luni, 12 martie 2012

FENOMENUL PITEȘTI DUPĂ 60 DE ANI. CE NE MAI SPUNE ASTĂZI?
Centrul de Studii în Istorie Contemporană, Editura Filos şi Librăria Bizantină vă aşteaptă marţi, 13 martie, de la ora 19,00, la o discuţie pe tema „Fenomenul Piteşti după 60 de ani. Ce ne mai spune astăzi?”. 
Vor lua cuvântul Demostene Andronescu (poet, fost deţinut politic), Răzvan Codrescu (poet, eseist, editor) şi Alin Mureşan (istoric, preşedinte al Centrului de Studii în Istorie Contemporană), pornind de la câteva fragmente din filmul documentar „Demascarea”.

Evenimentul marchează un moment important în dezvoltarea proiectului „Fenomenul Piteşti”, iniţiat la sfârşitul lui 2010: intrarea sub tutela Centrului de Studii în Istorie Contemporană, pentru a asigura premisele continuării şi îmbunătăţirii ideilor de la care a pornit. Vom reveni cu detalii cât de curând.
Conferinţa de marţi seara se bucură de susţinerea www.fenomenulpitesti.ro, editurii Predania şi www.rostonline.ro.4 comentarii:

Dan Tanasa spunea...

Buna seara domnule Udriste! Am trecut pe noul blog la dantanasa.ro! Am pus si eu link catre Dvs.! http://www.dantanasa.ro/2012/03/12/lansare-de-carte-la-bucuresti-fenomenul-pitesti-dupa-60-de-ani-ce-ne-mai-spune-astazi/

Ady spunea...

Buna ziua,
Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache.Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei.Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.
dumitru_gabriela31@yahoo.com

boby spunea...

sunt emisiuni interesante,cu dl serban cum as putea lua legatura,un email,blog,etc are?

boby spunea...

sunt emisiuni interesante,cu dl serban cum as putea lua legatura,un email,blog,etc are?