunism.Sa indeparte ze credinciosii de la sfanta biserica.