joi, 21 octombrie 2010

Vineri 22 octombrie, lansare la Cărtureşti: Pătimiri şi iluminări din captivitatea sovietică de Radu Mărculescu

Editura Humanitas vă invită la lansarea cărţii "Pătimiri şi iluminări din captivitatea sovietică" de Radu Mărculescu, Bucureşti, vineri 22 octombrie, ora 18, la Librăria Cărtureşti, în ceainărie (str. Arthur Verona 13-15).

Vor vorbi: Neagu Djuvara, Dan C. Mihăilescu şi Lidia Bodea. Lectură: Victor Rebengiuc.

(Radu Mărculescu într-un reportaj Semne, mai jos.)





3 comentarii:

Graiul Ortodox spunea...

Mari tensiuni în Biserica Greciei pe seama decreştinării Greciei prin măsurile luate de guvern privind: „Cardul Cetăţeanului”, AMKA, ora de religie, ora de istorie şi manualele didactice pentru lecţiile de neogreacă, imigraţia clandestină, denaturarea şi alienarea credinţei şi a vieţii naţionale şi sociale.
http://graiulortodox.wordpress.com/

Vaticanul si Inchizitia Mileniului III spunea...

Aparitie editoriala: www.insidevatican.blogspot.com

Anonim spunea...

sunt foarte interesante cartile publicate de humanias dar prea scumpe mult prea scumpe si e pacat nu? e pacat sa faci ceva bun si sa nu poata fi de folos pana la capat. am apreciat mult campaniile adevarul si jurnalul. din fericire a dat Bunul Dumnezeu sa am inca bani sa-mi cumpar orice carte doresc si in ultimul timp mi-am luat niste carti minunate de la....manastiri. da de la manastiri. pe unele le-am cautat la biblioteca dar ...... un mare gol... o biblioteca judeteana nu are cartile Sfintilor Parinti. cred ca dumneavoastra ati putea face ceva in acest sens. am multi prieteni care il iubesc pe Sf. ioan Gura de Aur, cum altfel, dar nu isi permit sa-i cumpere cartile, au copii de ingrijit, au rate, facturi..... cred ca accesul la cultura e prea scump si e pacat pt ca si prin cultura ne vom ridica la demnitatea de om pe care ne-a daruit-o Tatal Nostru. un Sfant Parinte spunea ca credinta vine mai intai prin auzire. aveti un blog foarte dragut si interesant. felicitari!