vineri, 11 iunie 2010

CINE A SCRIS MISTERIOSUL CODEX ROHONCZI?

De peste 100 de ani, un manuscris numit Codex Rohonczi, după localitatea unde a fost descoperit, caligrafiat într-o limbă necunoscută şi cu un alfabet straniu, de peste 150 de litere, polarizează atenţia specialiştilor în lingvistică şi istorie antică din Europa. Considerat de către unii dintre cercetătatori drept un fals, de către alţii drept un document veridic, care se referă la poporul blak sau vlak, Codexul Rohonczi a constituit şi subiectul dezbaterilor din cadrul celui de al 11-lea Congres de Dacologie, desfăşurat la Alba Iulia în perioada 28-29 mai 2010.


Cine a scris misteriosul Codex Rohonczi?
TVR1, Semne, sambata 5 iunie, ora 7.55

Invitaţi: Viorica Enăchiuc, cercetător, autoarea lucrării “Rohonczi Codex – descifrare, transcriere şi traducere”, Adrian Bucurescu, scriitor şi jurnalist, autorul lucrării “Dacia secretă”, Napoleon Săvescu, preşedintele “Dacia Revival International”, Vladimir Brilinsky, redactor şef “Dacia magazin”.

Imaginea: Ion Cristodulo
Realizator: Rafael Udrişte
Producător: Dan Micu

(în format mpeg, reportajul se poate descărca de aici)

246 de comentarii:

1 – 200 din 246   Mai noi›   Cele mai noi»
Pr. Mihai-Andrei Aldea spunea...

Doamne ajută!
O să încerc să răspund pe scurt de ce nu sunt luate în seamă de ”lumea academică” nici discuțiile asupra Codex-ului Rohonczi, nici simpozioanele de dacologie.
Dincolo de orice alte pricini subiective care ar influența pe un specialist sau altul, sunt două pricini generale, deosebit de serioase:
1. Calitatea discuțiilor, simpozioanelor etc;
2. Reacția la critică a adepților acestor discuții, simpozioane etc.

Mai limpede:

1. Cele mai multe dintre discuții și simpozioane sunt atât de lipsite de obiectivitate, atât de contradictorii și străine de regulile fundamentale de cercetare, încât pentru un cercetător serios par ceva între beletristică fantasy și patologie.

În același simpozion/lucrare etc, de pildă, se declară ”scrierea dacilor” două sau trei scrieri cu totul diferite, fără ca cineva să înțeleagă absurditatea situației.
Sau sunt încălcate cu seninătate orice reguli de derivare a cuvintelor, ba chiar se ignoră cu totul chiar existența unor asemenea reguli.
Sau se declară că romanii au cucerit numai 17, ba chiar 13% din Dacia, după care se descrie un cutremurător genocid roman, anti-dacic, în toată Dacia... care de fapt nu era totuși cucerită... după același ”dacolog”.

Mai mult, chiar cele mai simple afirmațiile sunt făcute fără un minim bun-simț științific.
O pildă lesne de dat este chiar cea amintită mai sus.
Se vorbește, spuneam, de faptul că romanii ar fi cucerit doar 17, ba chiar 13, ba după unii chiar 10 % din Dacia.
Ori suprapunerea provinciilor romano-dacice cu Dacia lui Decebal sau Burebista dă procente de peste 70% pentru Burebista și de 100% pentru Decebal!
Ar trebui, poate, pentru cititorii neavizați, să amintim că din teritoriile de astăzi ale României Dacia lui Decebal cuprindea propriu-zis Banatul, Ardealul, Oltenia, Muntenia, apusul Moldovei și răsăritul Crișanei. Toate acestea au fost cucerite de romani. Sud-estul Moldovei fusese deja cucerit de romani înainte de Decebal, nordul Moldovei și Maramureșul de astăzi erau stăpânite de alte formațiuni dacice, la care a vrut Decebal să găsească adăpost și sprijin după ce a fost înfrânt. Deci, dacă raportăm cele două Dacii europene principale (a lui Burebista și a lui Decebal) la provinciile romane nord-dunărene găsim un procent de ocupare de cca. 70 și respectiv 100%. Aceste fapte incontestabile sunt cunoscute oricărui istoric adevărat preocupat de antichitatea dacică sau românească, așa încât o carte sau un simpozion deschise cu afirmațiile fanteziste amintite mai sus (17%; 13% etc) se descalifică din start.

Ori pe lângă pilda pe care am dat-o aici sunt nenumărate altele, care fac pe mai orice istoric sau lingvist cu pregătire serioasă să fie îndată dezinteresat de a se apleca asupra acestor simpozioane, lucrări etc.

2. Chiar dacă unii specialiști încearcă să răspundă serios la ”provocarea” unor asemenea materiale, răspunsul pasionaților este în cel mai bun caz de ignorare, de foarte multe ori fiind... delicat spus fanatic.
De pildă, D-l. Sorin Olteanu publică o analiză a ”Tăblițelor de plumb de la Sinaia” (http://soltdm.com/reviews/tabliteromalo.htm). Studiul, chiar dacă oarecum fugar față de standardele academice cele mai înalte este însă deosebit de serios iar obiecțiile sale - profesionale.
Care este replica susținătorilor autenticității tăblițelor? De la ignorarea totală a studiului la injurii și atacuri la persoană. (Se pot vedea pentru aceasta și link-urile http://soltdm.com/reviews/raspuns_romalo.htm și http://soltdm.com/reviews/raspuns_petan.htm)

În aceste condiții, orice savant de bună-credință preferă să își ocupe mereu prea puținul timp cu cercetări serioase.

Florin Croitoru spunea...

Părerea mea este că nu se poate lua în consideraţie "traducerea" d-nei Enăchiuc sau aceea a lui A Bucureascu. Dînşii vorbesc despre ce scrie acolo în codex dar nu arată o bucată de text despărţit în cuvinte şi valoarea fonetică a semnelor. A. Bucurescu afirmă că e vorba de Matei Corvin în codex.Foerte bine, dar trebuie să arate bucata de text unde el a găsit acest nume şi textul despărţit în cuvinte. Dacă acesta este în română se vede imediat.
Nu înţeleg cum poate afirma cineva că sînt litere dacice din moment ce nu a putut înţelege nici o bucată din acest text. Ceea ce povestesc d-lor că e scris acolo este pură fantezie.
2) Sorin Olteanu s-a referit doar la plăcile de plumb şi le-a contestat autenticitatea. Argumentele aduse sînt însă eronate de ex afirmă că pe plăci e scris SARMIGETAUSA şi nu SARMISEGETUSA, aşa cum ştim din texte greceşti. Dar grecii distorsionau toate denumirile negreceşti aşa că nu se poate pune vreo bază pe ce au scris ei.Dacă cineva străin vrea să ştie exact denumirea capitalei României de azi nu trebuie să o caute prin texte engleze, franceze, maghiare etc.
Argumentele d-rei Peţan nu pot fi nici ele luate în consideraţie pt că sînt de factură generală; simple speculaţii. D-ei nu a despărţit în cuvinte nici un text de pe plăci, dar scrie articole prin ziare şi ţine conferinţe despre scrisul dacic. Laudă în schimb despărţirile de texte absolut eronate ale d-lui Dan Romalo.
3)Dl dr. Săvescu afirmă în cartea sa că 14% din teritoriul locuit de daci (nu din Dacia) a fost cucerit de romani. Eu nu ştiu cît a fost, dar ştiu că limba dacilor s-a vorbit şi în sudul Dunării,Panonia, sudul Poloniei, al Rusiei, Ucraina de azi,Cehia şi Slovacia de azi. Un teritoriu imens.Deci dacă 14, 17 sau 12 este irelevant.În orice caz teritoriul ocupat de romani a fost mic în raport cu teritoriul locuit de daci.
4) Atacurile la persoană sînt făcute de obicei de aşazişii cercetători serioşi ca Sorin Olteanu sau academicianul Vulpe. Ei au terminat rapid cercetarea plăcilor de plumb. Dl Vulpe nici nu a încercat vreun text în cele trei ore cît a visat lîngă ele iar Sorin Olteanu a despărţit mai multe texte , toate eronat însă.Eu (amator) am lucrat la placa 16 şase luni deşi ea are cel mai uşor text de despărţit pt că se pot izola imediat 5 cuvinte.Rezultatul îl puteţi vedea dar şi auzi cu un player pe pagina mea http://florincroitoru.tripod.com/
Cine stă bine cu logica o să-şi dea seama că acestea sînt singurele despărţiri bune de texte dacice. Cine nu, mai face speculaţii cu bădiţa Traian şi cum au învăţat dacii latina rapid.

Eugen Ion spunea...

Foarte interesanta discutia. Am preluat subiectul spre dezbatere si pe site-ul www.mariromani.uv.ro unde beneficiem de aportul a cel putin 2 dacologi, unul amator altul cu ceva state de cercetare pe aceasta tema.
Inca odata, felicitari domnule Udriste!!!

Anonim spunea...

De parca si are valoare stiintifica congresul ala fara istorici de meserie. La o adica, congresul asta mai indulceste neparticiparea istorica a romanilor, dupa modelul tuturor culturilor minore: ,,da domnule, sintem noi acum vai de noi, dar cu mii si mii de ani in urma, am fost o civilizatie grandioasa''.

Pr. Mihai-Andrei Aldea spunea...

Cât răspunde direct la afirmațiile mele - nu ale altora - textul D-lui Florin Croitoru dovedește adevărul primei din cele două pricini pentru care cercetătorii serioși se feresc să intre în contact cu mediul ”dacologic”:
Lipsa de obiectivitate, contradicțiile interne, înstrăinarea de regulile fundamentale de cercetare.
De ce spun asta?
În tot răspunsul său D-l Florin Croitoru se referă la un singur lucru spus de mine, anume că o mulțime de dacologi vorbesc despre o infimă ocupare de către romani a Daciei (dând felurite procente, toate sub 17%). Dânsul mă contrazice, declarând:
A. ”Dl dr. Săvescu afirmă în cartea sa că 14% din teritoriul locuit de daci (nu din Dacia) a fost cucerit de romani”
B. ”Eu nu ştiu cît a fost, dar ştiu că limba dacilor s-a vorbit şi în sudul Dunării,Panonia, sudul Poloniei, al Rusiei, Ucraina de azi,Cehia şi Slovacia de azi. Un teritoriu imens.Deci dacă 14, 17 sau 12 este irelevant.În orice caz teritoriul ocupat de romani a fost mic în raport cu teritoriul locuit de daci.”

Față de aceste cuvinte aș putea acum clama liniștit QED!
Adică ”ceea ce era de demonstrat” (s-a demonstrat)!
De ce?

A. D-l Săvescu, amintit de D-l Croitoru, declară că 14% din Dacia, nu din teritoriul locuit de daci, a fost cucerit de romani. Se pot vedea pentru aceasta, pe lângă lucrările D-sale și link-uri aflate la îndemână (precum dacia.org, http://casanoastra-romania-dacia.blogspot.com/2010/02/ei-vlahii-au-fost-daci-si-dacii-suntem_28.html sau http://2008.informatia.ro/index.php?name=News&file=article&sid=246515&theme=Printer ca să dăm numai trei, la repezeală). Chiar și pe o pagină reprezentativă ca http://napoleonsavescu.wordpress.com/ apare exact aceeași afirmație citată și de noi (desigur, cu procentul de 14%, preferat de D-l Napoleon Săvescu). Deci, repetăm, dânsul vorbește despre cucerirea Daciei.
Înainte de a ne contrazice... copilărește, D-l Florin Croitoru ar fi trebuit să facă o minimă verificare - i-ar fi luat mai puțin de cinci minute. Lipsa unei asemenea verificări elementare este, din nefericire, exemplară pentru foarte, foarte multe din ”cercetările”, discuțiile și simpozioanele dacologice, aruncând în derizoriu și cele câteva cercetări mai serioase.

B. ”Eu nu ştiu cît a fost, dar ştiu că limba dacilor s-a vorbit şi în sudul Dunării,Panonia, sudul Poloniei, al Rusiei, Ucraina de azi,Cehia şi Slovacia de azi. Un teritoriu imens.Deci dacă 14, 17 sau 12 este irelevant.În orice caz teritoriul ocupat de romani a fost mic în raport cu teritoriul locuit de daci.”
Ca să știm câte ceva, trebuie să cercetăm întâi serios, să facem minime verificări.
Am arătat în primul comentariu suprapunerea dintre Dacia lui Decebal și Dacia romană, care corespund într-un procent de 100%.
Romanii au stăpânit însă și Noricum, Panonia, Iliria, Moesia, Dardania, Macedonia, Boemia și sudul Ucrainei de astăzi (incl. Crimeea). Față de teritoriul indicat de D-l Florin Croitoru vorbim de o ocupație romană într-un procent de cca. 70%, de asemenea amintit anterior de noi, și care este departe de a fi ”mic”.

Amândouă afirmațiile se dovedesc, din păcate, a fi lipsite de temei.

Pr. Mihai-Andrei Aldea spunea...

P.S. În treacăt fie zis, remarc și la D-l Florin Croitoru o eroare frecventă la mediul... să-i spunem ”dacologic”*. Anume confuzia între romanizarea unora dintre daci, din care ne tragem noi românii, și romanizarea tuturor tracilor.
Nenumărate izvoare arheologice și scrise (de la Lactanțiu la Iordanes) arată că o parte din daci s-a romanizat (mai ales prin creștinare), în vreme ce altă parte a refuzat romanizarea inițial, sfârșind prin a se contopi cu goții (ulterior și ei, în mare parte, romanizați, dar în Spania) sau cu grecii păgâni sau alte popoare păgâne asiatice (fenomen întâlnit mai ales la tracii din Asia Mică, dar și la unele grupuri tracice din sudul Pen. Balcanice) ori cu iuții și vechii scandinavi (din care amestec au ieșit vikingii sau varegii) etc. Destinele acestor felurite linii daco-tracice sunt diferite, chiar dacă se întretaie repetat.
Aceste ”nuanțe” sunt de fapt esențiale pentru lămurirea unor nedumeriri lipsite de temei.

------------------
* mă întristează foarte mult pecetea derizoriului pusă asupra termenului ”dacologie” de subiectivismul și neștiințificitatea majorității adepților; sunt convins că dacii merită o știință adevărată, o disciplină complexă, serioasă și obiectivă (pe cât este omenește posibil); cercetători ca Ioan G. Coman, Artur Silvestri, Mihail Diaconescu și mulți alții au făcut eforturi mari în această privință - din păcate, spectaculozitatea descoperirilor a dus la ocultarea seriozității științifice și a acoperit, deocamdată, linia cercetării temeinice cu tot felul de materiale mult prea puțin obiective.

Florin Croitoru spunea...

D-le Aldea, dacă vreţi să faceţi cu mine întrecere în jigniri să ştiţi că am mare experienţă. Dacă Săvescu a zis Dacia şi nu teritoriile locuite de daci atunci a greşit. Nici eu nici d-lui şi nici "specialiştii" consacraţi nu cunoaştem cît de mare a fost Dacia în sec 1 en. Aşa că vorbim să ne aflăn în treabă. Unii ştiu însă ("specialiştii" pe care îi invocaţi aici nu ştiu!) că dacii au vorbit o limbă unitară şi că au locuit o suprafaţă imensă. Unul dintre aceşti specialişti (fără ghilimele) este Mihai Vinereanu, doctor în lingvistică, profesor universitar la NY, autorul unui dicţionar etimologic al limbii române.Deci chiar dacă dr Săvescu zice de DACIA, trebuie luat în calcul nu statul DACIA ci teritoriile locuite de daci care formau desigur în acea stare de dezvoltare numeroase stătuleţe.Aceasta nu e nici o contrazicere copilărească ci un a foarte pertinentă şi matură.
2) Afirmaţiile cuiva nu pot dovedi ceva. Altceva este o DOVADĂ.
3)Ar fi indicat să lăsaţi stilul zeflemitor şi de la catedră, atît de enervant. Aici nu sînteţi profesor şi eu nu vă sînt elev. Nu i-am permis nici lui Pruteanu sau lui Olteanu acest lucru.
Repetaţi aceleaşi clişee cu care aţi crescut şi v-aţi luat examenele: romanizare, romanizare odată cu creştinare...s-au contipit cu goţii pe care desigur îi credeţi germanici din Scandinavia deşi nimeni nu a dovedit asta.
Da, e adevărat că pe la congresele de dacologie şi în general pe internet numeroşi oameni bat cîmpii, dar nu v-au depăşit pe voi , latinomanii, care bateţi cîmpii generaţie după generaţie, tot cu povestea cu dăciţele care se măritau cu hodorogi scăpaţi din armată de la care ele bucuroase nevoie mare învăţau latina şi cu ele învăţau şi odraslele. Dar copilăria asta o numiţi ştiinţă.Bravo!EU POT DEMONSTRA RAPID CĂ NU A FOST AŞA ! Dar nu-i pot demonstra asta decît unui om inteligent şi cinstit. Iar separarea în cuvinte a textelor dacice făcută de mine, singura corectă, dovedeşte că "marii specialişti" plini de diplome şi de titluri , cei care au afirmat "latinitatea noastră" şi au demonstrat, cred ei, cum s-a format ROMÎNA din latină s-au înşelat grav. Şi mai grav este că unii "specialişti" în realitate falşi specialişti ca Sorin Olteanu de pildă, academicianul Vulpe, dr Aurora Peţan, prof Ion Coja, prof Pruteanu s-au uitat la lucrările mele ca pisica în calendar şi nu au priceput deşi ele sînt limpede şi pe scurt scrise.Dacă un lingvist nu pricepe că un astfel de text scris în scriptio continua este bine separat în cuvinte poate să se spînzure sau măcar să-şi pună diploma la toaletă; acela e lingvist pîrît, nu lingvist adevărat.Este clar că şi dv d-le prof v-aţi uitat tot aşa, de aceea îndrăzniţi să mă jigniţi aici pe mine.
Bine că deplîgi d-ta cu lacrimi de crocodil pe daci! De ce nu faceţi voi, latinomanii, ştiinţă?
Eu am "trîntit pe masa specialiştilor" (aşa s-a exprimat Olteanu)descifrarea corectă a textelor de pe Inelul de la Iezerovo (Ezerovo) şi de pe plăcile 16 şi 120, specialişti care nu au fost în stare timp de un secol să le descifreze.Dacă cei de acum nu pricep ar fi bine să se apuce de grădinărit, că în lingvistică în afară de elucubraţii pedante ei altceva nu sînt în stare.
http://florincroitoru.tripod.com/ Acolo sînt dovezile pt care întreaga istorie a României şi a romînilor, a Imperiului Roman şi întreaga ştiinţă a romanisticii trebuie revizuite şi rescrise.Acolo este piatra unghiulară a dacologiei.
Florin Croitoru.
Am provocat la duel pe orice specialist profesionist sau amator. Duelul constă în separarea în cuvinte a unor texte date scrise în scriptio continua într-o limbă europeană, scris cu unul dinn alfabetele greceşti.Menţin provocarea. E valabilă şi pt tine, profesore.Dacă nu ridici mănuşa cel puţin vezi-ţi lungul nasului şi nu mă mai jigni.

Pr. Mihai-Andrei Aldea spunea...

Din nou, QED... cu tristețe.

D-le Florin Croitoru, nu.
Nu vreau să fac întrecere de jigniri cu nimeni.
Spre deosebire de dvs., care aveți experiență în așa ceva, după cum singur spuneți, eu nu mă ocup de asemenea lucruri. În comentariile mele nu a existat niciun atac la persoană, nicio jignire, doar observarea unor afirmații și fapte și analizarea lor.
Agresivitatea și impolitețea comentariului pe care l-ați postat reprezintă încă o dovadă a adevărului afirmațiilor mele din primul comentariu; de această dată a punctului 2 - ”reacția la critică” (ce oscilează, spuneam, între ignorarea argumentelor și injurii și atacuri la persoană).

Vă rog să prezentați, punctual, jignirile pe care vi le-am adus, dvs. ca persoană, în comentariile mele (nu faptul că am îndrăznit să vă contrazic ori să vă consemnez greșelile!). Dacă nu le găsiți, ceea ce e firesc, pentru că nu există, ar fi de bun-simț să vă cereți iertare pentru ieșirile cu totul nedrepte - și integral neștiințifice - din comentariul dvs. Oricum, chiar dacă nu o veți face, eu vă iert și mă rog să câștigați înțelepciunea de a răspunde chiar și la jigniri nu prin întrecere în mai rău, ci prin lucruri și vorbe bune.

Pr. Mihai-Andrei Aldea spunea...

Voi încerca o observare punctuală a afirmațiilor din ultimul comentariu al D-lui Florin Croitoru. Poate că cineva se folosește, până la urmă.

F.C.(adică D-l Florin Croitoru): ”Dacă Săvescu a zis Dacia şi nu teritoriile locuite de daci atunci a greşit.”

Exact asta am spus de prima dată. O asemenea afirmație este greșită. Deci am avut dreptate, deși D-l Florin Croitoru m-a contrazis, folosind o afirmație falsă, neverificată (că D-l Săvescu ar fi spus ”teritoriul dacilor” și nu ”Dacia”).
Și aici ajungem la o altă aserțiune:
F.C.: ”2) Afirmaţiile cuiva nu pot dovedi ceva. Altceva este o DOVADĂ.”

Din păcate, iar este o greșeală. Afirmațiile cuiva pot constitui o dovadă sau nu în funcție de circumstanțe. Atunci când este vorba despre felul în care argumentează cineva sau reacționează cineva afirmațiile sale sunt o dovadă în această privință. De fapt, nici nu poate exista altă dovadă într-o asemenea privință. Nu pot vorbi despre cum argumentează cineva asupra unui subiect DECÂT prin afirmațiile pe care el le face asupra subiectului.

Deci, pentru cele două puncte prezentate de mine în primul comentariu afirmațiile dacologilor se constituie firesc în DOVEZI pro sau, eventual, contra. Deocamdată, din nefericire, numai pro.

Pr. Mihai-Andrei Aldea spunea...

F.C.: ”Nici eu nici d-lui şi nici "specialiştii" consacraţi nu cunoaştem cît de mare a fost Dacia în sec 1 en. Aşa că vorbim să ne aflăn în treabă.”

Îmi pare rău să aflu că nu se cunosc aceste lucruri și că se vorbește fără rost.
Totuși, hotarele Daciei lui Decebal, chiar dacă nu se pot stabili milimetric - nu se pot nici astăzi, în multe cazuri, stabili atât de exact - sunt totuși destul de bine cunoscute.

Întâi, în apus, avem frontiera în Banat pe cursul dintre confluența Tisei cu Mureșul până la Dunăre. Apa aceasta se numește astăzi Tisa, dar în vechime se considera că este Mureșul. Dincolo de nume, rămâne esențial faptul că în vestul acestei ape se întindea stăpânirea romană, care ridicase și un val de apărare a provinciei. La nord de acest val și în apusul Crișanei de astăzi erau iazigii, aliați cu Roma.
Deci, limpede, spre vest Dacia lui Decebal cuprindea - după cum am arătat și mai sus - Banatul și răsăritul Crișanei de astăzi.

Spre nord, frontiera aproximativă este dată de informațiile privind raporturile lui Decebal cu dacii din teritoriul cunoscut mai apoi sub numele de Maramureș, Pocuția și Bucovina. La aceștia a căutat Decebal să afle scăpare și alianță după ce a fost înfrânt de Traian. De vreme ce voia alianță cu ei, este limpede că nu-i erau supuși. Deci hotarul Ardealului de azi cu Maramureșul și al Moldovei cu Bucovina sunt corespunzătoare în linii mari cu hotarul nordic al Daciei lui Decebal.

Spre răsărit, dincolo de Prut, stăpâneau în vremea lui Decebal bastarnii și roxolanii. Aceștia au fost aliați cu Decebal în războaiele cu Traian. Deci aliați, nu supuși. Iarăși, frontiera estică a Daciei lui Decebal devine limpede.

Spre sud, de la gura Tisei (sau Mureșului, după considerațiile din vechime) și până la gura Prutului, frontiera era, până la primul război dintre Decebal și Traian, pe Dunăre.

Iată, prin urmare, hotarele Daciei la sfârșitul sec. I d.Hr., în timpul domniei lui Decebal.

Pr. Mihai-Andrei Aldea spunea...

F.C.: ”Unii ştiu însă ("specialiştii" pe care îi invocaţi aici nu ştiu!) că dacii au vorbit o limbă unitară şi că au locuit o suprafaţă imensă.”

Afirmația aceasta este, îmi pare rău să o spun, neștiințifică. Ce înseamnă o limbă unitară? Nu avea niciun fel de idiomuri? Nici nici dialecte, nici graiuri, nimic? Doar limbile artificiale, ca esperanto, de pildă, prezintă o asemenea uniformitate. Orice limbă vie are graiuri și dialecte, care cresc în număr direct proporțional cu vechimea limbii și întinderea geografică.
Prin urmare, o asemenea afirmație este cu totul nepotrivită.
Ori spunem dacii vorbeau o singură limbă, și atunci nu mai e nevoie de termenul de ”unitară”, ori vorbeau mai multe limbi.
Mai mult, până la a vorbi despre limba dacilor, ar trebui să precizăm exact ce înțelegem prin termenul ”daci”, care sunt caracteristicile fundamentale după care deosebim dacii de alte popoare, ce raporturi bănuim - sau dovedim a fi fost - între daci și iliri, între daci și sciți, între daci și traci, etc.
Totodată, dacă menționăm o suprafață imensă locuită de daci, trebuie să avem în vedere obligativitatea firească a fragmentării dialectale pe care o aduce o asemenea întindere.

Sunt aspecte fundamentale, prea ușor ignorate de entuziaștii unor anume puncte de vedere.

Pr. Mihai-Andrei Aldea spunea...

F.C.:”Deci chiar dacă dr Săvescu zice de DACIA, trebuie luat în calcul nu statul DACIA ci teritoriile locuite de daci care formau desigur în acea stare de dezvoltare numeroase stătuleţe.Aceasta nu e nici o contrazicere copilărească ci un a foarte pertinentă şi matură.”

S-ar putea ca D-l Florin Croitoru să aducă îndreptări foarte folositoare ipotezelor formulate de D-l Napoleon Săvescu. Totuși eu nu am atins această problemă nicio clipă, eu am vorbit despre falsitatea afirmației conform căreia doar o mică parte din ”teritoriul Daciei” (citez!) ar fi fost cucerit de romani. D-l Florin Croitoru m-a contrazis - pe mine, nu pe D-l Săvescu - afirmând, neverificat și fals, că D-l Săvescu ar fi spus altceva decât ziceam eu că a spus. Această contrazicere cu mine a D-lui Croitoru a fost delicat spus copilărească, de vreme ce era cu totul fără temei. Am folosit termenul ”copilărească” deoarece acesta presupune nevinovăție și nu face atingere de competența științifică sau probitatea morală a cuiva.
Repet, D-l Croitoru a spus un neadevăr, deși o verificare foarte simplă i-ar fi arătat că am dreptate. În loc să presupun ceva rău, am interpretat contrazicerea ca fiind nevinovată. Faptul că D-l Croitoru ar fi vrut ca, în discuția despre romanizare, să ia în calcul toate teritoriile locuite de daci, poate fi un lucru pertinent și matur. Dar nu și contrazicerea sa, despre care vorbeam.

Din nou întâmpinăm discuții pe lângă subiectul real, care duc la erori de logică și la sentimente rănite fără temei.

Pr. Mihai-Andrei Aldea spunea...

F.C.:”Ar fi indicat să lăsaţi stilul zeflemitor şi de la catedră, atît de enervant.”

Nu știu să fi fost zeflemitor în vreunul din comentariile mele. Dacă îmi arătați un loc în care am fost astfel, îmi cer de pe acum iertare pentru asta. Eu sunt adeptul discuției obiective, strict științifice, de unde și aerul ”de catedră” care, fără rost, vi se pare enervant. Vă rog să îmi răspundeți cu același ”aer de la catedră”, adică obiectiv, la afirmație și nu la persoană. Vă garantez că nu mă voi supăra ba, dimpotrivă, mă voi bucura de orice îndreptare pe care mi-o veți aduce.

F.C.: ”Aici nu sînteţi profesor şi eu nu vă sînt elev.”

Mi se pare greșit ceea ce spuneți aici. Cred că într-o asemenea discuție amândoi partenerii de dialog își sunt profesori și elevi unul altuia. Sau discuția încetează a mai fi discuție și devine, ca să-l pastișăm pe Steindhart, un monolog polifonic sau, eventual, un discurs. Eu mi-aș fi dorit un dialog, dar unul în limbaj academic, nu colocvial sau suburban.

Pr. Mihai-Andrei Aldea spunea...

F.C.: ”Repetaţi aceleaşi clişee cu care aţi crescut şi v-aţi luat examenele: romanizare, romanizare odată cu creştinare...s-au contipit cu goţii pe care desigur îi credeţi germanici din Scandinavia deşi nimeni nu a dovedit asta.”

Aș putea fi curios când și unde mi-ați ascultat sau citit punctele de vedere asupra acestor probleme pentru a le putea cataloga. Nu sunt, totuși, pentru că nu mă interesează mutarea discuției în plan personal.
În ceea ce privește originea goților, sunt destule studii pe temă, mai ales în germană. Dacă doriți, pot publica aici o bibliografie, o parcurgem împreună și îi discutăm seriozitatea argumentației. Altfel nu are rost să insistăm pe temă.

Romanizarea este însă alt subiect. Vorbim, desigur, despre romanizarea dacilor, care este interpretată de mulți, foarte mulți dacologi ca o jignire personală, ca un atac la convingerile religioase și nu ca o temă de dezbatere științifică.
Totuși, adevărul științific este că au existat fenomene de romanizare a dacilor, fenomene mărturisite de numeroase izvoare antice. Desigur, nu toți dacii au fost romanizați. Și acesta este un adevăr științific.
Tocmai negarea acestor fapte, și a altora la fel de bine dovedite, aruncă în derizoriu congresele și lucrările ”dacologice”.

Pr. Mihai-Andrei Aldea spunea...

F.C.:”Da, e adevărat că pe la congresele de dacologie şi în general pe internet numeroşi oameni bat cîmpii”

Este tocmai ce spuneam și eu!

F.C.:”Da, e adevărat că pe la congresele de dacologie şi în general pe internet numeroşi oameni bat cîmpii, dar nu v-au depăşit pe voi , latinomanii”

Este tipic pentru ”reacția la critică a adepților” ”dacologiei” lansarea de jigniri. Se poate vedea că, deși eu nu am atacat la persoană și nu am categorisit pe nimeni în vreun fel, d-l Florin Croitoru merge pe categorisiri patologice - ”latinomani”. Desigur, am fi putut spune și noi că e vorba de ”dacomanie”, nu ”dacologie” și de ”dacomani”, nu de ”dacologi”. Însă în lipsa unor studii de specialitate asupra susținătorilor acestui curent nu ne-am permite, niciodată, asemenea afirmații. Ei și le permit, dovedind încă odată lipsa de spirit științific ce îndepărtează mediul academic de zona lor.

F.C.: ”Da, e adevărat că pe la congresele de dacologie şi în general pe internet numeroşi oameni bat cîmpii, dar nu v-au depăşit pe voi , latinomanii, care bateţi cîmpii generaţie după generaţie, tot cu povestea cu dăciţele care se măritau cu hodorogi scăpaţi din armată de la care ele bucuroase nevoie mare învăţau latina şi cu ele învăţau şi odraslele. Dar copilăria asta o numiţi ştiinţă.”

Nu știu de unde a cules d-l Florin Croitoru aceste idei, ar fi fost de folos și indicare unor surse. Există, desigur, posibilitatea ca dânsul să fi înțeles foarte greșit niște texte, așa cum a făcut-o și în aceste comentarii de mai multe ori. Sau se poate să aibă dreptate și chiar să existe cineva care să susțină asemenea povești (ca, demult, unii din Școala Ardeleană). Doar că ele nu fac parte din istoriografia academică despre care vorbeam.

Florin Croitoru spunea...

Dom prof Aldea, văd că sînteţi grafoman şi faceţi aici pe prostul. Vă prefavceţi că nu sesizaţi jignirile pe care mi le-aţi adus în primul răspuns la postarea mea.Numai o mostră:
"Înainte de a ne contrazice... copilărește, D-l Florin Croitoru ar fi trebuit să facă o minimă verificare - i-ar fi luat mai puțin de cinci minute. Lipsa unei asemenea verificări elementare este, din nefericire, exemplară pentru foarte, foarte multe din ”cercetările”, discuțiile și simpozioanele dacologice, aruncând în derizoriu și cele câteva cercetări mai serioase.". Eu arunc în derizoriu, nu verific deşi este elementar, "cercetări" dacologice, contrazic copilăreşte.Eu v-am avertizat că dacă o să continuaţi cu astfel de jigniri o să aveţi parte de alt tip de jigniri.
Nu mai bateţi cîmpii cu "aspectele fundamentale" cîncd eu v-am pus dovada neromanizării dacilor. Nu mă interesează acum cîtă lipsă de obiectivitate au fel de fel de dacologi. Eu am pus AIA de la pagina MEA care este OBIECTIVĂ şi este o DOVADĂ care face ţăndări ipotezele romaniste şi istoria oficială.
2) Vorbiţi prostii şi vă încăpăţînaţi; o afirmaţie a cuiva nu este o dovadă. Este elementar. Nu devine ceva adevărat pt că a spus X că e adevărat.
3) Săvescu s-a referit la Dacia, adică la toată Dacia nu numai la statul dac din Ardeal,Banat şi Oltenia, ci şi la toată Moldova cu Basarabia şi Bucovina(cu partea din Ucraina), la Bărăgan, Dobrogea, Maramureş (care are şi partea aflată azi în ucraina).Dacă vă uitaţi pe o hartă Săvescu are perfectă dreptate, iar dacă socotim toate teritoriile locuite de daci (Ucraina de ex) procentul va fi tot cam acelaşi chiar dacă admitem ca daci şi pe cei din sudul Dunării ocupaţi de imperiu mai înainte.
Dacă nu ştiţi ce este UNITAR vă spun eu: este atunci cînd ţăranii din toată ţara se înţeleg între ei; nu avem dialecte. Bateţi cîmpii cu graiurile. Şi acestea au existat în vechime deja şi eu am adus dovada în cele două texte: PLACA e scrisă în graiul ardelean iar inelul în cel muntean.
DACI sînt numiţi în istorie locuitorii regatului dac uneori locuitorii de pe mai multe teritorii de ex sînt numiţi daci şi CARPII din Moldova.Aşa i-au numit romanii din prostie şi din ignoranţă şi aşa a rămas.
Nu mai jigniţi în limbaj academic pe forum ca să nu primiţi înapoi în limbaj colocvial sau suburban.
Uite încă o jignire"Croitoru merge pe categorisiri patologice"
Adevărul nu există în funcţie de acceptul academicienilor.Săvescu va rămîne în istorie datorită faptului că a construit o teorie a neromanizării dacilor pe care dovezile aduse de mine o confirmă. La fel va rămîne lingvistul Mihai Vinereanu autorul uni dicţionar etimologic în care arată că majoritatea cuvintelor limbii romîne provin de la daci.
Nu aţi ridicat mănuşa aruncată de mine, aşa că în faţa mea nu sînteţi decît un grafoman pedant

Anonim spunea...

E socant sa vezi cat de mitocan poate fi un om de 61 de ani daca il contrazice cineva. Pacat ca si-a pierdut timpul parintele cu asemenea individ. Care, dupa ce ca e prost-crescut, mai e si atat de bun descifrator de texte, incat IN LIMBA ROMANA confunda ”pr.” (adica preot) cu ”prof.” (adica profesor). Chiar genial! Daca in limba romana este atat de rupt de realitate, ce sa mai asteptam de la el in alte limbi!
P.S. Domnule Udriste, chiar nu aveti nimic de spus despre mitocania unora pe blogul dumneavoastra? Sau sa intelegem ca o aprobati? Ori poate preferati sa va dati invizibil, ca sa nu va stricati relatiile cu intelectuali de clasa ca Florin Croitoru?

Mihai spunea...

Există programe pe calculator care sunt destul de performante în a descifra, poate nu integral, dar măcar sintactic texte scrise în limbi necunoscute. În general programul are mai multe șanse de reușită dacă textul este mai lung, sau dacă este scris cu mai puține carcatere.
Din scrierea minoică lineară avem mult prea puține și scurte texte ca să putem descifra, însă țînând cont că acest codex are peste 400 de pagini, nu cred că i-ar fi greu progrmului pe calculator să-l descifreze. Unde aș putea găsi o copie după original?

Unknown spunea...

@ Anonim: trecand peste contondente, cred ca polemica este deosebit de interesanta. Pentru mine aspectul semnalat e neimportant (sunt convins ca atat parintele Aldea cat si dl. Croitoru isi pot da mana oricand), retinand ca fundamentala necesitatea de a cauta cat mai in adacurile istoriei pentru a afla, in sfarsit, cine suntem. Discutia iscata pe acest blog arata ca mai avem totusi cale lunga pana la tiparirea Istoriei noastre adevarate.

@Mihai: pe situl dacia.org le puteti gasi scanate in intregime. Ideea este exceptionala. Daca aveti nevoie de carte, pentru o scanare mai buna, va stau la dispozitie cu volumul.

Anonim spunea...

Polemica? Care polemica? Daca parintele e prost sau face pe prostul, daca este sau nu grafoman pedant? Ca in rest totul se reduce la faptul ca Croitoru, Savescu si Vinareanu sunt niste genii neintelese iar toti opozantii niste prosti pedanti si rauvoitori. Asta e disputa stiintifica? Acum am inteles si eu de ce nimeni nu baga in seama pe dacologi: dupa ce ca nu se pricep mai sunt si mitocani.
(sper sa nu va supere ca am spus asta, este chiar pe linia polemica pe care o aprobati, domnule Udriste)

Florin Croitoru spunea...

este imposibil pt mine să nu ajung la înjurături cu imbecili din aceştia care după ce sînt proşti mai fac şi pe proştii.Şi cînd mai jignesc şi....anonim cred că am dreptate să-i dau dracului de dobitoci.
Da, băi, loază anonimă, în comparaţie cu tine sînt un geniu. Lucrarea mea e limpede ca lumina zilei. Cine nu o pricepe e redus mintal.
Hahalera mitocană anonimă mai îndrăzneşte să-i numească mitocani pe alţii. Da, sînt mitocan cu mitocanii.Cei care îmi dau o palmă primesc înapoi de la la mine mai mulţi pumni.
Despre lucrare ai de zis ceva? Nu. Ai intrat să faci tu ordine pe proprietatea altuia.
Vă rog ştergeţi postările trolilor.
Mă, anonim curajos. Dacă îmi arăţi negru pe alb de ce lucrarea mea e greşită te declar genial pe tine şi pe mine prost.

Anonim spunea...

Domnule Aldea,
Energia si rabdarea pe care le consumati aici merita o cauza mai buna! Este laudabil efortul dvs. de a aduce lumina in chestiuni pe care "dacologii" le arunca in derizoriu. Multi cercetatori ignora pur si simplu toate aceste teorii ridicole. Parerea mea e ca stricati orzul pe gaste. Acest Florin Croitoru este pur si simplu dement. Are impresia ca a descoperit el limba dacilor si de 5 ani nu face altceva decat sa sufoce forumuri si bloguri cu marea sa "descoperire", o aiureala cum nu mi-a fost dat sa vad in viata mea. Poate o sa va convingeti si dvs. cam la ce nivel trebuie sa coborati, daca nu v-ati convins pana acum. Oricat veti incerca sa i va adresati de pasnic, oricat de mult bun simt veti exprima, nu veti primi din partea d-sale decat invective.

Florin Croitoru spunea...

Aaaaaaa...., curajosule Anonim, deci tu mă cunoşti pe mine. Ştii că de 5 ani "sufoc" forumuri. Care forumuri nu spui,nu? că am vedea imediat dacă acestea sînt sufocate şi de către cine.
Deci oricît de frumos te adresezi tu (dement, "descoperire", aiureală) eu ca un nesănătos scriu invective. Ca să vezi! Mă, dacă vii lîngă mine iei şi două perechi de palme.
Un om inteligent se poate convinge într-o singură postare de nivelul celui care a scris-o.Eu de ex m-am convins acum de nivelul tău: jos şi josnic.

Anonim spunea...

vreau sa va intreb daca mai este cineva care sa urmeze tratamentele marelui dr Udriste?.va multumesc

Mihaela spunea...

Am o mare rugaminte.am o ruda diagnosticata cu boala hodgkin in stadiu avansat.Am citit despre domnul doctor Udriste care din pacate numai este printre noi,stiu ca a avut mari realizari vizavi de aceasta boala si as vrea sa avem parte si noi de acest tratament.Va multumesc din tot sufletul si astept un raspuns.

Mihaela spunea...

adresa mea de email este ella2004you@yahoo.com.Astept cat mai urgent un raspuns.medicii sunt rezervati in privinta sanselor.va multumesc.

Pr. Mihai-Andrei Aldea spunea...

Sunt mai bine de două săptămâni de când nu am mai intrat pe internet din pricina programului prea încărcat (sfârșitul Postului Sfinților Apostoli, sărbătorile ce au urmat...). Între timp, văd că s-a ajuns la tot felul de injurii din ce în ce mai grave. Trist. Mai trist este că aceste comentarii au devenit publice. Indiferent ce s-a urmărit prin publicarea lor, cred că orice încercare de dialog în asemenea condiții este lipsită de rost. Cine are măcar bun-simț - și cu atât mai mult și pregătire științifică - înțelege limpede ceea ce este de înțeles.
Pace tuturor... celor care pot primi pacea.

Anonim spunea...

Foarte interesanta discutia.

Anonim spunea...

intradevar

Anonim spunea...

Geniala emisiunea! Abia acum incep sa inteleg si eu unele lucruri. Cand se mai adauga pe blog si celelalte emisiuni care au fost difuzate deja?

http://duhovnicii.blogspot.com/ spunea...

rezolvata problema la site ul cu duhovnicii.sa mi spuneti daca e ok.multumesc

Anonim spunea...

dupapuidemorosan ...

Doamne ajuta!
Draga Parinte Mihai - Andrei Aldea , va rog sa-l iertati pe acest rob a lui Dumnezeu care isi semneaza textele cu Florin Croitorul , ca si Bunul Dumnezeu sa Va ierte ...Saru/dreapta si plecaciuni.
Dl. Croitor sau ce sinteti , in viitor sper sa treceti cu brio testul mediocru cind va testati IQ , si sa intelegeti ca Pr. este PREOT si nu profesor , asta se invata in clasa IV , si mai mult intr-un dialog se pune bazele bunului simtz si respectului reciproc , asta te invata mama in cei 7 ani ...
Despre explicatii sinteti de toata critica , saru'dreapta pr. Mihai pt. bunavointa si rabdarea in a explica unui om ca dvr.
Eu v-am simtit ca sinteti catolic sau greco-catolic si menirea voastra este sa romanizati DACIA ca apoi sa o faceti catolica ... Bunul Dumnezeu nu o sa rabde astea si o sa intareasca ORTODOXIA pt. a propovadui ADEVARUL si Cuvintul lui Dumnezeu .
Despre Codul Racotzi sincer nu am avut rabdarea sa.l citesc tot, dar Parintele prof. dr. Nicolae Dura are o introducere interesanta in cartea amintita mai sus .
Post usor si cu folos.
Doamne ajuta.

ps> felicitari pt. subiectul propus dl.Rafael Udriste

Florin Croitoru spunea...

Odată cu libertatea de exprimare vine și libertatea de nessimțire, ca de ex anonimul de mai sus care nu mă iartă că nu știu că prescurtarea pr sau Pr e și pt preoți. U am avut de a face decît cu pr sau Pr ...profesor. Eu nu știu de ce trebuie să suport ca un tembel anonim să mă beștelească pt atîta lucru, mai ales că omul nici nu s-a chinuit să priceapă ce am vreut eu să spun.Automat acest ipochimen creditează pe preot. Mai are și idei cretine pe care desigur le crede geniale cum este aceea că tre să ne facem catolici

Anonim spunea...

...fratzilor! in timp ce voi fa certatzi si injuratzi fara limita, lumea merge mai departe, lumea este condusa de aia care pe vremea aceea nici nu se exista sa existe...si, dupa ce-ma cetit tot ce-atzi scris m-am intrebat: ``nu cumva respectivii vor sa-mi fure mie calu`???``..., da` nu am intzeles decat ca: dincolo de orice cearta sau scandal despre dacii cotco-dacii, intre dacopatzii actuali si daomaniacii actuali...populatzia actuala a acestei tzari este departe de natzionalism sau patriotism, scuzatzi cuvintu` deja terminat intellectual...da`, si unii si altii traiesc sufficient de greu sa injure realitatea in care traiesc, tzara si conducatorii, ca pe vremea Cizamrului, insa fara sa vrea sa intzeleaga nimic...de ce?...pentu ca suntem o tzara de tembeli sadea...fie dacopatzi fie dacolatzi...care nu are radacinaaaaaaaaaaa....de fapt nu are trecut!!!!!!!!!!!...de unde stiu? pentru ca nu are nici prezent...iara fara trecut si prezent nu se ezista nici un viitor!!!!!...bine va fuck cei care se kapakapao in istoria si cultura voastra!!!!!!!!!!!!...citesc ungureste si am incercat sa gasesc vreun blog asemanator...adica sa gasesc un loc unde se cearta trei unguri pe vreo afirmatzie asemanatoare, natzionalista...NU EXISTA!!!!...va doresc un 2014 plin de certuri si scandaluri!!!!!!!!!!!!!!!!!...asa, ca niste vajnici romani de bine!!!!...care este!


Adrian spunea...

După mai mulți ani de studiu am publicat și eu niște rezultate legate de Codex la:

http://rohoncbyoancea.blogspot.com.br

Sper să ajute la elucidarea misterului...

Marius-Adrian Oancea

Unknown spunea...

MULTUMIM MAN mari de la Dumnezeu ...

Numele meu este KARI, am fost în mare angajament de aproape 2 ani care suferă în mâinile unui soț inselat, am fost fericit și lăsând bine până când el a însemnat lui prietena timp vechi și a început intalniri ei în afara căsătoriei noastre. Înainte de a stiut sa oprit grija pentru propria familie. A ajuns într-o măsură, el a fost de planificare să se căsătorească cu ea și mi-a divorțeze de soția lui, i-au strigat și l-au raportat la familia lui, dar el nu a ascultat nimeni, dar pentru a reduce povestea mea scurta am venit în căutarea unui spiritist reală care ar putea distruge relația lor și să-l întoarce pe mine și ne 2 copii.

    Pe căutare Am văzut oameni dat mărturii cu privire la modul în care căsătoriile lor restaurate de Dr Solo Înțelept. Am alege de e-mail lui și narat povestea mea la el și a fost de acord să mă ajute. După locul de muncă sa se face pentru mine, în a treia zi de sotul meu si prietena a avut o ceartă și el o bătut și a venit acasă mine și copiii cerșetorie și cere iertare. El a spus ochii lui sunt clare acum și el nu va face nimic pentru a rănit din nou familiei sale și promisiunea de a fi un tată grijuliu și nu trișeze din nou. Sunt atât de atât de fericit încât nu l-am pierdut la fata tuturor apreciere merge la Dr Solo înțelept pentru tine sunt un mare om trimis de Dumnezeu pentru a ajuta oamenii din această lume. Am gust de minunile de ajutorul tău și i se va continua să-i spuneți de faptele voastre bune. și la care aceasta poate referi Acesta este e-mail lui: drsolowisetemple@gmail.com
   
     Dr Solo mi-a spus i-ar putea, de asemenea, să-l contacteze pe multe alte probleme, inclusiv:

(1), în cazul în care aveți mereu coșmaruri.
(2) Vrei sa fie promovat în biroul tău.
(3) pe care doriți femei / bărbați pentru a rula după tine.
(4) În cazul în care doriți un copil.
(5) pe care doriți să fie bogat.
(6) pe care doriți să dețină soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna.
(7) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
(8) de îngrijire pe bază de plante
(9) Dacă nu sunt în măsură să satisfacă dorința de sex soția din cauza erectie scazuta.
(10) Probleme cu flux menstrual
(11), dacă a refuzat să fie plătit, persoane pe care le cauza ?.
(12) rezolva o problema de teren și să-l înapoi.
(13) Familia ta Denny vă de dreptul dumneavoastră?
(14) Cure de orice fel de boli sau de boală.

     Contactați-l azi și să fie sigur de tine fericire doar are a făcut pentru mine. E-mail: drsolowisetemple@gmail.com

Kness spunea...

Viata mea este înapoi! După 8 ani de căsătorie, soţul meu m-a lăsat şi mi-a lăsat cu trei copiii noştri. Am simtit ca viata mea a fost cale de a termina, şi a fost în scădere în afară. Am contactat mare MUTABA iubi vraja şi după ce am explicat problema mea, în doar 24 oră sotul meu s-a întors la noi şi arată mine şi copiii mei mult iubesc şi -mi cer scuze pentru toate durerea el au aduce familia. Am rezolvat problemele noastre, iar noi suntem chiar mai fericit mai mult decât oricând înainte de mare MUTABA sunt mai bune vraja rolă. Apreciez vraja iubirii vă exprimate pentru mine de a intoarce omul la viata mea va păstra schimbul de mai multe mărturii oamenilor despre munca ta bună. Vă mulţumim din nou mare MUTABA. Puteţi contacta, de asemenea, mare MUTABA prin adresa de e-mail: alte greatmutaba@yahoo.com în cazul sunteţi în orice problemă puteţi contacta acest om pentru ajutor el este mereu acolo în Templul său pentru a vă ajuta să rezolva problema de Contact E-mail este: greatmutaba@yahoo.com contactaţi astăzi-l prin acest E-mail Adresa: AS său puterile sunt SO puternic şi foarte eficiente şi a nu rău efect în schimb l au A foarte bun rezultatul după turnare vraja de greatmutaba@yahoo.com.

nakisha spunea...

Buna ziua Numele meu este kelly nakisha vreau ca toți să se alăture mine să-i mulțumesc acestui om pentru restaurarea casa mea cu fostul soțul meu, care mă părăsească pentru o altă femeie timp de 5 ani ,. La început nu am crezut niciodata DR ogodo Mike va fi capabil să mă ajute să câștige înapoi SOȚ mea EX din cealaltă femeie, dar pentru că eu încă îl iubesc și au nevoie de el în viața mea .. Eu lucrez și să urmeze DR ogodo Mike și instrucțiuni mă surprinde faptul că după 3 zile de turnare vraja si de lucru cu DR ogodo Mike, sOŢUL meu EX ma chemat să-mi cer ierte și să uite tot ceea ce a făcut pentru mine că el încă mă iubești ... acum eu si sotul meu sunt smectica înapoi împreună și suntem foarte mulțumiți de noua noastră viață ... toate datorită DR ogodo Mike pentru marea lucrare care le-a făcut pentru mine .. i promit să împartă întotdeauna lucrarea lui bună pentru toată lumea largă și în cazul în care orice organism este acolo care trece prin orice dificultăți de relație ar trebui să-l rugăm să contactați prin e-mail: ogodomikespells@gmail.com sau WhatsApp +2349097050691
ES De asemenea, pe specializati următoarele probleme
(1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
(2), dacă aveți întotdeauna vise rele.
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Vrei femei / bărbați să fugi după tine.
(5) În cazul în care doriți un copil.
(6) Vrei să fii bogat.
(7) Vrei să lega soțul / soției să fie
al tău pentru totdeauna.
(8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
(9) de îngrijire pe bază de plante.
 contactați DR ogodo Mike prin e-mail lui pentru o soluție totală ogodomikespells@gmail.com

lilian nikky spunea...

Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care Dr.saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez ex-soțul cu vraja lui magică și de iubire. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex Și ajută la stabilirea relației. Și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situatia mea si apoi caut ajutorul lui, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum, pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr. Saguru este cu adevarat un adevarat vrajitor. DUMNEAVOASTRĂ AȚI VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂȚI SĂ CONTACT DOCTOR SAGURU ACUM DUPĂ EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
1 LOVE SPELL
2 ÎNCERCĂ
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE SPELL.

Unknown spunea...

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea, după ce dr. Isikolo mi-a adus înapoi soțul care sa separat de mine pentru 3 luni bune. Am Leonarda Vedran după numele din Los Angeles. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc lui Dr. Isikolo pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de 3 luni și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun Dr. Isikolo care am contactat online. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 24-48 de ore, până când inima mea încă îl bate pentru el. Am crezut în el și a pregătit o vrajă pentru mine și soțul meu mi-a sunat exact când Dr. Isikolo a spus. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou în ultimele 9 luni. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Email: isikolosolutionhome@gmail.com. apelați sau ce-ați apăsat pe Virus pe +2348133261196

Unknown spunea...

LOTTO SPELLS & CELE MAI BUNE CALL Dr. Isikolo .. +2348133261196
Buna ziua numele meu este sanjeeta Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care Dr Isikolo mă ajută vin pe Loterie Spell-Căutați o victorie la jackpot fie pe un bilet de zbor sau pe micul contact de loterie Dr Clement astăzi toate durerile tale vor fi bine Dr Isikolo este aici să vă ajute bine? Această vrajă poate fi îndreptată către oricare tip de joc de loterie din zona dvs. pentru a câștiga o victorie de jackpot. Când nu ai libertatea financiară de a face așa cum îți dorești, viața poate lua o taxă pe tine și pe familia ta. Vraja de bani poate contribui la creșterea finanțării în multe feluri. Vă putem ajuta cu vrăji de afaceri, vrăji de loterie, pentru ca oamenii să vă plătească înapoi și vrăji de jocuri de noroc. Better Odds Gambling Spell - Mergeți la cazinouri și pariați frecvent? Această vrajă va crește șansele câștigului tău natural atunci când te duci să joci. Veți vedea victorii mai mari și mai frecvente. Prosperitate Spell - Căutați un venit crescut? Această vrajă vă va ajuta în toate aspectele vieții dvs. financiar. Fie că este vorba de o creștere a salariilor, de jocuri de noroc mai bune sau de mai multe afaceri care vin în calea ta, această vrajă va ajuta să o faci chiar prima dată. Pentru mai multe informații e-mail isikolosolutionhome@gmail.com whatsapp sau Viber +2348133261196

Unknown spunea...

Contactați-l pe Dr. Isikolo acum pentru numerele câștigătoare pentru loterie Spell Email: isikolosolutionhome@gmail.com

Numele meu este Elena Timotin I Locuiesc la Londra, am 55 de ani, vreau sa stii cum ma ajutat Dr. Isikolo, el este generos cu numerele castigatoare de loterie, la inceputul acestui an 2018 l-am contactat pentru un numar loteriei canadian, el mi-a dat și am câștigat 650.000.000 de șase sute și cincizeci de mii de păunuri încă nu pot să cred că oamenii ar putea avea astfel de puteri în aceste zile moderne. Dr. Isikolo este cel mai bun, mi-a zâmbit pe față și acum familia mea este bogată. Toată lumea trebuie să fie bogată, să contacteze doctorul Isikolo pentru numerele câștigătoare și să fie bogat toată viața ta. Contactați-l acum, nu contează unde vă aflați, nu contează starea dvs. în viață, contactați-l și vă va ajuta să vă ajutați bine ... Email: isikolosolutionhome@gmail.com sau whatsapp sau Viber +2348133261196

Anonim spunea...

Numele meu este LISA Luis, iar eu stau în SUA ... Via?a mea sa întors! Dupa 2 ani de casatorie întrerupta, so?ul meu mi-a lasat doi copii. M-am simtit ca viata mea era pe punctul de a se termina aproape sinucidere, eram emotional in jos de foarte mult timp. Datorita unei vrajitoare numita Dr Kakuta, pe care l-am întâlnit online. Într-o zi credincioasa, când navighez prin internet, am dat peste marturii despre marturisirea acestui vrajitor. Unii oameni au marturisit ca le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au marturisit ca reface pântecul, vindeca cancerul ?i alte boli, ca unii au marturisit ca poate vraji pentru a opri divor?ul ?i a?a mai departe. De asemenea, am întâlnit o marturie speciala, era despre o femeie numita Sonia, ea a marturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex în mai pu?in de 2 zile ?i, la sfâr?itul marturiei ei, a renun?at la adresa de e-mail a doctorului Kakuta. Dupa ce am citit toate acestea, am decis sa încerc. L-am contactat prin e-mail ?i mi-am explicat problema. În doar 48 de ore, so?ul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele ?i suntem mai ferici?i decât înainte, dr. Kakuta, este într-adevar un om talentat ?i nu-l voi opri publicându-l pentru ca este un om minunat ... Daca ave?i o problema ?i cauta?i o adevarata ?i autentica vraja pentru a rezolva toate problemele tale pentru tine. Încerca?i High kakutaspellz@gmail.com sau suna?i la +2348147400259 oricând, acesta ar putea fi raspunsul la problemele dvs. Iata contactul sau: kahunahelp@yahoo.com

https://kahunaspelltemple.webs.com/contact-us

Unknown spunea...

Cum am întors sotul meu. Am Hana Matija după nume Nu am crezut vreodată în vrăji sau magie până când am întâlnit această vrajă o dată când am venit să-mi văd prietenul în indian anul acesta la un summit de afaceri. Am vrut să spun că un bărbat care se numește Doctor Isikolo este foarte puternic și ar putea ajuta la vrăjitorie să-ți aducă înapoi pe cineva dispărut, pierdut, iubitor de rău și vraja magică a vrajii sau vraja pentru o slujbă bună sau vraja norocului. mărturie pentru că omul pe care-l dorisem să mă căsătorească m-a lăsat cu 5 săptămâni înainte de nunta noastră și viața mea a fost inversă pentru că relația noastră a fost de 3 ani. L-am iubit cu adevarat, dar mama lui a fost impotriva noastra si nu a avut nici un loc de munca platit. Când am întâlnit această vrăjitoare, i-am spus ce sa întâmplat și i-am explicat situația lucrurilor. La început am fost indecis, sceptic și îndoielnic, dar tocmai am încercat. Și în 7 zile când m-am întors în Canada, prietenul meu (acum soț) mi-a chemat singur și a venit să-mi cer scuze că totul a fost stabilit împreună cu mama și familia lui și că a primit un nou interviu pentru a ne căsători. Nu mi-am dat seama că doctorul Isikolo a cerut doar numele meu și numele prietenilor mei și tot ce doream să facă. Ei bine, suntem fericiti de casatorit acum si ne asteptam la micul nostru copil, iar sotul meu a primit noul loc de munca si viata a devenit mult mai buna. Adresa de email a acestuia este: isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196

Unknown spunea...

Numele meu este Samathan, Prietenul meu ma lasat cu o luna in urma si pleca cu o alta femeie cu 7 ani mai in varsta decat el, ma simt ca viata mea este complet peste o zi asa ca am fost navigarea cautand pe internet pentru ajutor am citit pe internet cum o vrăjitoare au ajutat mai mulți oameni să ajungă acolo în dragoste. Am fost depresivă pentru ultima lună și ceea ce am nevoie este să-l dau înapoi și să trăiesc cu el fericit. așa că am decis să o încerc, așa că am contactat vrăjitorul numit Dr. Isikolo și mi-a explicat problemele mele și el a aruncat o vrajă de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi aduce prietenul înapoi și acum viața mea este completă și amândoi suntem foarte fericiți cu relația. și sunt cu adevărat recunoscător acestui om pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, vă mulțumesc foarte mult și voi continua să spun mărturia mea mereu. pentru cei care au nevoie de ajutor sau cu aceeași problemă ca mine ar trebui să-l contactați pe adresa de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196

Biljana Dani spunea...

N-am crezut niciodată în roluri de vrajă până când viața mea nu sa despărțit atunci când iubitul meu de 5 ani a hotărât să o cheme să renunțe. Am fost atât de devastat, încât am avut un accident care ma lăsat la pat. Dupa 8 luni de durere emotionala si lipsit de griji, un prieten de-al meu ma prezentat intr-o anumita vraja, dupa ce am fost scamat de diverse vrajitoare falsa numite dr ini, dr evu si dr ewatu. Am fost prezentat doctorului Isikolo. În mai puțin de 3 zile am văzut minuni, iubitul meu sa întors la mine și viața mea sa întors exact ca un puzzle complet ... Am fost atât de fericit ... Dr. Isikolo are tot felul de vrăji de la sarcină la iubire, de la angajare la loterie de viză câștigătoare. Are vraja pentru a opri divorțul, vraja pentru a face pe cineva să arate atractiv și altele. Iată contactul lui numai pentru persoanele serioase, poate că ar fi de ajutor .... isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196. Minunat Dr. Isikolo .... Multumesc mult, sunt foarte recunoscator in timp ce mi-ai salvat viata.

Unknown spunea...

Scriu asta pentru că vreau să mărturisesc cât de mare ești Dr. Isikolo pentru ceea ce ai făcut pentru mine. Toată lumea trebuie să știe! Sunt foarte multumit si fericit acum. Nu pot spune cât timp a trecut de când am cumpărat vrăjile online, dar nici unul nu a avut aceleași rezultate ca ale dvs. Jason sa mutat cu mine cu 1 săptămână în urmă. Am fost un pic speriat și nervos când doctorul Isikolo mi-a spus că va arunca vraja și omul meu se va întoarce la mine în 2 zile. Sa întâmplat cu adevărat și confirm pozitiv rezultatele cu bucurie că Jason a revenit acasă la mine după 2 zile când El mi-a arătat vraja. Știu că ar fi trebuit să vă fi trimis mesaje înainte, dar am fost puțin speriat că a aflat despre vraja pe care ai făcut-o și am eliminat toate e-mailurile tale. Oricum, pot să-i spun tuturor clienților viitori care citesc acest lucru că fac alegerea potrivită pentru a merge cu tine pentru o vrajă. A fost întotdeauna o comunicare excelentă cu dvs. și toate serviciile pe care le oferiți sunt doar excelente. Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine .. CONTACT Dr. Isikolo pe isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l puneți pe +2348133261196

Nada Bogoslav spunea...

Mă trezesc zilnic cu un zâmbet pe fața mea și cântând laudele acestui vrăjitor puternic, numit DR ISIKOLO, care mi-a făcut o mare favoare prin salvarea relației mele de la destrămare. Eu credeam că am o relație perfectă până când iubitul meu a venit acasă târziu, iar în fiecare zi el îmi dă diferite scuze, apoi am decis să-l țin mai aproape de el, apoi descoper că avea o aventură cu o altă fată. Am fost inima ruptă pentru că am avut încredere în el atât de mult și știind că el are o relație secretă, mă doare mult .. Dar mulțumesc tuturor celor care au plasat informațiile de contact ale lui DR ISIKOLO pe internet pentru că prin asta am putut contacta DR ISIKOLO și astăzi relația mea a fost restaurată cu dragoste și mai multă dragoste decât oricând. Dacă vă aflați în orice fel de relație sau stres de căsătorie, vă voi face o favoare prin renunțarea la informațiile de contact ale DR ISIKOLO, care sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196

Unknown spunea...

Vreau să împărtășesc o mărturie a vieții mele fiecăruia. Numele meu este Lora Fernanda din Londra, m-am căsătorit cu sotul meu Luis Gomez, îl iubesc atât de mult încât am fost căsătoriți de 5 ani cu doi copii. când sa dus la o vacanță în Mexic, ma sunat și mi-a spus că nu mai este interesat de căsătorie. am fost atât de confuz și de căutând ajutor, nu știu ce să fac până nu mi-am întâlnit-o pe prietenul meu Lina și i-am spus despre problema mea. mi-a spus să nu-mi fac griji că a avut o dată o problemă asemănătoare și mi-a prezentat un bărbat numit DR Isikolo care a făcut o vrăjitoare pe fosta ei soție și la readus la ea după 3 zile. D-ră Lina cere-mi să contactez DR Isikolo. L-am contactat să mă ajute să-mi aduc înapoi pe soțul meu și mi-a cerut să nu-mi fac griji că zeii tatălui său vor lupta pentru mine. Mi-a spus că, în două zile, el mă va reuni împreună cu soțul meu. După două zile, soțul meu a sunat și mi-a spus că se întoarce să caute lucruri cu mine, am fost surprins când l-am văzut și a început să plângă pentru iertare. Chiar acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ pentru ceea ce mi-a dorit Lina și această mișcare mare de vrajă a făcut pentru mine și familia mea, îl puteți contacta cu privire la orice problemă din această lume. El este cel mai bun vrăjitor pe internet până acum
email: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196

Unknown spunea...

N-am știut că oamenii au încă puteri și fac lucrurile să se întâmple așa. Eu sunt Klara Tomi din Germania. soțul meu a lăsat-o pe mine și pe copilul meu pentru o altă fată acum un an, de atunci, viața mea a fost plină de durere, durere și traume pentru că a fost prima mea dragoste și am fost împreună de-a lungul anilor și nu mi-am putut imagina viața fără el . Am vazut cateva marturii despre un mare cascador DR Isikolo si cum ii ajuta pe oameni din intreaga lume sa poata aduce inapoi amantul in cateva zile, initial am ras si mi-a spus ca nu ma intereseaza ci datorita iubirii pe care o am pentru omul meu am consultat vraja mare și la surprinderea mea cea mai mare după două zile, soțul meu ma sunat pentru prima dată după trei ani că mi-a lipsit și că îmi pare atât de rău pentru tot ce mi-a făcut să trec, că el vrea să mă întorc, ne vom petrece viața împreună și vom promite să nu mai părăsesc niciodată pe mine și pe copilul meu. Încă nu-mi pot crede ochii, pentru că este foarte incredibil, este prea bun pentru a fi adevărat. Tot ce pot spune este că vă mulțumesc DR Isikolo că mi-ați adus soțul la mine și la copilul meu și pentru oricine ar avea nevoie de ajutorul acestei vrăji mari, vă rog să-mi permiteți să-i dați poșta aici isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196. contactați-l și rezolvați problemele emoționale sau maritale.

Unknown spunea...

Numele meu este Susan Morari, și eu stau la Londra. Viața mea sa întors! După 2 ani de căsnicie ruptă, soțul meu mi-a lăsat cu doi copii, m-am simțit ca și cum viața mea urma să se termine, aproape că m-am sinucis, am fost emoționat în jos de foarte mult timp. Datorită unei vrăjitoare numită DR Isikolo, pe care l-am cunoscut online. Într-o zi credincioasă, când navighez prin internet, am dat peste mărturii despre mărturisirea acestui vrajitor. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că reface pântecul, vindecă cancerul și alte boli, că unii au mărturisit că poate vrăji pentru a opri divorțul și așa mai departe. De asemenea, am întâlnit o mărturie specială, despre o femeie numită Sonia, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex în mai puțin de 2 zile și, la sfârșitul mărturiei ei, a renunțat la adresa de e-mail a lui DR Isikolo. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. L-am contactat prin e-mail și mi-am explicat problema. În doar 24 de ore, soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem mai fericiți decât în ​​trecut DR Isikolo, este într-adevăr un om talentat și nu-l voi opri publicându-l pentru că este un om minunat ... Dacă aveți o problemă și căutați o adevărată și autentică vraja pentru a rezolva toate problemele tale pentru tine. Încercați Înaltul Doctor Isikolo oricând, el ar putea fi răspunsul la problemele dvs. Iată contactul său: isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l puneți pe +2348133261196

Unknown spunea...

Vreau să mulțumesc cocomului că mi-a adus înapoi pe iubitul meu în doar cinci zile Tamara Arratia din Londra. totul arata ca un vis, dar a fost atat de adevarat cat este totul sa intamplat "dupa ce mi-am pierdut prietenul cu o alta fetita timp de patru luni. în acea perioadă, se pare că întreaga lume se prăbușește atunci mi-am dat seama că nu sunt un laș care mi-a permis o doamnă ca mine să o ia și mi-a plăcut bărbatul în timp ce stau și plâng în lacrimi ca un nebun. așa a fost i
a intrat în contact cu acest mare cocom care mi-a adus înapoi lacrimile o clipire a ochilor in doar 2 zile dupa ce a urmat toate instructiunile fiind întrebă. în prezent trăim fericit ca niciodată. pentru oricine afară acolo, care simte că lacrimile sale înseamnă foarte mult să nu fie pierdut poate contacta Dr. Isikolo cu această adresă de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196

Mizi Margueron spunea...

Bună, eu sunt Mary Michael, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi despre cum am primit dragostea soțului meu înapoi. Am fost nebun când dragostea mea mi-a lăsat o altă fată luna trecută. Dar când m-am întâlnit cu un prieten care mi-a prezentat-o ​​lui DrIgbinovia, marele mesager, i-am spus întrebării lui DrIgbinovia despre cum ma lăsat soțul meu și cum trebuie să-mi găsesc un loc de muncă într- companie foarte mare. Mi-a spus doar că am venit în locul potrivit pentru a-mi aduce dorința inimii fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce să fac După ce sa terminat În următoarele două zile, Dragostea mea ma sunat la telefon și îmi pare rău să trăiesc acum și că în săptămâna următoare după ce dragostea mea ma chemat să mă duc la iertare, am fost chemat la un interviu în compania mea dorită și trebuia să lucrez ca supervizor. Sunt atât de fericit și copleșit de faptul că trebuie să spun asta întregii lumi despre modul în care Drigbin mă ajută să-mi dau dorința inimii. Drigbinovia este un specialist în tot felul de vrăji și magie bună. Dacă aveți întrebări, contactați Drigbinovia la următoarea adresă de e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com

Mulțumesc mai târziu.

Unknown spunea...

Inimaginabile și de necrezut. Aceasta este Martina Petar am o veste bună să împărtășesc întreaga lume. Ai nevoie de fostul tău soț sau iubit de urgență? Vreau să vă spun că nu trebuie să vă faceți griji pentru că am o veste bună pentru cei care se confruntă sau sunt asemănătoși cu această situație, deoarece există întotdeauna o speranță și o soluție pentru toate problemele. Există o castă de vrajă numită DR Isikolo, care vă poate rezolva cu adevărat toate problemele. Obținerea iubitului meu înapoi este ceea ce nu-mi pot imagina, dar când l-am pierdut pe Mike, aveam nevoie de ajutor și de undeva să se răzgândească, dar vărul meu mi-a povestit despre această vrăjitoare care ia ajutat și pe internet. Am crezut că nu va funcționa, dar am încercat doar să-i dau șansa acestui om și am comandat o LOVE SPELL. Două zile mai târziu, telefonul meu a sunat. Mike a fost din nou vechiul său sine și a vrut să se întoarcă la mine! Nu numai că veniți înapoi, acesta este cu adevărat miraculos, iar vrăjitorul îl deschide pentru a ști cât de mult îi iubesc și care are nevoie de el. Această vrăjitorie nu este o spălare a creierului, dar el și-a deschis ochii pentru a ști câtă dragoste trebuie să împărtășim împreună. Îi recomand pe oricine care este în vechea mea situație să-l încerce pentru că el te va ajuta și vei face lucrurile așa cum ar trebui să fie. Dacă aveți o astfel de problemă sau ceva similar, contactați-l pe adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. sau Whatsapp pe +2348133261196 mulțumesc DR Isikolo de fapt ești miraculos și dumnezeii tăi te pot răsplăti vreodată pentru faptele tale bune.

Unknown spunea...

Mă trezesc zilnic cu un zâmbet pe fața mea și cântând laudele acestui vrăjitor puternic, numit DR ISIKOLO, care mi-a făcut o mare favoare prin salvarea relației mele de la destrămare. Eu credeam că am o relație perfectă până când iubitul meu a venit acasă târziu, iar în fiecare zi el îmi dă diferite scuze, apoi am decis să-l țin mai aproape de el, apoi descoper că avea o aventură cu o altă fată. Am fost inima ruptă pentru că am avut încredere în el atât de mult și știind că el are o relație secretă, mă doare mult .. Dar mulțumesc tuturor celor care au plasat informațiile de contact ale lui DR ISIKOLO pe internet pentru că prin asta am putut contacta DR ISIKOLO și astăzi relația mea a fost restaurată cu dragoste și mai multă dragoste decât oricând. Dacă vă aflați în orice fel de relație sau stres de căsătorie, vă voi face o favoare prin renunțarea la informațiile de contact ale DR ISIKOLO, care sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196

Unknown spunea...

Eu sunt Tamara Paytan. Când am descoperit în cele din urmă mărturii despre acest vrăjitor Dr. Isikolo, cum a ajutat mulți oameni să-și ia iubitorii și casele sparte, i-am contactat prin adresa de e-mail Dr Isikolospellcaster@gmail.com pentru că eram absolut disperată să adu-mi soția înapoi. Viața fără soția mea a fost o adevărată dezordine pentru mine și copiii mei. Am vrut o schimbare dramatică și am crezut că magia ar putea fi soluția. După discutarea rezoluției cu doctorul imesagbor, mi-a dat speranță că îmi va recupera căsnicia. M-am simțit încrezător că îmi va face soția să se întoarcă acasă și a făcut-o! Este fantastic ce a făcut acest mare spioncaster pentru mine, ajutorul lui este neprețuit! Nu știu ce aș fi făcut fără Dr. Isikolo, își face treaba așa de bine că este organizat și foarte funcțional, cred că este cel mai bun vrăjitor care mă pot baza atunci când vine vorba de tot felul de vrăji, că vrăjile lui au lucrat, dacă aveți nevoie de ajutor, contactați-l pe dr. isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l pune pe +2348133261196 și vă asigur că lucrurile se vor întoarce pentru tine

Anonim spunea...

(1) Dacă doriți ex-spate
(2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
(5) Dacă vreți un copil.
(6) Vrei să fii bogat.
(7) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie
al tău pentru totdeauna.
(8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
(9) Îngrijire de plante
(10) Dacă nu-ți poți satisface soția
dorinta sexuala datorata sau
acțiune de eroare scăzută.
(11) dacă menstruația dumneavoastră refuză să vină
în ziua în care se presupune sau peste fluxurile.
(12) dacă munca ta refuză să te plătească, oameni
pentru tine ?.
(13) să rezolvați o problemă de teren și să o primiți înapoi.
(14) Familia ta Denny ți-a făcut-o
dreapta?
(15) Lasă-i pe oameni să asculte de cuvintele mele și să-mi facă
dori
(16) Aveți un număr scăzut de spermatozoizi?
(17) Rezolvarea cazurilor
(18) Aveți nevoie de ajutor pentru a câștiga o loterie? E.T.C

Contactați-i la adresa lor de e-mail

kahunahelp@yahoo.com

Și rezolvă toate problemele rezolvate

Mulțumesc.

Unknown spunea...

NU POATE FI MAI MULTE HAPPY DACA SOSIREA MEA ESTE ÎNAPOI, eu Dora Gabrielo au fost în robie mare pentru aproximativ 7 ani suferind în mâinile unui soț înșelător. Am trăit fericit până când a vrut să-i spună prietenului său vechi de timp și a început să o întâlnească din nou în afara căsătoriei noastre și, înainte să-mi dau seama, nu mai avea grijă de propria sa familie, în măsura în care intenționa să se căsătorească cu ea și să mă divorțeze. I-am plâns și l-am raportat membrilor familiei, dar el nu a ascultat pe nimeni și a tăiat povestea scurtă, am venit în căutarea unui adevărat vrăjitor care să-i distrugă relația și să-l facă să revină la mine și la cei doi copii ai noștri; în căutarea mea am văzut oameni care împărtășesc mărturie despre modul în care căsătoria lor a fost restaurată de Dr. Isikolo și i-am ales e-mail-ul și i-am spus problema prin care trecusem și a acceptat să mă ajute și mi-a spus să nu-mi fac niciodată griji. Dupa ce terminase vraja, in a doua zi, amandoi au avut o cearta si a bătut prietena si sa întors acasă cerându-mi sa-l iert ca ochii lui sunt clare acum ca nu va face niciodata nimic care sa doara familia lui din nou și promite să fie un tată grijuliu și niciodată să nu-mi trișeze din nou. Sunt atât de fericit că nu l-am pierdut față de fată și toată aprecierea îi revine dr. Isikolo pentru munca sa mare. Esti o vrajitoare Marele vrajitor si pentru toti cei care se confrunta cu aceasta sau o problema asemanatoare cu aceasta, te rog sa-l contactezi acum pe isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l puneți pe +2348133261196

Anonim spunea...

Numele meu este Meg în Statele Unite. Doresc să
împărtășesc mărturia mea cu publicul larg despre
O cutie de vrăjitor numită (DrKahuna) a făcut pentru mine acest templu
Tocmai mi-am adus surplusul ex
Ma iubindu-ma cu munca lor de vraja mare, ma intalneste cu acest om numit
Steven am fost împreună de mult timp
timpul și ne-am iubit pe noi înșine, dar când nu am reușit
să-i dau un copil de sex masculin timp de 5 ani mi-a lăsat și mi-a spus
Pot continua doar când eram acum
căutând modalități de a-l aduce înapoi și, de asemenea, să rămână gravidă, unui prieten
din a mea mi-a spus despre acest templu și mi-a dat adresa de e-mail de contact,
atunci nu veți crede acest lucru când mi-am contactat problemele
a pregătit articolele și mi-a aruncat vraja și mi-a adus soțul pierdut
înapoi, și după o lună mi-am pierdut fluxul lunar și mă duc la un test și
rezultatul a spus că sunt însărcinată, sunt fericită astăzi că sunt mamă
un set de gemeni un băiat și o fată, mulțumesc încă o dată templul pentru
ce au făcut pentru mine dacă sunteți prin oricare dintre ele
din aceste probleme puteți contacta acest mare Dr pentru ajutorul de mai jos:

Contactați ... kahunahelp@yahoo.com sunați sau trimiteți-l la linia directă +2348147400259 dacă aveți nevoie de ajutor

Unknown spunea...

Numele meu este Marija Dino. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care Dr. Isikolo mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja sa magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul dr. Isikolo pe internet despre cum îi ajută pe atât de mulți oameni să-și primească ex back și să ajute de stabilire a relației și de a face oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr. Isikolo este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VREAȚI NECESARĂ AJUTAȚI ÎNTOTDEAUNA CONTACT DOCTOR TRUST ACUM VIA EMAIL: isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196. El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. lui Via web sit: http: drisikolosolutionhome.webnode.com

Antonia Marcus spunea...

După ce a fost în relație cu el timp de șapte ani, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am vrut să-l întorc atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, l-am rugat cu totul , Am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema pe cineva online și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor dr. Isikolo care ar putea să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc , Am trimis poșta doctorului Isikolo și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, fostul meu să se întoarcă cerșind. I-am mulțumit cu seriozitate sperând că se va întoarce la mine pentru că mi-e dor de el atât de mult. Spre surprinderea mea foarte mare în a treia zi, el sa întors cerșit și mi-a cerut să-l accept și el nu mă va mai părăsi niciodată. Toate acestea nu ar fi fost posibile niciodată, ci pentru dr. Isikolo. Voi întotdeauna și pentru totdeauna vă voi recomanda lumii Dr Isikolo Acesta este contactul lui de mai jos: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l pe +2348133261196

Kristina Mateovic spunea...

Numele meu este Kristine Mateo și fostul meu prieten m-au scos în urmă cu 8 luni, după ce l-am prins de a avea o aventură cu altcineva și m-am insultat. Îl vreau înapoi în viața mea, dar refuză să aibă vreun contact cu mine. Am fost atât de confuz și nu știu ce să fac, așa că am vizitat INTERNETul pentru ajutor și am văzut o mărturie despre modul în care o vrăjitorie îi ajută să-și facă spatele, așa că am contactat cascadorii de vrăjitorie și mi-am explicat problemele. .... mi-a aruncat o vraja si ma asigurat de trei zile ca fostul meu se va intoarce la mine si la cea mai mare surpriza mea a treia zi, iubitul meu a venit bate la usa mea si a cerut iertare. Sunt atât de fericită că dragostea mea se întoarce din nou, și nu numai, că suntem pe cale să ne căsătorim. Încă o dată vă mulțumesc Dr Isikolo .... sunteți cu adevărat talentați și talentați contactați adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l puneți pe +2348133261196

Unknown spunea...

Numele meu este Maria Salvador, Prietenul meu ma lasat cu o luna in urma si pleca cu o alta femeie cu 7 ani mai in varsta de el, ma simt ca viata mea este complet peste o zi in timp ce cautam cautarea pe internet pentru ajutor I citiți pe internet cum o vrăjitoare au ajutat mai mulți oameni să ajungă acolo în dragoste. Am fost depresivă pentru ultima lună și ceea ce am nevoie este să-l dau înapoi și să trăiesc cu el fericit. așa că am decis să o încerc, așa că am contactat vrăjitorul numit Dr. Isikolo și mi-a explicat problemele mele și el a aruncat o vrajă de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi aduce prietenul înapoi și acum viața mea este completă și amândoi suntem foarte fericiți cu relația. și sunt cu adevărat recunoscător acestui om pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, vă mulțumesc foarte mult și voi continua să spun mărturia mea mereu. pentru cei care au nevoie de ajutor sau care au aceeași problemă ca mine ar trebui să-l contactați pe adresa de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l pe +2348133261196

Elizabeta Besim spunea...

Dupa ce am avut relatii cu el timp de sapte ani, sa despartit de mine, eu sunt Elizabeta Besim. Am facut tot posibilul sa-l aduc inapoi, dar totul a fost in zadar, l-am dorit inapoi atat de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, la implorat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema pe cineva online și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor dr. Isikolo care ar putea să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc , Am trimis poșta doctorului Isikolo și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, fostul meu să se întoarcă cerșind. I-am mulțumit cu seriozitate sperând că se va întoarce la mine pentru că mi-e dor de el atât de mult. Spre surprinderea mea foarte mare în a treia zi, el sa întors cerșit și mi-a cerut să-l accept și el nu mă va mai părăsi niciodată. Toate acestea nu ar fi fost posibile niciodată, ci pentru dr. Isikolo. Voi întotdeauna și pentru totdeauna vă voi recomanda lumii Dr Isikolo Acesta este contactul lui de mai jos: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l pe +2348133261196

Unknown spunea...

Inimaginabile și de necrezut. Eu sunt Anna Molinaro și am o veste bună să împărtășesc întreaga lume. Ai nevoie de fostul tău soț sau iubit de urgență? Vreau să vă spun că nu trebuie să vă faceți griji pentru că am o veste bună pentru cei care se confruntă sau sunt asemănătoși cu această situație, deoarece există întotdeauna o speranță și o soluție pentru toate problemele. Există o castă de vrajă numită DR Isikolo, care vă poate rezolva cu adevărat toate problemele. Obținerea iubitului meu înapoi este ceea ce nu-mi pot imagina, dar când l-am pierdut pe Mike, aveam nevoie de ajutor și de undeva să se răzgândească, dar vărul meu mi-a povestit despre această vrăjitoare care ia ajutat și pe internet. Am crezut că nu va funcționa, dar am încercat doar să-i dau șansa acestui om și am comandat o LOVE SPELL. Două zile mai târziu, telefonul meu a sunat. Mike a fost din nou vechiul său sine și a vrut să se întoarcă la mine! Nu numai că veniți înapoi, acesta este cu adevărat miraculos, iar vrăjitorul îl deschide pentru a ști cât de mult îi iubesc și care are nevoie de el. Această vrăjitorie nu este o spălare a creierului, dar el și-a deschis ochii pentru a ști câtă dragoste trebuie să împărtășim împreună. Îi recomand pe oricine care este în vechea mea situație să-l încerce pentru că el te va ajuta și vei face lucrurile așa cum ar trebui să fie. Dacă aveți o astfel de problemă sau o problemă similară, contactați-l pe e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196 vă mulțumesc DR Isikolo de fapt sunteți miraculos și dumnezeii voștri vă pot răsplăti vreodată pentru faptele voastre bune.

Unknown spunea...

Vreau să împărtășesc o mărturie a vieții mele fiecăruia. Numele meu este Maria Coliji, m-am căsătorit cu sotul meu Luis Gomez, îl iubesc atât de mult încât am fost căsătoriți de 5 ani acum cu doi copii. când sa dus la o vacanță în Mexic, ma sunat și mi-a spus că nu mai este interesat de căsătorie. am fost atât de confuz și de căutând ajutor, nu știu ce să fac până nu mi-am întâlnit-o pe prietenul meu Lina și i-am spus despre problema mea. mi-a spus să nu-mi fac griji că a avut o dată o problemă asemănătoare și mi-a prezentat un bărbat numit DR Isikolo care a făcut o vrăjitoare pe fosta ei soție și la readus la ea după 3 zile. D-ră Lina cere-mi să contactez DR Isikolo. L-am contactat să mă ajute să-mi aduc înapoi pe soțul meu și mi-a cerut să nu-mi fac griji că zeii tatălui său vor lupta pentru mine. Mi-a spus că, în două zile, el mă va reuni împreună cu soțul meu. După două zile, soțul meu a sunat și mi-a spus că se întoarce să caute lucruri cu mine, am fost surprins când l-am văzut și a început să plângă pentru iertare. Chiar acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ pentru ceea ce mi-a dorit Lina și această mișcare mare de vrajă a făcut pentru mine și familia mea, îl puteți contacta cu privire la orice problemă din această lume. El este cel mai bun vrăjitor pe internet până acum
email: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196

Sara Adin spunea...

N-am crezut niciodată în roluri de vrajă până când viața mea nu sa despărțit atunci când iubitul meu de 5 ani a hotărât să o cheme să renunțe. Am fost atât de devastat, încât am avut un accident care ma lăsat la pat. Dupa 8 luni de durere emotionala si lipsit de griji, un prieten de-al meu ma prezentat intr-o anumita vraja, dupa ce am fost scamat de diverse vrajitoare falsa numite dr ini, dr evu si dr ewatu. Am fost prezentat doctorului Isikolo. În mai puțin de 3 zile am văzut minuni, iubitul meu sa întors la mine și viața mea sa întors ca un puzzle complet. Sunt atat de fericit. Doctorul Isikolo are tot felul de vrăji de la sarcină la iubire, de la câștigarea loteriei la locul de muncă. Are vraja pentru a opri divorțul, vraja pentru a face pe cineva să arate atractiv și altele. Iată contactul lui numai pentru persoanele serioase, poate că ar fi de ajutor .... isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196. Minunat Dr. Isikolo. Mulțumesc mult, sunt atât de recunoscător pentru că mi-ai salvat viața.

Unknown spunea...

IMPORTANT MESAJUL LA TOATE ONLINE AICI CA URMEAZĂ PENTRU O CALDA SPELL PENTRU 90% din rolurile de vrajă aici sunt false .. numele meu este Angelica Vega din SUA am fost scammed de 2 variante de vrajă diferite pe nume Dr Shagi și Dr igodo până am venit Dr Isikolo prin web .. mi-a spus dacă primesc elementele și lucrează pentru mine, pot să-i plătesc tot ce-mi pot permite, a lucrat cu sinceritate pentru mine și în 6 zile, in-legile mele mi-au cerut să mă rog ca ex soția mă vrea înapoi, dar nu știu cum să o fac direct, ea a venit la mine a doua zi și suntem fericiți din nou .. Îi mulțumesc lui Dr. Isikolo pentru lucrarea sa sinceră, care lipsește printre rolurile de vrăjitoare africane. mediu pentru a-ti spune tuturor sa fiti atenti la scammer si sa incercati sa stiti unul pentru ca Dr. Isikolo va urma procesul corect inainte de orice are legatura cu finantele .. contactul acestuia este isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l pune pe +2348133261196 contactați-l astăzi și toate problemele dvs. vor fi rezolvate este o asigurare de la un martor mulțumesc.

Unknown spunea...

Sandra Lukas este numele meu. Sunt una dintre persoanele care au beneficiat de Dr. Isikolo Love Spell. Doctorul Isikolo a apărut în mijlocul vieții mele, când toată speranța a fost pierdută. Am renunțat la viață și a crezut că cel mai bun mod de a vindeca inima rănită a fost să-mi ia viața după ce am încercat mai multe procese și a călătorit în India, căutând vraja să se reunească cu soțul meu, care ma părăsit după trei ani de căsătorie noastră pentru o altă doamnă, dar nici un efort nu a funcționat. M-am gândit să continui cu planul meu de sinucidere înainte ca un spirit ciudat să vină peste mine ca o ploaie și mi-a slujit să caut online, după ce am văzut atât de multe discuții despre Templul Dr. Isikolo Love Spell. Am căutat cu răbdare și am găsit mărturii uimitoare și recomandări despre el, care m-au încurajat să îl contactez prin e-mailul său. El mi-a răspuns și mi-a cerut să-mi șterg lacrimile și să renunț la orice act pentru a-mi lua viața; el a spus că cazul meu este soluționat după consultarea lui Oracle. Ei bine, aici îi mulțumesc astăzi Dr Isikolo pentru că mi-a salvat viața și mi-a adus soțul. Suntem atât de fericiți astăzi și mai fericiți decât am fost vreodată. Sunt foarte recunoscător pentru faptul că am fost printre cei care împărtășesc această mărturie. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp pe +2348133261196

Unknown spunea...

Oricine din cei care au experiență de suferință emoțională va înțelege cum mă simt și voi înțelege cum m-am dus în orice clipă pentru a obține dragostea vieții mele până când am întâlnit marele profet care sa simțit imposibil și am început să-mi pierd speranța de a primi francisco din moment ce a plecat și mi-a spus că nu a vrut niciodată să mă vadă din nou în viața lui și am fost vrăjitoarea din spatele lipsei de progres și el cant progresul în viață. dar după întâlnirea cu marele doctor Isikolo pentru că a furnizat doar materialele necesare pentru a lucra pentru mine, el mi-a dat iubitul meu înapoi ceva ce nu am simțit niciodată posibil și am devenit un magazin de râs pentru toată lumea la domiciliu și lucrează chiar și partenerul său de afaceri a râs la mine și mi-a spus numele. Acum zâmbesc când invitația mea la căsătorie îmi este dată și pentru a primi ajutor de la acest e-mail de la bunul bărbat la isikolosolutionhome@gmail.com și spune-i că magret te-a legat și cred că așa cum o faci va pune capăt oricărei probleme legate de relație sau a lui Whatsapp pe +2348133261196

Unknown spunea...

Dragostea uimitoare de dragoste pentru a te întoarce cu partenerul tău și pentru a rezolva relația ta întreruptă

Sarbatori fericite de la mine Mirela Vjeko. Soțul meu sa despărțit de mine cu 3 luni în urmă și ma forțat să semnez actele de divorț și am fost complet sfâșiat. Și nu m-am putut întoarce în nici o formă emoțional. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această mișcare uimitoare și strălucitoare, care mi-a venit la salvare. Wow! Acest lucru mi-a ajutat atât de mult. Doctorul Isikolo mi-a garantat o vrajă urgentă de 24 de ore, din care l-am acceptat. Șocant! în această lună pe 8 mai 2018, soțul meu mi-a sunat înapoi cu multe scuze după 48 de ore pe care mi le-a asigurat și a făcut tot posibilul pentru a retrage documentele de divorț care erau deja în curs de desfășurare cu puterea acestui miracol de vrăjitor de lucru. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul, vindecă cancerul și alte boli, Vă mulțumesc atât de mult Domnului pentru vrăjile voastre puternice. expresiile nu sunt suficiente pentru a vă mulțumi. E-mail Dr. Isikolo Acum pentru dragoste urgentă Spell isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l puneți pe +2348133261196.

Steve Mills spunea...

TRUE LIFE STORY.

Anul Nou fericit, Mă numesc Vivian, sunt din Austria, vreau să împărtășesc vestea cea bună din viața mea tuturor și celor care au nevoie de ajutor și în viața lor. Timp de 16 ani am suferit, soțul meu ma lăsat și să merg cu o altă femeie doar pentru că familia lui nu mă iubește, de asemenea, pentru că nu am putut să-i dau un copil, am fost în lacrimi de 16 ani de suferință, după ce soțul meu mă divorța, căutam o vrăjitoare ajută-mă online, am întâlnit atât de mulți jucători de vrajă, toți colectând bani de la mine, fără să mă ajute, dar LAST WEEK i-am văzut un post de femeie online, împărtășind munca bună a unui vrăjitor numit Dr Ogundele, trebuie să iau curajul contactați-l pentru ajutor, când l-am contactat el mi-a spus că problema mea a fost rezolvată de când l-am contactat, după ce a jucat vraja, mi-a spus că soțul meu se va întoarce la mine în mai puțin de 24 de ore, ceea ce mi se întâmplă surprinzător soțul meu mi-a sunat la telefon și m-am rugat să-l accept și în ziua de azi s-au întâmplat i-am dat vestea asta pentru ca vreau ca lumea sa stie despre el si despre munca sa buna si pentru cei care au nevoie de orice fel de relatie de ajutor, probleme de viata, probleme cu banii, o numesc, sfatuiti sa-l contactati pe Dr. Ogundele astazi si sa aveti problema rezolvate aici sunt datele de contact ale acestuia Email: ogundeletempeofsolution@gmail.com Pentru apeluri directe și Viber Chat: +27638836445, contactați-l și trăiți-vă viața cu bucurie.

Unknown spunea...

CEL MAI BUN TOP SECRET CAUTA LOTTERIA CU O NUMAI DE CÂȘTIGĂ MAGICĂ DE DR.ISIKOLO

Întotdeauna am vrut să fiu în stare să nu mai trăiesc salariul la salariu sau să am datorii. Am lucrat în contabilitate timp de aproximativ 20 de ani și abia am reușit să mă întâlnesc. Părea că oricând mi-am urcat în companie și am primit o majorare, cheltuielile de trai mi-ar crește semnificativ și nu am reușit niciodată să ajung. Am dat peste numeroase mărturii despre mărturia netă a doctorului Isikolo, o vrăjitoare de vrăjituri de loterie voodoo, care vă va ajuta să aruncați o vrăjitoare LOTTERY și vă veți da numerele de drept pentru a câștiga
nu am crezut, la început, dar când viața a devenit mai rea am decis să încerc, acum încercarea mea ma făcut milionar, Iată că am câștigat (UNE MILIOANE Euro) acum sunt o mărturie vie a lucrărilor bune de Dr. Isikolo Un om talentat cu o mare putere, este secretul meu, dar am decis sa fac lumea cunoscuta pentru ca ar putea fi un ajutor pentru oricine care joaca orice fel de loterie. Am câștigat 1.000.000 de euro! Nu pot sa cred! Nu au fost suficienți bani să se retragă imediat, dar am investit-o bine și mi-a permis să merg în muncă cu jumătate de normă și mă va ajuta să mă retrag mult mai devreme. Sunt recunoscătoare veșnic Dr. Isikolo îl puteți contacta prin intermediul acestui e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l contactați pe +2348133261196

Unknown spunea...

Nu-mi vine să cred ... Fostul meu soț este înapoi la mine!
Numele meu este Michelle. Aceasta este o poveste a doctorului Isikolo care mi-a adus fostul soț în trei zile de contact. El mi-a spus că o va face, dar nu l-am crezut, dar am decis să-l încerc și spre cea mai mare surpriză, fostul meu soț sa întors acasă și a început să se joace cu copiii și mi-a dat un pupic pe obraz, în genunchi și m-au rugat să plec fără revedere. Am auzit că avea o femeie pe care o vedea înainte de a pleca de la mine și am fost devastat, ceea ce ma făcut să caut ajutor într-o vrăjitoare ca Dr. Isikolo. De asemenea, am întâlnit acest om printr-o mărturie despre el și am contactat e-mailul lui la odungaspelltemple @ gmail. com și când i-am explicat lucrurile, mi-a spus să nu-mi fac griji. Sunt foarte fericit astăzi că soțul meu, care ma lăsat de mai bine de 2 ani, sa întors acasă. L-am întrebat despre cealaltă femeie și a spus că acesta este trecutul lui și nimic nu-l va face să plece din nou. Sunt recunoscător pentru Dr. Isikolo. Contactați-l să vă ajute acum la isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l ajutați pe WhatsApp pe +2348133261196

Unknown spunea...

ce lume minunată trăim, mă îndoiesc încă de această vrăjitoare cum a făcut-o! sunt Veronica Veney din Londra. Sunt atât de fericit să las lumea întreagă să știe cum această vrăjitorie puternică mi-a salvat mariajul. Totul se îndrepta spre scurgere, deoarece soțul meu nu se poate opri să mă înșele cu alte femei. A devenit obișnuită să mă încălzească întotdeauna. Am încercat să-l opresc, dar nu am putut ajuta situația, cu cât am încercat mai mult, cu atât devine mai greu. Uneori ne vom lupta și vom pleca de câteva luni și ne vom întoarce din nou doar din cauza copiilor noștri. Într-o zi, un prieten mi-a spus despre această vrăjitoare care a ajutat-o ​​și pe ea, numele ei este Dr. Isikolo, a spus că folosește vrăji magice albe pentru a rezolva probleme spirituale. Am decis să încerc, l-am contactat și mi-a spus că va dura doar 2-3 zile și voi vedea mari schimbări în soțul meu. El a aruncat o vrajă, crede-mă după 2-3 zile de vrajă, soțul meu a mărturisit nume diferite de femeie cu care a dormit. El a cerșit pentru iertare și nu a încercat niciodată din nou. Din acea zi până acum, mintea mea este în repaus. Soțul meu nu-i place toate celelalte femei de pe pământ, cu excepția mea. Și sunt atât de fericit să-l aibă pentru mine singur. Contactul vrăjitorului este isisikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l faci pe +2348133261196

Unknown spunea...

Am vindecat din inima frântă "Vraja de dragoste din partea doctorului Isikolo mi-a adus sotul înapoi" contactați isikolosolutionhome@gmail.com pentru a vă ajuta să vă întoarceți de urgență ex-iubitul dvs. după divorț / divorț "
După 12 ani de căsnicie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta până când în cele din urmă mi-a părăsit-o și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea sa terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea niciodată tatăl. am încercat să fiu puternică doar pentru copii, dar nu puteam controla durerile care mă chinuiesc, inima mea era plină de durere și durere, pentru că eram cu adevărat îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și mereu doresc să se poată întoarce la mine, eram foarte îngrijorat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site care sugera că Dr. Isikolo poate să ajungă din nou înapoi . Deci, am simțit că ar trebui să încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut o vrăjitoare de dragoste pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu mi-a sunat cu adevărat și mi-a spus că mi-e dor de mine și de copii atât de mult, atât de uimitor! Așa sa întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Apoi, din acea zi, căsnicia noastră a fost acum mai puternică decât a fost înainte, tocmai mulțumită doctorului Isikolo. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet că dr. Unity este un adevărat vrăjitor care mă voi ruga întotdeauna să trăiesc mult timp pentru ai ajuta pe copiii săi în timpul necazurilor, dacă ești aici și ai nevoie de iubitul tău ex înapoi sau salvați căsnicia rapid. Nu mai plânge, contactează-l acum pe dr. Isikolo. Iată contactul lui: isikolosolutionhome@gmail.com Poți să-l ajuți și pe +2348133261196, bunătatea ta nu va fi uitată niciodată.

Unknown spunea...

Lucrurile bune nu sunt ușor de trecut. Bună, toată lumea, sunt aici să împărtășesc mărturiile mele pe tot globul cu privire la ajutorul pe care Dr. Isikolo la făcut pentru mine. Am fost devastată și confuză când m-am divorțat de soțul meu în urmă cu doi ani, pentru că dorea să se întoarcă la amantă. Am căutat ajutor de la cei pe care i-am știut, dar nu a avut nici un rezultat până când nu am fost îndreptată către doctorul Isikolo. Am contactat-o ​​pe Dr. Isikolo și i-am spus tot ce am trecut și mi-a dat toată asigurarea că mă va ajuta. Am făcut tot ce mi-a spus să fac și mi-am pus încrederea și speranța în el. Ai putea să crezi că soțul meu sa întors la mine în timp de 48 de ore, așa cum mi-a spus doctorul Isikolo după ce l-am contactat și acum, soțul meu se întoarce acasă și noi trăim împreună din nou. Voi recomanda pe oricine care are nevoie de ajutor sa ajunga la el acum pentru ca el se specializeaza si in vraji de bani, vraji de loterie, vraji de sarcina, vraji de boala E.T.C. Email: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l trimiteți pe +2348133261196.

Unknown spunea...

Dr Isikolo, ești într-adevăr un lucrător minunat. Am încercat atâtea vrăjitoare și psihice după ce soțul meu mi-a părăsit și mi-a spus să mă duc să văd avocatul pentru divorț doar pentru că mama lui, mama mea nu a fost în sprijinul căsniciei noastre, ma urât că nu motivul pentru care m-au tratat ca un renunțat, soțul meu a fost de partea mea de când ne-am căsătorit la începutul acestui an și deodată sa schimbat total și a început să-l asculte pe mama sa să mă divorțeze. Am încercat atât de multe vrăjitoare pentru ajutor, dar nu a existat niciun rezultat după ce i-am irosit o grămadă de bani, am continuat să încerc, pentru că i-am iubit pe soțul meu atât de mult și n-am vrut să-l pierd. După câteva zile am întâlnit contactul dr. Isikolo pe internet și numai dr. Isikolo a fost singura vrăjitoare care mi-ar putea garanta o urgență de 48 de ore de dragoste urgentă și ma asigurat că soțul meu se întoarce .. Am avut încredere Dr. Isikolo, și a fost mai mult decât un vis să-l văd pe soțul meu înapoi în viața mea cu o mulțime de scuze și dragoste pe data de 24 ianuarie a acestui an 2019 .... Și el a fost remușcător pentru toate acțiunile greșite, chiar și mama mea in-law a venit cu prietenele ei cerându-mă să o iert că nu a știut niciodată de ce ma urât .. Cu siguranță acest lucru este într-adevăr un templu miraculos. Aflați mai multe despre dr. Isikolo prin isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l puneți pe +2348133261196. Domnule, sunt recunoscător pentru restaurarea păcii în casa mea

Unknown spunea...

Am intalnit aceasta vraja numita Dr. Isikolo de la isisikolosolutionhome@gmail.com online si atat de multe altele, dar m-am decis sa ma duc cu aceasta vraja speciala si aceasta este acum 2 saptamani in urma. Aveam nevoie de vrăjitorul să mă reunească pe mine și pe iubitul meu pentru că ea a început să se comporte ciudată și a venit o zi când mi-a scris și mi-a spus că nu mai poate continua relația, că vrea doar să rămână singură. Dar un prieten apropiat al ei mi-a arătat tipul că se întâlnește acum. Așa că am contactat această vrăjitoare pentru că am fost complet inima rupt și am fumat și să mă îmbătat până când nu am putut nici măcar observați dacă stau sau mint. Această vrajă castel mi-a spus să nu vă faceți griji, el mi-a dat speranța că o voi avea din nou doar ca și vremurile vechi și am îndeplinit toate cerințele și în numai 2 zile ex-iubitul meu ma sunat plângând la telefon cerându-mă să o iert pentru actul ei stupid și ea a jurat cu mormântul ei mama să mă iubească și să nu-i rănească niciodată mi-a revenit. Asta a fost ceea ce mi-a spus mai devreme vrăjitorul și a venit după ce a făcut vraja și în aceeași noapte, iubitul meu a venit în casa mea și a petrecut noaptea cu mine.Nu am văzut vraja atât de puternică ca asta, dar acum , sunt convins că dr. Isikolo este cel mai bun vreodată, îl puteți contacta prin adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l contactați pe +2348133261196

Unknown spunea...

Am simțit că viața mea sa terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea niciodată tatăl. am încercat să fiu puternică doar pentru copii, dar nu puteam controla durerile care mă chinuiesc, inima mea era plină de durere și durere, pentru că eram cu adevărat îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și mereu doresc să se întoarcă la mine. Am fost foarte supărat și am avut nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste emailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com care a sugerat că Dr. Isikolo vă poate ajuta să reveniți rapid înapoi. Deci, am simțit că ar trebui să încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut o vrajă pentru mine. 3 săptămâni mai târziu, soțul meu mi-a sunat cu adevărat și mi-a spus că mi-e dor de mine și de copii atât de mult, atât de uimitor! Așa sa întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Apoi, din acea zi, căsnicia noastră era acum mai puternică decât a fost înainte. Toate mulțumirile acestui mare om. El este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet că doctorul Todd este real și un vrăjitor puternic, dacă sunteți aici și aveți nevoie de ex spate sau soțul dvs. sa mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați această vrăjitorie puternică acum, isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l faci pe +2348133261196

Unknown spunea...

Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să împărtășesc această mărturie mare, vreau doar să spun mulțumiri doctorului Isikolo că a luat timp să mă ajute să arunc vraja care mi-a adus fostul soț, numele meu este Lana Bartolomej , Vreau să împărtășesc mărturia mea și fericirea mea cu voi toți pe acest site, anul trecut, soțul meu mi-a lăsat o altă femeie în locul său de muncă și ma abandonat pe mine și pe cei doi copii ai săi, totul a fost atât de greu pentru mine și pentru mine copiii pentru că îl iubesc atât de mult, așa că am văzut mărturiile lui DR Isikolo, despre cum a ajutat doamnele să-i ajungă soțul înapoi, așa că l-am contactat și el ma ajutat să arunc o vrajă de întoarcere pentru soțul meu și a doua zi soțul a părăsit cealaltă femeie și sa întors la mine pledează pentru iertare cu atâta dragoste și îngrijire. Nu voi uita niciodată acest ajutor pe care DR Isikolo mi-a dat-o cu mine și cu copiii mei. dacă sunteți aici aveți nevoie de ajutor pentru a vă aduce amărât înapoi puteți să-l contactați prin acest e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WhAtsAp el pe +2348133261196, eu sunt o mărturie vie a puterii sale

Unknown spunea...

Când l-am găsit pe doctorul Isikolo, aveam nevoie disperată să-l aduc pe iubitul meu înapoi. Mi-a lăsat o altă femeie și am rămas în întuneric. Sa întâmplat așa de repede și nu am avut nici un cuvânt în situație. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe doctorul Isikolo prin intermediul site-ului său și a dat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. În mai puțin de 48 de ore după ce a făcut vraja, prietenul meu a început să mă testeze din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Relația noastră este acum puternică și stabilă. Vă mulțumesc domnule pentru munca pe care ați făcut-o pentru mine. Sunteți trimis de Dumnezeu pentru a restaura relația ruptă. Îmi recomand foarte mult doctorului Isikolo că are nevoie de ajutor. Emailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l folosești pe +2348133261196

Unknown spunea...

Vrei să-ți aduci înapoi la tine? Am făcut-o cu doctorul Isikolo și fostul meu a revenit la mine în 3 zile după ce mi-a spus că vraja a fost aruncată. Vreau ca toată lumea să citească mărturia mea și să creadă într-o vrăjitoare cum ar fi doctorul Isikolo. Eu sunt Dinora Mateo. Fostul meu prieten sa despărțit de mine pentru că beau și fum și nu-i plăceau băieții care făceau lucruri de felul lor. Într-o seară în timp ce eram împreună cu prietenii mei în călătorii în aer cu băuturi alcoolice, prietenul meu sa bagat în cameră și nu numai că m-am văzut exhărtindu-mi plăcere cu un alt tip, ceea ce la făcut foarte supărat și a plecat și din acea zi nu l-am văzut niciodată până când l-am contactat pe Dr. Isikolo după aproximativ 3 luni mai târziu și nu mi-a răspuns nici măcar la telefon. Sunt foarte fericit acum când doctorul Isikolo la adus înapoi la mine. Când am contactat această vrăjitoare, nu aveam convingerea că ex-ul meu se va întoarce după ceea ce am făcut, dar doctorul Isikolo mi-a dat credință și acum sunt fericit că tipul meu este înapoi la mine după 48 de ore, exact în momentul în care ma asigurat. Vreau ca toată lumea să creadă în această vrăjitoare și să contacteze un e-mail pentru ajutor la isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196

Allie Reyna spunea...

Buna, Numele meu este "ALLIE REYNA" Sunt din SUA. Am fost căsătorit timp de 7 ani cu Ruben. Lucrurile au început să devină urâte și am avut lupte și argumente aproape de fiecare dată. Sa înrăutățit într-un punct pe care la depus pentru divorț ... Am încercat tot ce-am putut să-l fac să se răzgândească și să rămână cu mine, dar efortul a fost inutil. Am pledat și am încercat totul, dar nimic nu a funcționat.

Descoperirea a apărut atunci când cineva ma introdus în această minunată castă de vrăjitori, care în cele din urmă mi-a ajutat ... Nu am fost niciodată un fan al unor lucruri de genul asta, ci doar am decis să încerc din nefericire pentru că eram disperată și nu aveam de ales ... El a făcut rugăciuni speciale și a folosit rădăcini și ierburi ... În 2 zile mi-a sunat și mi-a fost rău pentru toate traumele emoționale pe care mi le-a provocat, sa mutat înapoi în casă și am continuat să trăim fericit. ce minunat miracol a făcut Baba Egbe pentru mine și familia mea.

L-am prezentat multor cupluri cu probleme în întreaga lume și au avut veste bună ... Cred cu tărie că cineva acolo are nevoie de ajutorul lui. Pentru ajutor urgent de orice tip, contactați Baba Egbe acum prin e-mailul său: babaegbetemple@gmail.com sau WhatsApp pe +7 (926) 512-8701.

Allie Reyna spunea...

Buna, Numele meu este "ALLIE REYNA" Sunt din SUA. Am fost căsătorit timp de 7 ani cu Ruben. Lucrurile au început să devină urâte și am avut lupte și argumente aproape de fiecare dată. Sa înrăutățit într-un punct pe care la depus pentru divorț ... Am încercat tot ce-am putut să-l fac să se răzgândească și să rămână cu mine, dar efortul a fost inutil. Am pledat și am încercat totul, dar nimic nu a funcționat.

Descoperirea a apărut atunci când cineva ma introdus în această minunată castă de vrăjitori, care în cele din urmă mi-a ajutat ... Nu am fost niciodată un fan al unor lucruri de genul asta, ci doar am decis să încerc din nefericire pentru că eram disperată și nu aveam de ales ... El a făcut rugăciuni speciale și a folosit rădăcini și ierburi ... În 2 zile mi-a sunat și mi-a fost rău pentru toate traumele emoționale pe care mi le-a provocat, sa mutat înapoi în casă și am continuat să trăim fericit. ce minunat miracol a făcut Baba Egbe pentru mine și familia mea.

L-am prezentat multor cupluri cu probleme în întreaga lume și au avut veste bună ... Cred cu tărie că cineva acolo are nevoie de ajutorul lui. Pentru ajutor urgent de orice tip, contactați Baba Egbe acum prin e-mailul său: babaegbetemple@gmail.com sau WhatsApp pe +7 (926) 512-8701.

Unknown spunea...

Nu-mi vine sa cred ... EX-SUS SUNT INAPOI LA MINE !!!
Numele meu este Marie Lucas. Aceasta este o poveste a doctorului Isikolo care mi-a adus fostul soț în trei zile de contact. El mi-a spus că o va face, dar nu l-am crezut, dar am decis să încerc și, spre cea mai mare surpriză, fostul meu soț sa întors acasă și a început să se joace cu copiii și mi-a dat un pupic pe obraz, în genunchi și m-au rugat să plec fără revedere. Am auzit că avea o femeie pe care o vedea înainte de a pleca de la mine și am fost devastat, ceea ce ma făcut să caut ajutor într-o vrăjitoare cum ar fi Dr. Isikolo. De asemenea, l-am întâlnit pe acest om printr-o mărturie despre el și am contactat e-mailul său la isikolosolutionhome@gmail.com și când i-am explicat lucrurile, mi-a spus să nu-mi fac griji. Sunt foarte fericit astăzi că soțul meu, care ma lăsat de peste patru luni, sa întors acasă. L-am întrebat despre cealaltă femeie și a spus că acesta este trecutul lui și nimic nu-l va face să plece din nou. Sunt recunoscător pentru Dr. Isikolo. Contactați-l să vă ajute acum la isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l ajutați pe WhatsApp pe +2348133261196

Unknown spunea...

Sunt Maria Berinde și sunt rezidentă în Serbia, soțul meu și cu mine am fost căsătoriți de peste 10 ani. Ne-am întâlnit când aveam 20 de ani și avea 24 de ani. Am trecut prin emoții împreună. În căsnicia noastră s-au petrecut mai multe lupte imense și situații dureroase, dar întotdeauna am pățit să ieșim din cealaltă. Din senin, soțul meu a deschis o discuție de divorț asupra mea, am fost oarbă! Nu l-am văzut venind, nu am recunoscut semnele. Sa oprit purtând inelul de nuntă și nu m-am gândit la nimic. Nu mă mai găsește atractiv din punct de vedere sexual. Nu puteam să nu plâng mereu pentru că eram foarte rănit. Am fost complet deprimat până am găsit doctorul ISIKOLO vrăjitorul din Africa, toată lumea vorbea online și l-am contactat pentru o vrăjitoare de dragoste. În timpul conversației noastre, el ma asigurat că îmi va aduce soțul în mai puțin de 48 de ore de la vrăjirea lui. Pentru mine părea imposibil. Nu veți crede că soțul meu a sunat imediat după 24 de ore, cerându-mi să uit ce-a spus despre divorț. Am fost complet uimit! Există atât de multă dragoste în familia mea de când am folosit vrăjile ei. El este minunat și vrăjile lui lucrează atât de repede. Acum soțul meu mă iubește mai mult decât înainte. De asemenea, puteți să-l contactați dacă aveți probleme cu căsnicia sau relația. Email: isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l creezi pe WhatsApp pe +2348133261196

Unknown spunea...

Buna tuturor. Recent am văzut o mărturie despre doctorul ISIKOLO într-un blog pe care îl vizitez pentru relații și întâlniri cu probleme de consiliere pentru că eram cu probleme serioase cu prietenul meu și ne întâlnisem timp de șase luni, se schimba brusc, nu se întoarce , el a inceput sa tina, ma raneste in multe feluri, nu m-am gandit niciodata posibil si m-am gandit sa o incerc, poate din disperare de un fel si am contactat dr. ISIKOLO. La inceput totul era simtit viu si incredibil, consultarile si solutiile lui erau putin usor si ciudat si am fost speriat pentru ca am auzit citit si auzit o multime de povestiri despre rotitele de vraja falsa, escrocherii si niciodata nu am crezut in magie. Am jucat împreună cu o mică speranță și credință și am trimis câteva lucruri după tot și a funcționat ca un miracol, totul a mers într-o direcție nouă, a fost și este uimitor .. Cred că tocmai bună-credința ma făcut citiți acel post special în acea zi credincioasă .. Sper că ar putea ajuta și pe alții ca și cum m-ar fi făcut. Am făcut puțin și am obținut tot ce-am vrut și mi-am dorit soțul, familia și viața mea înapoi. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l creezi pe WhatsApp pe +2348133261196

Unknown spunea...

Anul acesta, anul 2019 mi-a fost atât de fericit, căci Dumnezeu mi-a dat un motiv să trăiesc fericit din nou, după ce mi-a rămas inima timp de trei luni, când soțul meu ma neglijat și sa întors la amantă. Am suferit și am trecut prin toate tipurile de torturi emoționale pentru că nu am putut să primesc nici un ajutor pentru a-mi lua omul înapoi până când nu am fost judecat cu Dr. ISIKOLO de colegul meu, care mi-a dat asigurări complete cu privire la el că poate fi de ajutor mie. Am luat legătura cu doctorul ISIKOLO și am ascultat cuvintele lui și am urmat instrucțiunile care mi-au fost date de el. Ai putea crede că soțul meu sa întors acasă în 48 de ore așa cum a spus el și astăzi, căsătoria mea este restaurată și sunt atât de recunoscătoare, recunoscătoare și recunoscătoare lui Dumnezeu că a folosit doctorul ISIKOLO pentru a-mi lua omul înapoi după 3 luni de căsătorie ruptă . Este cineva acolo care are nevoie să se întoarcă înapoi la iubitul său sau înapoi sau are nevoie de ajutor de orice fel? Apoi, vă sugerez să luați legătura cu Dr. ISIKOLO acum prin ID-ul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l contactați pe WhatsApp pe +2348133261196 pentru mai multe informații. Dumnezeu să vă binecuvânteze, domnule.

Unknown spunea...

MULȚUMIRI Dr Isikolo PENTRU REFORMAREA MELITĂȚII MINE ȘI A FAMILIEI MELE. WHATSAPP / CALL +2348133261196

Bună ziua, eu sunt Vedrana Obrad. Eu locuiesc în Londra. După ce am fost într-o Uniune numită căsătorie cu soțul meu de ani de zile, a fost abuziv și a distrus dragostea pe care am împărțit-o și m-am lăsat. Am făcut tot posibilul pentru a reveni la el, dar totul a fost în zadar, l-am vrut atât de rău pentru că l-am iubit. așa că mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez o vrăjitoare care a ajutat-o ​​să arunce o vrajă care a luat-o însărcinată și ia adus soțul înapoi. Nu aveam de ales decât să încerc. Am trimis mesageria cu vrăjitoria numită dr. Isikolo în ceea ce mă privește și ma asigurat că nu există nici o problemă și că totul va fi bine. Mi-a spus tot ce mi-a fost cerut și mi-a arătat vraja și, surprinzător, după 48 de ore, soțul meu mi-a spus că mă apologia pentru tot ce a venit ca o bucurie imensă și copleșitoare. Am fost atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce a spus a fost că îi pare rău pentru tot ce sa întâmplat. El a vrut să mă întorc la el. De asemenea, a spus că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. astfel încât oricine care are nevoie de ajutor pe orice fel de probleme se poate contacta, de asemenea, această adevărată și foarte autentic cascadorie de vrăjitorie pe isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, ce-l pe Whatsapp pe +2348133261196 contactați acest om grozav astăzi și rezolva problemele dvs. rezolvate 100%.

kayla spunea...

Câteva ore au fost suficiente pentru DR.AKHERE pentru ca iubitul meu să-și schimbe mintea și să se întoarcă la mine. Mulțumesc DR.AKHERE pentru munca minunată pe care mi-ai făcut-o când iubitul mi-a rupt inima. DR.AKHERE a reușit să-mi aducă iubitul meu care a plecat de trei săptămâni înapoi la mine în câteva ore în care l-am contactat. Contactați DR.AKHERE pe Akheretemple@yahoo.com sau mai bine încă puteți da DR.AKHERE un apel sau Ce APP pe +2348129175848 pentru o mai bună înțelegere a ceea ce am spus despre el .. Nu există nici o altă persoană care să vă poată repara relația sau problema căsătoriei decât DR.AKHERE

Unknown spunea...

Împărtășesc această mărturie partenerilor care suferă în relațiile lor, deoarece există o soluție durabilă.
Soțul meu mi-a lăsat pe mine și pe cei doi copii pentru o altă femeie timp de 3 ani. Am încercat să fiu tare doar pentru copiii mei, dar nu puteam controla durerile care mă chinuiesc. Am fost rănit și confuz. Aveam nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am dat peste un site în care am văzut că doctorul Isikolo este un spellcaster, poate ajuta la întoarcerea iubitorilor. L-am contactat și a făcut o rugăciune specială și vrăji pentru mine. Spre surprizele mele, după câteva zile, soțul meu sa întors acasă. Acesta a fost modul în care ne-am reîntâlnit din nou și am avut o mulțime de iubire, bucurie și pace în familie.
Puteți, de asemenea, contacta Dr. Isikolo, un vrăjitor puternic pentru soluții la contactul său isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l puneți pe +2348133261196

Unknown spunea...

mi-ar place să împărtășesc mărturia mea cu voi toți oamenii din lume m-am căsătorit cu soțul meu cam acum 2 ani începem să avem probleme la domiciliu ca să nu mai dormim în același pat, luptând pentru lucruri mici întotdeauna vine acasă târziu noaptea , bea prea mult și dorm cu alte femei afară Nu am iubit niciodată pe nimeni în viața mea, cu excepția lui. el este tatăl copilului meu și nu vreau să-l pierd, pentru că am lucrat atât de mult împreună pentru a deveni ceea ce suntem și avem astăzi. cu câteva luni în urmă, el a decis acum să mă trăiască pe mine și copilul, fiind o mamă singură, poate fi uneori greu și așa că nu am nimeni la care să mă întorc și am rămas inima. i-am sunat pe mama și i-am explicat toate lucrurile, mama mi-a spus despre DR.Isikolo cum a ajutat-o ​​să rezolve problema dintre ea și tatăl meu am fost surprinzător de asta pentru că au fost fără unul de celălalt timp de trei ani și jumătate era ca un miracol cum se întorceau unul la celălalt. am fost îndrumat la doctorul Isikolo pe e-mailul său (isikolosolutionhome@gmail.com) și i-am explicat totul, așa că îmi promiță să nu-mi fac griji că va arunca o vrajă și va face lucrurile să revină la modul în care ne îndrăgim din nou atât de mult și că a fost un alt spirit feminin care controla soțul meu mi-a spus că problema mea va fi rezolvată în două zile dacă cred că am spus OK Deci mi-a aruncat o vrajă și după două zile dragostea mea sa întors cerându-mă să-l iert Sunt fericit acum. astfel încât de ce am decis să împărtășesc experiența mea cu fiecare organism care au o astfel de problemă de contact Dr. Isikolo vrăjitor mare pe adrese de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WhatsApp-l pe +2348133261196

Unknown spunea...

Eu sunt dna Alida Ditmer, vreau să împărtășesc o mărturie a vieții mele fiecăruia. am fost căsătorit cu sotul meu Andro, îl iubesc atât de mult încât am fost căsătoriți în ultimii 8 ani acum cu doi copii. când sa dus pentru o vacanță în Franța, a însemnat o doamnă numită Maria, mi-a spus că nu mai este interesat de căsătorie. am fost atât de confuz și căutând ajutor, nu știu ce să fac până nu am întâlnit-o pe prietena mea și i-am spus despre problema mea. mi-a spus să nu-mi fac griji că a avut o problemă similară și să mă prezinte unui om numit vrăjitorie de dragoste Dr. Isikolo, care a aruncat o vrajă pe fosta sa fiică și o va aduce înapoi după două zile. Doamna pasha mă roagă să-i contactez doctorului Isikolo pentru ajutor. L-am contactat pentru a mă ajuta să-mi aduc înapoi soțul și mi-a cerut să nu-mi fac griji că zeii celor patru părinți ai săi vor lupta pentru mine. Mi-a spus că, în două zile, el mă va reuni împreună cu soțul meu. După două zile, soțul meu a sunat și mi-a spus că se întoarce să caute lucruri cu mine, am fost surprins când l-am văzut și a început să plângă pentru iertare. Chiar acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ pentru ceea ce a făcut această mare vrăjitorie pentru mine și soțul meu, puteți contacta e-mailul Dr. Isikolo; isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l folosești pe WhatSApp pe +2348133261196

Unknown spunea...

Hei plâng că soția ta ți-a lăsat pe tine și pe copii pentru alt bărbat, nu mai trebuie să plângi pentru că eram în aceeași poziție până când am auzit despre doctorul Isikolo cum a ajutat atât de mulți oameni în relația lor de azi poate recomanda cu îndrăzneală Dr. Isikolo oricui are nevoie de ajutor. Nu mi-a dat greș, de asemenea, cred că nu te poate lăsa și tu. el este într-adevăr un lucrător miracol. Am încercat atâtea vrăjitoare și psihice după ce iubitul meu ma lăsat. Doctorul Isikolo a fost singurul vrăjitor care mi-ar fi putut ajuta. Fiți sigur că acesta este într-adevăr un templu de prosperitate, unde puteți să vă întoarceți pe fostul dvs. iubit. Dr. Isikolo a aruncat vrăjitoria și soția sa sa schimbat pentru totdeauna, a făcut-o o femeie mai bună și a distanțat toți iubitorii ei secrete. Deși m-am îndoit că o poate aduce înapoi la mine în 48 de ore, a făcut Dr. Isikolo și a fost uimitor și de necrezut mă bucur că am o familie unită, că nu ar fi posibil fără efortul doctorului Isikolo. Soția mea este din nou plină de dragoste și sinceritate. Asigurați-vă contactul cu Dr. Isikolo pentru relații de ajutor Trimiteți-l la el; isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l folosești pe WhatSApp pe +2348133261196

Unknown spunea...

Vreau să folosesc această ocazie pentru a spune tuturor că sunt foarte recunoscător acestui om Dr. Isikolo Spell Caster că mă ajuți să-mi recuperez soțul după ce ma abandonat timp de șase luni cu dureri și lacrimi în inima mea. Înainte de despărțire, el insultă de obicei și nu văd nimic bun în mine și orice altceva fac, m-am simțit ca și cum aș fi fost blestemat. prietenii mei m-au sfătuit să renunț, dar nu am putut din cauza iubirii pe care o am pentru el, care era atât de tare și chiar putea să miște zece munți cu viteza luminii. Deci a trebuit să caut ajutor și am văzut atât de multe mărturii bune despre acest om Dr. Isikolo și am decis să îl contactez și să-i explic problema mea și el ma asigurat de un rezultat bun. După două zile de contactul meu cu doctorul Isikolo, soțul meu sa întors cu scuze și a iubit că nu mi-a arătat niciodată înainte. chiar acum el nu mă insultă mai degrabă, ci îmi spune cât de frumos și minunat a făcut în fiecare dimineață. Astăzi, de asemenea, împărtășesc mărturiile și experiența mea despre Dr. Isikolo, care este atât de minunat și nu voi renunța niciodată la publicarea numelui său, astfel încât oricine trece printr-o ruptură și o problemă în relația sa ar trebui să-l contacteze, astfel încât să vă poată ajuta. Încă o dată, Dr. Isikolo sunt extrem de recunoscător pentru tine isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l creezi pe WhatsApp pe +2348133261196

Unknown spunea...

Aveți nevoie de vrăjitorie de dragoste pentru a vă aduce înapoi pe fostul dvs. iubit sau pentru a vă reuni căsnicia? Trimiteți-l pe Dr. Isikolo pentru o soluție rapidă de 48 de ore. Am avut o problemă cu soțul meu cu un an și cu șase luni în urmă, ceea ce ne-a dus în afară. Când sa despărțit de mine, am fost confuz și nu știam ce să fac pentru a-l lua înapoi, m-am simțit atât de gol înăuntru. Până când l-am întâlnit pe dr. Isikolo pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să rezolve acolo diverse probleme. L-am trimis prin e-mail și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac pentru ca el să mă ajute, să fac scurtă poveste scurtă. Înainte de a ști asta, în mai puțin de 48 de ore, soțul meu mi- el sa întors la mine și mi-a spus că îmi pare rău pentru ce se întâmpla între noi doi. În cele din urmă scriu această mărturie pentru a-mi oferi mulțumirile și recunoștința profundă pentru dumneavoastră Dr. Isikolo că păstrați-vă cuvintele și promisiunile în a-mi aduce înapoi în doar 48 de ore din timpul vrăjitoriei voastre puternice și pentru a vă folosi puterile tale talente și mari adu-l înapoi. Dacă aveți nevoie de ajutorul său, puteți să-l trimiteți prin e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l trimiteți și pe WhatsApp pe +2348133261196

Unknown spunea...

M-am intors cu fostul meu iubit cu ajutorul doctorului Isikolo, cea mai buna vrajitoare online, si recomand foarte mult doctorului Isikolo oricarei persoane care are nevoie de ajutor! .. Vreau sa depasesc cum am intors prietenul meu dupa ce sa despartit am fost impreuna de 3 ani, recent am aflat ca prietenul meu a avut o aventura cu o alta fata, cand l-am confruntat cu el, a dus la certuri si in cele din urma sa despartit cu mine, am incercat tot ce am putut sa-l intorc dar toate fără nici un rezultat până când am văzut o postare într-un forum de relații despre un vrăjitor caster care îi ajută pe oameni să-și recapete dragostea pierdută prin vraja Love, la început m-am îndoit, dar am decis să încerc, când am contactat această vrăjitoare e-mailul lui și mi-a spus ce să fac și am făcut-o. Apoi a făcut o vrăjitoare de dragoste pentru mine. 48 de ore mai târziu, prietenul meu ma sunat într-adevăr și mi-a spus că mi-e dor de mine atât de mult, atât de uimitor! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, tocmai datorită doctorului Isikolo. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe Internet că Dr. Isikolo reală și puternică cascadorie de vraja care mă voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-i ajuta pe copiii săi în timp de necazuri, dacă sunteți aici și aveți nevoie de dvs. Ex înapoi sau soțul dvs. sa mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum această vrăjitoare puternică. Iată contactul său: Trimiteți-l la adresa de e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, pe WhatsApp pe + 2348133261196, MULTUMESC Dr. Isikolo.

Unknown spunea...

Când l-am găsit pe Dr. Isikolo, aveam nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa întâmplat așa de repede și nu am avut nici un cuvânt în situație. El ma scos după trei ani fără explicații. Contact cu Dr.Isikolo prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună . La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu mi-a început să mă mai trimită din nou și m-am simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când Dr. Isikolo ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îmi recomand foarte mult DR ISIKOLO pentru oricine care are nevoie de ajutor. Email: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l puneți pe +2348133261196

Unknown spunea...

Numele meu este Iva Dalek, soțul meu și cu mine am fost căsătoriți de aproape 6 ani. Am fost fericit căsătoriți cu doi copii, un băiat și o fată. Acum 3 luni am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede altcineva. A început să se întoarcă acasă cu întârziere de la muncă, nu mai păsa deloc de mine sau de copii. Uneori el iese și nici măcar nu se întoarce acasă timp de 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar toate fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce navighez prin Internet într-o zi, am dat peste un site web care a sugerat că Dr. Isikolo poate ajuta la rezolvarea problemelor maritale, la restaurarea relațiilor rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să încerc. I-am contactat și i-am spus problemele mele și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și mi-a făcut vrăji de 48 de ore mai târziu, soțul meu a venit la mine și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o mai face niciodată Uniunea a devenit din nou minunată și mai fericită. De când Dr. Isikolo este cel mai bun vrăjitor online, puternic și original. Dacă aveți vreo problemă, contactați-l și vă garantez că vă va ajuta.
Heres contactul său: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l, de asemenea, Whatsapp pe +2348133261196

Unknown spunea...

Numele meu este Andrijana Miralem. Din respect pentru voi și vrăjile voastre, trebuie să fac cunoscută această mărturie tuturor. Am fost la alte roți de vrajă fără să văd nici un rezultat, tot ce au vrut a fost după banii mei. Am vrut doar să vin la tine mai devreme, am cel mai bun lucru de la tine. Ex-soțul meu a plecat timp de un an și m-am dus peste tot și alte vrăjitoare pentru ajutor, dar nici un rezultat până când prietenul meu nu mi-a prezentat-o ​​doctorului Isikolo. După terminarea vrăjii, am primit în sfârșit apeluri de la el în mai puțin de 48 de ore. Vrăjile lui au făcut minuni și soțul meu sa întors cu dragoste. A fost ca un miracol! El sa întors brusc cu flori, spunând că ar trebui să-i dau, am fost cu adevărat înfricoșat și șocat când soțul meu îngenunchează în jos cerșind pentru iertare și pentru mine să-l accept înapoi. Sunt foarte lipsit de cuvinte și de bucurie, sunteți un Dumnezeu trimis la mine și la întreaga mea familie. Și acum sunt o femeie plină de bucurie încă o dată. Mulțumesc mult Dr Isikolo. Pentru oricine caută o adevărată vrăjitoare, contactați Dr.Isikolo la isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l contactați pe WhatsApp pe +2348133261196

Unknown spunea...

DR ISIKOLO a dat o vrajă de loterie pentru mine și am câștigat 850.000 de euro. Citiți recenzia mea și contactați-l acum pentru numerele dvs. de loterie. Este o situație foarte dificilă când joci la loterie și nu câștig niciodată, sau păstrez câștigarea unui fond scăzut de până la 500 de euro, am fost o victimă a unei astfel de vieți dure, cel mai mare fond pe care l-am câștigat vreodată a fost 350 de euro, și am jucam loteria de aproape 8 ani acum, lucrurile se schimba brusc in momentul in care am gasit un secret online, o marturie a unui medic voodoo care ajuta oamenii in orice tip de loterie, nu am fost usor de convins, dar am decis sa incerc , acum sunt un câștigător de loterie mândru cu ajutorul lui DR ISIKOLO, am câștigat 850.000 de euro și fac acest lucru tuturor celor care au încercat toată ziua să câștige la loterie, credeți-mă că acesta este singurul mod de a câștiga loterie, acesta este secretul pe care l-am căutat toți, îl puteți contacta pe Dr. Isikolo pe e-mailul său> isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196

Unknown spunea...

Bună ziua tuturor sunt fericit să-mi răspund mărturia despre o vrăjitoare puternică numită Dr. Isikolo. Sunt Tereza Pavao si locuiesc in Londra, sotul meu si am avut o lupta putin din cauza ca el a vrut sa divorteze ca mi-a fost atat de frica sa-l pierd, pentru ca il iubesc foarte mult asa ca am cautat online pentru ajutor si am vazut multe din mărturiile oamenilor cu privire la modul în care doctorul Isikolo le-a ajutat și a ieșit cu rezultate pozitive, cum ar fi divorțurile, cancerele, loteriile, fertilitățile și altele. Așa că l-am trimis prin e-mail și i-am spus problema mea și mi-a spus ce să fac și am făcut-o așa cum a instruit, 48 de ore mai târziu mi-a spus că sa terminat cu vraja, iar soțul meu nu mă va mai divorța și când soțul meu sa întors de la serviciu mi-a spus că nu mă va mai divorța el a spus că nu știe ce a venit peste el că îi pare rău că eram atât de fericit și îi mulțumesc lui Dr Isikolo pentru ajutorul lui Dacă aveți nevoie de Dr. Isikolo ajutați-l să-l trimiteți prin e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l puneți pe +2348133261196

Floor Lola spunea...

Buna tuturor! Sunt atat de incantat! Mulțumită doctorului Akhere că mi-a adus înapoi fostul soț și mi-a adus mare bucurie astăzi! Akheretemple@yahoo.com sau ce-l puneți pe el +38972751056 este cu siguranță cea mai bună vrăjitorie on-line, dacă aveți nevoie de iubitul dvs. Ex rapid repede! Și rezultatul său este de 100% garanție

Isabella spunea...

A fost o relație de 6 ani, deci a fost cu siguranță semnificativă. Dar când am văzut postul lui Dr.James pe net, l-am contactat și i-am explicat situația și mi-a promis că mă va ajuta. fianța mea spunea că nu dorește să întâlnească pe nimeni pentru că vrea doar să afle mai multe despre el însuși. Dar după ce am făcut ceea ce mi-a cerut doctorul Dr.James, i-am trimis din nou un text de memento bun, el a răspuns și a stabilit o întâlnire pentru noi. acum suntem din nou împreună, mulțumită lui Dumnezeu pentru folosirea lui Dr.james pentru a aduce înapoi dragostea noastră, suntem cu adevărat fericiți împreună acum. doar incase avem nevoie de ajutor, de asemenea, puteți să-l contactați pe e-mail: drjamesoyi@gmail.com sau whatsapp / sunați-l pe: +2348052523829. mulțumiri și Dumnezeu să vă ajute în timp ce îl contactați.

Unknown spunea...

Dacă credeți că castrarea vraja nu este un lucru real, știți cine să contacteze acest lucru care vă va ajuta așa cum au spus ei. Ați întâlnit orice mărturie despre DR ISIKOLO? Nu ați văzut lucrarea lui DR ISIKOLO și voi spune că el este un adevărat vrăjitor care va aduce înapoi ex-ul dvs. în 48 de ore la e-mailul isikolosolutionhome@gmail.com. Eu sunt Olivera Mato. Mi-am pierdut prietenul, iubitul meu acum 4 ani, și am dat pe alți bărbați să uite de el. Am fost în relații diferite de când mi-am pierdut dragostea adevărată numărând la 3. Pe cât eram emoțional, am găsit mărturii despre vrăjitoare când am citit despre DR ISIKOLO. Totuși am contactat adresa de e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com și în termen de 48 de ore prietenul meu numit telefonul meu și a spus unele lucruri de relații serioase în urechile mele la telefon și a vrut să se întâlnească. L-am întâlnit a doua zi și a spus că îmi pare rău că mi-a lăsat așa cum a făcut și știam că vrăjitorul a făcut-o. Vă rog, nu judecați o carte de coperta ei și am găsit adevăratul vrăjitor să contacteze cu credință și el ma ajutat să-mi rezolv problema. Voi recomanda Templul DR ISIKOLO Spell pentru oricine dorește să întâlnească un adevărat vrăjitor pentru ajutor la isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, poți să-l ajuți pe Whatsapp sau VIBER pe +2348133261196

Floor Lola spunea...

Eu sunt GREAT DR AKHERE puternicul fondator de vrăji care vă poate rezolva problema
în termen de 24 de ore. Am fost un vrăjitor de peste 35 de ani
și lucrarea mea vorbeste enorm pentru mine. îl puteți contacta prin e-mailul meu privat zazabatemple@yahoo.com sau WhatsApp +38972751056

Mergeți printr-un astfel de PREDICIU:

(1) Vreți să vă îmbogățiți financiar?
(2) Vrei să te întorci înapoi?
(3) Ai întotdeauna vise rele?
(4) Vreți să fiți promovați la locul de muncă?
(5) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine?
(6) Vrei magie spirituală puternică?
(7) Vrei o putere spirituală pentru companiile de cocaină?
(8) Vrei să rămâi însărcinată

Floor Lola spunea...

trebuie sa spun ca esti cel mai bun vrajitor de dragoste si trebuie sa-i spun lumii despre Dr. Bahama el un om frumos si, de asemenea, vraja lui de dragoste este foarte eficient si sunt foarte fericit sa spun acest lucru lumii pe care il puteti contacta, de asemenea, Email: Bahamatemple @ outlook.com sau ce-l vedeți pe +38972751056

Floor Lola spunea...

Vreau să-l apreciez pe doctorul Bahama pentru restaurarea căsătoriei mele cu castrarea după 8 ani de separare cu soțul meu, cu ajutorul marelui vrăjitor Dr Bahama, soțul meu întorcându-se acasă și acum suntem fericiți împreună pentru bine, din nou mulțumită doctorului Bahama. El vindecă tot felul de boli și cum ar fi
1 LOVE SPELL
2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 HIV SIDA și altele
LOTTERY SPELL și COURT CASE SPELL Contactați-l pentru ajutor
whatsapp.him +38972751056 sau Email: Bahamatemple@outlook.com

Steve Mills spunea...

MĂRTURIE

Numele meu este Navita, eu sunt din Polonia, împărtășesc asta la baza lumii cu adevărata mea poveste de viață, vreau ca lumea să știe despre dr. Ogundele, un om grozav care este puternic și onest, aveam probleme cu soțul meu și m-a divorțat, doar pentru că nu am avut un copil pentru el după 9 ani de căsătorie și căut ajutor de pretutindeni, știu că cineva mă poate ajuta și am văzut un anunț al unui bărbat care vorbea despre dr. Ogundele despre cum el i-ar putea ajuta cu 24 de ore, i-am contactat repede și mi-a spus că mă va ajuta cu problema mea cu 48 de ore nu am fost sigur de cuvintele lui, până acum mi-a adus înapoi sotul meu care a plecat în mai puțin de 48 de ore și de când întoarcerea soțului meu sunt cea mai fericită femeie de pe pământ pentru că sunt însărcinată cu copilul, mărturisesc astăzi pentru că i-am spus lui Dr Ogundele că voi lăsa lumea să știe despre el și chiar și pentru aceia dintre voi care au nevoie de soluție în problemele voastre de viață, contactați-l astăzi și găsiți soluția prin: WhatsApp și Viber Chat: +27638836 445. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com.

Unknown spunea...

Relația mea de 3 ani se scufunda și am fost devastat. Logodnica mea mi-a rupt și nu am primit nici o explicație de la el. pentru ca eu sa-l intorc, trebuie sa gasesc o solutie, m-am dus la 3 variante de vraja diferite, toti nu au reusit sa-mi aduca inapoi iubitul meu, chiar nu eram sigur daca vrajile erau reale, asa ca am facut o cautare in dimineata am vazut unele dintre cele mai bune recenzii despre DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com), am fost un pic sceptic la inceput, dar un prieten ma rugat sa incerc sa vad ce se intampla, asa ca am cerut o vraja de dragoste din aceasta vraja, timpul meu de a face o vraja de dragoste care va aduce omul meu inapoi la mine, dupa 2 zile, iubitul meu sa impacat cu mine, A fost bine sa-mi am iubitul inapoi, cand sa intors, mi-a zis ca nu ma va mai lasa niciodata. L-am văzut transformându-se de la un tip care dorea un tip care întotdeauna a vrut să fie cu mine. acum iubitul meu este mai deschis, cu doctorul Isikolo Știu că vraja de dragoste este reală, Mulțumită d-lui Isikolo că mi-a dat omul înapoi. Apreciez tot timpul, efortul și energia pe care le pune în timpul vrăjii. ou îl puteți contacta prin intermediul acestui e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WhAtsApp / Viber-l pe +2348133261196

Lenoxx Palmer spunea...

Ce aș fi făcut pentru a-mi lua soțul înapoi, dacă nu pentru ajutorul Domnului Zakuza. Am fost complet confuză când soțul meu mi-a divorțat și mi-a spus că era obosit de mine. Viața mea nu a fost nimic fără el și am încercat tot ce i-am putut face să anuleze divorțul, dar el a spus că mintea lui a fost făcută și ne-am dus căile noastre separate. Plângeam în șoc, rușine și durere când prietenul meu căuta ajutor și mi sa spus să contactez Domnul Zakuza pentru ajutorul unui vechi prieten de-al meu când a auzit ce trec și am contactat grăbit pe Lordul Zakuza și el i-a explicat totul și mi-a spus că soțul meu se va întoarce la mine cerându-mă să-l accept înapoi între toate în 12-16 ore. Mai târziu în acea zi, soțul meu ma sunat la telefon plângând și pledând pentru iertare la început, am crezut că visam până când vine la casă cerșind. Chiar acum, amândoi trăim ca unul. Pentru mai multe informații, contactați Domnul Zakuza, Email: ( doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com ) sau WhatsApp pe +1 (740) 573-9483.

Anonymous spunea...

Lauriane Când l-am găsit pe Dr. Ilekhojie, aveam nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Contact cu Dr.Ilekhojie prin intermediul site-ului meu și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a dat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună . La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când Dr.Ilekhojie ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand pe Dr. Ilekhojie oricui are nevoie de ajutor. E-mail: gethelp05@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceasapp prin: +2348147400259

Annie Maxwell spunea...

WhatsApp: +1 (478) 247-0671 sau e-mail: okosunhomeofsolution@gmail.com
CEL MAI BUN PENTRU COPII, CARE VĂ VĂ AȚI AJUTA CĂ AȚI VĂ RUGĂM LOVE-UL LOVE, EX-GIRLFRIEND, GIRLFRIEND, EX-BOYFRIEND, BOYFRIEND, EX-WIFE, WIFE, EX-HUSBAND, HUSBAND ÎN 48 ORE, SPELLS TO RETURITE REUNITE EX LOVER

Allison Howarts spunea...

Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com

Anonymous spunea...

Sunt foarte recunoscător Dr.Ilekhojie pentru munca deosebită pe care a făcut-o pentru mine și familia mea. Am fost căsătorită 19 ani până când o femeie a venit și mi-a distrus căsnicia și familia. Ultimii ani au fost tristi pentru mine fara sotul meu. Sunt foarte recunoscător și recunoscător doctorului Ilekhojie, deoarece a lucrat pentru mine, soțul meu s-a întors la mine și la copiii noștri, cerându-ne să-l iertăm. Înainte de activitatea doctorului Ilekhojie soțul meu mă ura. Înainte de revenirea soțului meu eram foarte jos, frustrat și singur. Cealaltă femeie era întotdeauna în cale. Dr. Ilekhojie mi-a dezvăluit că această femeie îmi ține soțul departe și chiar mă făcea să fiu bolnavă. L-am găsit pe dr. Ilekhojie prin recomandarea unui prieten. la început nu eram sigur pentru că mă îndoiam de turnarea vraja. Vraja aceea a doamnei pe soțul meu era să-l păstrez numai pentru ea. La 2 zile după ce Dr. Ilekhojie și-a aruncat vraja, soțul meu a fost cu mine. Soțul meu îmi spune și îmi arată zilnic cât de mult mă iubește și toate mulțumesc Dr. Ilekhojie Avem chiar un succes de bani mare. Viața mea despre care am crezut că s-a terminat este acum viața fericită alături de soțul meu și de copiii noștri. Vă rugăm, dacă aveți mari probleme precum am avut sau chiar divorț, contactați imediat Dr. Ilekhojie. El îți va schimba viața pentru totdeauna, iar cea mai bună parte este că munca lui nu dăunează nimănui. Contactați-l imediat prin e-mailul său: gethelp05@gmail.com sau numărul său de telefon mobil +2348147400259 contactați-l acum și problemele dvs. vor fi rezolvate pentru totdeauna. Vă mulțumim pentru marea dvs. muncă, dr. Ilekhojie

Floor Lola spunea...

Sunt foarte mulțumit de acest serviciu al acestei puternice clarviziuni. Dr. Edede, dacă treceți printr-un fel de atac spiritual sau afecțiune sau
vrei să-ți recuperezi fostul soț sau soție? Dr. Edede THE GREAT este un medic tradițional pe bază de plante și spirituale care vă poate ajuta. Contactați-l pentru a vă ajuta
rezolvați-vă problema gratuit pentru dvs. El are sediul în Marea Britanie. Detaliile sale de contact sunt adresa de e-mail: Ededetemple@gmail.com El este întotdeauna gata
te ajută. este foarte puternic și poate rezolva orice fel de problemă mai jos. Vrei să-ți spui fostul iubit? Vrei să rămâi însărcinată? Vrei ca soțul tău să o facă
te apreciez? Vrei să fii celebru sau bogat? Ai nevoie ca afacerea ta să crească excesiv? Ai nevoie de un loc de muncă? Ai nevoie de un soț? Ai un
problemă în căsătoria ta? Contact: (Ededetemple@gmail.com) sau whatsapp +2348129175848

Anonymous spunea...

Hei băieți, Cum l-am obținut pe fostul meu soț înapoi repede, Dr.Padman iubește foarte mult castingul vraja! Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie în urmă cu trei luni și de atunci viața mea s-a umplut de dureri de durere și de rupere cardiacă, deoarece a fost prima mea iubire cu care mi-am petrecut toată viața. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut câteva mărturii ale unui caster vrăjitor numit Dr.Padman că poate să-l readucă pe iubitul în câteva zile, îl râd și mi-a spus că nu mă interesează, ci din cauza dragostei pe care prietenul meu a avut-o pentru mine, ea l-a consultat pe marele preot (padmanlovespell@yahoo.com) în numele meu și spre cea mai mare surpriză a mea, după 11 ore mai târziu, soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei luni că îmi lipsește și că îi pare atât de rău pentru fiecare lucru pe care m-a făcut să trec. S-a întors la mine și acum suntem fericiți împreună. Încă nu pot să cred, pentru că este de-a dreptul incredibil. Vă mulțumesc Dr.Padman că mi-ați readus iubitul și, de asemenea, prietenului meu minunat care a intervenit în numele meu, pentru orice persoană care ar putea avea nevoie de ajutorul acestui drăguț aici este adresa de e-mail: (padmanlovespell@yahoo.com)

stella roland spunea...

Numele meu este STELLA. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit dr. OKOSUN pentru a mă ajuta să-mi recuperez fostul soț cu iubirea și vraja sa magică. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am găsit e-mailul Dr.OKOSUN pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fostul și să-l ajute la remediere. relația. și face oamenii fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre marea mea surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sărbătoresc, pentru că Sotul meu s-a schimbat total în bine. El vrea întotdeauna să fie alături de mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe Internet pentru că dr. OKOSUN este un adevărat ortograf. NEVOIE DE AJUTOR? DOCTORUL DE CONTACT OKOSUN ACUM PRIN EMAIL: okosunakpade@gmail.com. Este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta.
1 vraja de dragoste
2 WIN EX BACK
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROPRIETARE DEPEL
5 vraja de protectie
6 vraja de afaceri
7 Fapte BUNE
8 DEPOZITUL LOTERIE ȘI DEPARTAMENTUL CAZULUI.

Unknown spunea...

Buna ziua, te iubesc, te iubesc. Ne-am certat și ne-am certat neîncetat încă din ziua în care a fost conceput primul nostru copil, fără dragoste și fără încredere de el, așa că m-a divorțat. Și în toate aceste situații, am încercat toate mijloacele posibile pentru a-l recupera. Am încercat diferite vrăjitori, dar niciunul dintre ei nu mi-a putut aduce soțul înapoi la mine. A fost doar Dr. ODION, care îmi garantează un program magic de 48 de ore urgent și mă asigură că soțul meu vrea să se întoarcă cu mine. Aș dori să-ți exprim recunoștința și recunoștința față de tine pentru respectarea promisiunilor mele și pentru salvarea căsătoriei mele. Am fost încântat să știu că ești specializat în reunirea iubitorilor. Vă mulțumesc, domnule, că m-ați ajutat în cele mai proaste perioade ale vieții mele, că am fost un vrăjitor atât de grozav și că mi-a dat dragoste. Soțul meu s-a întors și promite să nu mă mai lase niciodată. Dacă te îndoiești de capacitatea lui, ai încredere în mine. Ar trebui să îți asumi un risc. Se plătește într-un mod pe care nu-l poți imagina niciodată. Dacă ai nevoie de o vrajă puternică și urgentă de dragoste pentru a-ți reînvia fostul contact, Dr. ODION în acest moment. e-mail (drodion60@yandex.com) sau ce-Aplicați numărul său de telefon +2349060503921.

Anonymous spunea...

Am fost căsătorit timp de șapte ani fără niciun copil, din această cauză, soțul meu începe să acționeze ciudat, să vină acasă în ultima vreme și să nu mai petreacă timp cu mine și el a divorțat de mine. Așa că am devenit foarte tristă și m-am pierdut în viață, deoarece medicul mi-a spus că nu există nicio cale pentru mine să rămân însărcinată, asta face într-adevăr viața mizerabilă pentru mine. până când am întâlnit un prieten care mi-a povestit despre DR AJAYI de pe internet, cum a ajutat o mulțime de femei cu aceste probleme similare prin care trec, așa că l-am contactat pe: drajayi1990@gmail.com și i-am explicat. el mi-a spus tot ce să ofer înainte de a putea arunca o vrajă de reîntâlnire pentru a-mi aduce înapoi soțul meu, ceea ce am făcut și mi-a trimis o rugăciune puternică, pe care a trebuit să o spun la miezul nopții, în timp ce el arunca vraja. A fost un miracol, 48 de ore mai târziu, singurul meu soț s-a întors la mine și îmi cere scuze pentru tot ce a făcut și mi-a spus că este pe deplin pregătit să mă sprijine în orice lucru doresc. Am sunat rapid la DR AJAYI și i-am spus ce se întâmplă în acel moment și mi-a pregătit și mi-a trimis un medicament pe bază de plante, care mi-a spus că va vindeca orice boli sau infecții nedorite care m-au oprit să concep și apoi m-a instruit cum să folosesc înainte de întâlnirea cu soțul meu. Iată că după ce am folosit această rădăcină și rădăcină autohtonă, câteva săptămâni mai târziu am început să simt semne de sarcină peste tot, cu adevărat eram însărcinată, am născut doar un băiețel pe 1 din această lună. Am promis să anunț întreaga lume despre DR AJAYI pentru salvarea relației mele și pentru faptul că mi-au oferit copii pe care îi pot numi cu mândrie astăzi. Pentru orice femeie care consideră că este imposibil, iată o ocazie pentru tine să zâmbești și să aducă fericire familiei tale, contactează-l pe DR AJAYI prin e-mail pe: drajayi1990@gmail.com sau accesează numărul său de WhatsApp: +2347084887094 Într-adevăr, el este un Dumnezeu trimis să aducă înapoi iubiți pierduți și să vă aducă fericirea.

Iulian Mareș spunea...

SFAT DE URGENTA!

NU VA PUNETI CU FLORIN CROITORU, INTRUCAT ARE EXPERIENTA SI NU DE AZI DE IERI ESTE SOCIOPAT, CI DIN PRIMA ZIDE DUPA IMPLINIREA VARSTEI DE 7 ANI, CA URMARE A FAPTULUI CA ACEASTA PERIOADA, DEFINITORIE IN FORMAREA INDIVIDULUI, A FOST PETRECUTA DEPARTE DE FAMILIE, POSIBIL IN JUNGLA!

Unknown spunea...

Bună ziua tuturor, sunt atât de fericit împărtășind mărturia mea pentru ca toată lumea să știe că există o soluție la problemele tale de relație / căsătorie odată ce ai contactat DR ODION, care tocmai m-a ajutat să-mi refac locuința spartă cu vrăjile sale puternice. Am fost într-o căsătorie abuzivă atât de mult timp și am suferit o respingere totală și ura din partea soției mele care obișnuia să mă iubească. S-a transformat într-un monstru înfricoșător și luptă cu mine întotdeauna. mă înșală deschis și nu arată niciun regret. m-a dorit din viața ei. chiar m-a abandonat și m-a mutat să locuiesc cu unul dintre numeroșii săi iubiți. Am trecut prin iad pentru că a trebuit să am grijă de mine și de copii singuri. Nu am putut lăsa căsnicia mea să se despartă pentru că o iubesc cu adevărat, dar nu știam ce să fac pentru a o aduce pe soția mea acasă. Am dat peste o scriere online și am văzut o postare unde unii au împărtășit o mărturie a unei probleme similare care a fost rezolvată de DR ODION, așa că am decis să-i dau un proces puțin, știam că el era doar răspunsul la ceea ce aveam nevoie. l-a contactat prin e-mailul său (drodion60@yandex.com). Am primit un răspuns de la el spunându-mi ce trebuie să fac și imediat m-am conformat. Soția mea a sunat aproape imediat și a rugat să se întoarcă acasă. La întoarcere, am observat schimbări instantanee în personajul ei. S-a schimbat în femeia care mă iubea și avea grijă de mine. Astăzi suntem din nou fericiți. Mulțumesc dr. ODION care mi-a salvat căsnicia. Vreau ca oricine dorește ajutor de relație / căsătorie să-l contacteze și știu că își poate face minunile din nou în viața ta. contactați-l prin e-mailul său (drodion60@yandex.com) sau puteți, de asemenea, să-l aplicați la +2349060503921.

Isabella spunea...

După 5 ani în căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să acționeze ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri, amenință că va divorța de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre afacerea lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a povestit despre o casetă de vrăji pe internet, numită Dr. Ogundele, care ajută oamenii cu relații, căsătorie și alte probleme, de asemenea, cu puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată. dar m-am hotărât să încerc, când îl contactez pe dr. Ogundele, el mi-a spus că mă va ajuta și după 24 de ore soțul meu se va întoarce la mine și mă va iubi mai mult ca niciodată, m-a ajutat să arunc o vrajă de dragoste pe soțul meu și în 24 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-mi ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și cu ale lui cu mine în bine și în realitate. Dr. Ogundele este real dacă aveți nevoie de un fel de ajutor Contactați această casetă excelentă pentru rezolvarea problemei dvs. de rezolvare astăzi. Am acceptat să-i împărtășesc numele pe Internet, de aceea fac acest lucru acum e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com sau direct WhatsApp și Viber: +27638836445. Dr. Ogundele ...

Unknown spunea...

Fericirea este tot ce văd acum nu am crezut niciodată că eu și iubitul meu ne reîntâlnim, După ce am fost în relație cu el timp de 5 ani, el s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar de toate, nu l-am dorit înapoi atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, l-am implorat cu toate, i-am făcut promisiuni, dar el a refuzat, i-am explicat pe cineva problema mea online și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vraja care sa-l aduca inapoi, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodata in vraja, nu am avut de ales decat sa-l incerc, am trimis un e-mail la caseta de vraja, iar el mi-a spus ca nu este nicio problema ca totul va fi bine inainte de 3 zile el arunca vraja și în mod surprinzător în ziua a 3-a, era în jurul orei 16.00 fostul meu ma sunat am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el mă iubește atât de mult, eram atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim împreună, din nou, fericit, de atunci, am făcut o promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea la singurul caster vrăjitor real și puternic care m-a ajutat cu propria mea problemă și care este diferit de toate falsele de acolo, oricine are nevoie de ajutorul casetei vraja, e-mailul său (drodion60@yandex.com) sau numărul său de telefon mobil WhatsApp +2349060503921

Unknown spunea...

Carla Houston
Sunt atât de entuziasmat căsnicia mea ruptă a fost restaurată fostul meu soț este din nou după ce m-a părăsit pe mine și pe cei doi copii pentru o altă femeie. Am fost atât de fericit că l-am cunoscut pe dr. Ilekhojie cum îi ajută pe mulți să-l aducă pe Lover înapoi, așa că l-am contactat pentru a mă ajuta și pe mine. Așa m-a ajutat dr. Ilekhojie să-mi aduc înapoi soțul meu .. O mulțumire mare pentru tine, dr. Ilekhojie pentru că nu am crezut niciodată că fostul meu soț se va întoarce atât de repede cu vraja ta. Ești cel mai bun și mai mare din lume. dacă sunteți aici și aveți nevoie înapoi de Ex Lover sau de soțul dvs. mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum această puternică vrăjitoare. Mulțumesc! Ilekhojies contactează gethelp05@gmail.com sau sună la +2348147400259

Anonymous spunea...

Astăzi sunt atât de fericită din cauza ceea ce a făcut dr. Ilekhojie vieții mele. vraja lui este atât de grozavă și rapidă, nu am văzut niciodată într-adevăr un om de ajutor ca el, mi-a rezolvat problema pe care nu mă așteptam, am dat peste el pe oameni cu cărți de față, vorbind despre marea sa lucrare de vraja, i-am colectat contactul și am contactat el a răspuns imediat și mă întreabă despre problema mea, îi explic cu lacrimi, mi-a spus să-l contactez, nu ar trebui să-mi fac griji soțul meu va reveni la mine, în măsura în care încă îl iubesc, am fost uimit. Imediat mă întreb ce voi face pentru a-mi aduce soțul înapoi, el mi-a dat instrucțiuni și îi cer numele și imaginea pe care imediat o ascult și o urmăresc, mi-a promis că două zile soțul meu mă va suna să cred despre munca sa, sincer vorbind soțul a sunat, dar mi-e dor de apelurile lui, am fost atât de fericit. Mi-a promis că soțul meu se va întoarce acasă în 48 de ore și ar trebui să-mi deschid vatra și să lucrez cu el, ceea ce am făcut. Astăzi familia mea se întoarce din nou cu ajutorul doctorului Ilekhojie, mi-a adus înapoi soțul după ce m-a lăsat pentru o altă femeie în altă stare, știi cum se simte când pierzi soțul iubit pentru o altă femeie, faci orice pentru a-l obține înapoi. astăzi promit să împărtășesc și să povestesc lumii despre marea sa lucrare, pentru că astăzi sunt atât de fericită. contactați-l Dacă aveți nevoie de ajutorul lui Prea, ignorați dacă nu. Mulțumesc Dr Ilekhojie, "CONTACTAȚI prin e-mail gethelp05@gmail.com ,, Puteți să-l sunați sau să-l adăugați pe aplicația Whatsapp: +2348147400259

Unknown spunea...

Numele meu este Benedicta, sunt din Texas. Am un iubit pe care îl am cu cine am dat de doi ani ... S-a trezit doar într-o dimineață și mi-a spus că relația s-a terminat. Am fost in lacrimi aproape 4 saptamani ... eram atat de confuz si de inima rupta. Am trimis-o pe sora mea și pe cea mai bună prietenă a mea, Susan, să-l roage, dar a insistat că relația s-a terminat că era obosit de mine. Până într-o zi foarte bună, când am auzit de dr. Ajayi, am citit câteva mărturii pe site-ul său, așa că am decis să încerc. L-am contactat și el mi-a spus lucruri care trebuiau făcute pentru ca el să arunce o vrajă, la început am avut în vedere dacă ar trebui să o fac și mi-am făcut gândul să o încerc ... am făcut ce a făcut dr Ajayi vrăjitorul mi-a spus să fac, apoi nu până la un interval de 7 zile, în afara locului în care iubitul meu care m-a părăsit fără niciun motiv a venit în casa mea într-o seară și a cerșit să mă revină, a venit chiar cu fratele său și a pledat pentru iertare .. După atâta durere prin care am trecut, iubitul meu a revenit încă ... sunt atât de fericit ... totul mulțumesc dr. Ajayi, poți contacta pentru orice fel de muncă de vrajă, cred că te va vedea prin problemele tale .

E-mail: drajayi1990@gmail.com
Whatsapp: +2347084887094

Anonymous spunea...


Vreau să-i mulțumesc mult omului care este în spatele zâmbetelor mele astăzi, reunindu-mă și soțul meu după ce a divorțat de mine, dr. Ilekhojie, care este un caster vrăjitor foarte puternic și mi-a adus soțul înapoi la mine și l-a făcut să mă roage să iarta-l pentru tot ce mi-a făcut, chiar mi-a fost dor de el atât de mult și l-am iubit întotdeauna. Sunt fericit să-l reîntorc în viața mea și toate aprecierile mele merg la doctorul Ilekhojie pentru că m-a ajutat și că mi-a adus soțul înapoi la viață cu marile sale puteri. Prietenii mei de acolo, care se confruntă cu probleme de căsătorie și probleme de divorț, vă asigur că vă puteți recupera iubitul în viața voastră cu ajutorul doctorului Ilekhojie. Îl poți adresa la: (gethelp05@gmail.com) sau îl poți suna și WhatsApp la +2348147400259 Voi continua să-i public numele pe internet din cauza muncii bune pe care a făcut-o pentru mine ...

Anonymous spunea...

După ce prietenul meu de un an s-a despărțit de mine, abia puteam vorbi fără să plâng. Mă simțeam orbit și nu știam ce să fac. Nu știam dacă îl pot recupera înapoi, iar anxietatea era insuportabilă. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubisem atât de mult. Așa că am luat legătura cu această minusculă vrăjitoare. El m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra lui și la doar 48 de ore, prietenul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. Dr. Ilekhojie l-a eliberat să știe cât de mult îl iubesc și îl doresc. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste avem în comun. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această casă de vrăjire excelentă oricui are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la gethelp05@gmail.com sau sunați-l / WhatsApp: +2348147400259 "Sunt atât de recunoscător și pot spune asta dacă aveți am fost despărțit și vreau să o recuperez pe acea persoană, dr. Ilekhojie este cel mai bun! Nu voi uita niciodată cât m-a ajutat

Anonymous spunea...

După ce prietenul meu de un an s-a despărțit de mine, abia puteam vorbi fără să plâng. Mă simțeam orbit și nu știam ce să fac. Nu știam dacă îl pot recupera înapoi, iar anxietatea era insuportabilă. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubisem atât de mult. Așa că am luat legătura cu această minusculă vrăjitoare. El m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra lui și la doar 48 de ore, prietenul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. Dr. Ilekhojie l-a eliberat să știe cât de mult îl iubesc și îl doresc. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste avem în comun. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această casă de vrăjire excelentă oricui are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la gethelp05@gmail.com sau sunați-l / WhatsApp: +2348147400259 "Sunt atât de recunoscător și pot spune asta dacă aveți am fost despărțit și vreau să o recuperez pe acea persoană, dr. Ilekhojie este cel mai bun! Nu voi uita niciodată cât m-a ajutat

Anonymous spunea...

Ce minune să am fostul meu din spate și am nevoie să împărtășesc această mărturie grozavă .. Vreau doar să vă mulțumesc domnului ODION cască de vrăjitoare pentru că mi-a luat timp pentru a mă ajuta să arunc vraja care îl readuce pe fostul meu iubit acum iubitul meu care a pierdut brusc interesul în mine după șase luni de logodnă, dar astăzi suntem căsătoriți și suntem mai fericiți ca niciodată, sunt cu adevărat lipsit de cuvinte și bucuroși și nu știu cât de mult sunt de apreciat față de dumneavoastră Dr. ODION vrăjitorule un Dumnezeu trimis să restabilească relația ruptă, se bucură profund de a ajuta oamenii să își atingă dorințele, să găsească dragostea adevărată, să-și recupereze foștii iubiți, să înceteze relațiile abuzive, să găsească succesul, să atragă fericirea, să găsească colegi de suflet și multe altele, contactează-l astăzi. și lăsați-l să vă arate minunile și uimirea sistemului său de vrăji Love. El furnizează rezultate cât se poate de bine în distribuirea prin vrăji reale, îl contactează prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți, de asemenea, să-l apelați la +2349060503921. el te poate ajuta, de asemenea, să arunci vraja puternică de dragoste în relația sau căsătoria ta.

Dilek Kolat spunea...

Bună ziua, sunt Viorica Dăncilă, aproape că mi-am pierdut viața când iubitul meu de 4 ani a plecat să fie cu o altă femeie. Am plâns și sobru în fiecare zi, până când mi-a fost atât de rău încât am ajuns la internet pentru ajutor. Și am văzut o mărturie a unui caster vrăjitor care ajută o doamnă numită Adina-Ioana Vălean și am spus să-mi dau o încercare. așa că îl contactez pentru ajutor și el îmi aruncă o vrajă de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi reveni dragostea și acum sunt o femeie fericită. Pentru ceea ce ai făcut pentru mine, nu voi înceta să împărtășesc numele tău bun oamenilor de acolo pentru munca bună pe care ai făcut-o pentru mine. Sper ca Dumnezeu să vă binecuvânteze atât cât m-ați ajutat să-mi revin Dragostea, este ideal că am publicat acest lucru pe un ziar local pentru ca Dr. Amiso să aducă mai mulți clienți, merită mai mult și asta, iar recompensa sa este sigură. . Pentru probleme de sănătate sau relații, cazuri de sarcină sau cancer, cazuri de HIV sau divorț, recuperare de datorii, orice fel de probleme deloc, încetați să plângeți, contactați amabil pe Dr.Amiso pe herbalisthome01@gmail.com el este singurul răspuns la toate problemele dvs.

Anonymous spunea...

Iubitul meu s-a despărțit de mine și suntem împreună de trei ani. Afecțiunea mea pentru el nu a murit niciodată pentru că a fost primul meu iubit. În timp ce prietena mea Claudia știa despre sentimentele mele pentru iubitul meu, ea a căutat o casetă de vrăji, care m-ar putea ajuta să-mi revin fostul prieten, fără să știu. Niciodată nu am știut, însă într-o zi m-a prezentat la dr. Ilekhojie și am ajuns să-l cunosc și, pe măsură ce trece timpul, am început să simt graba prezenței iubitului meu în jurul meu și în 3 zile, prietenul meu s-a întors împreună cu mine. Mărturia mea despre cum l-am primit pe fostul meu înapoi au devenit virală în școala mea și mulți dintre prietenii mei au avut un contact cu această cască de vrăji. I-aș posta aici e-mailul pentru cei care caută pe cineva care să-l ajute pe e-mail este gethelp05@gmail.com sau îl puteți suna sau whatspp la acest număr +2348147400259

Anonymous spunea...

Vreau să-i mulțumesc mult omului care este în spatele zâmbetelor mele astăzi, reunindu-mă și soțul meu după ce a divorțat de mine, dr. Ilekhojie, care este un caster de vrăji foarte puternic și mi-a adus soțul înapoi la mine și l-a făcut să mă roage să iarta-l pentru tot ce mi-a făcut, chiar mi-a fost dor de el atât de mult și l-am iubit întotdeauna. Sunt fericit că l-am întors în viața mea și toate aprecierile mele sunt la Dr. Ilekhojie pentru că m-a ajutat și că mi-a adus soțul înapoi la viață cu marile sale puteri. Prietenii mei de acolo, care se confruntă cu probleme de căsătorie și probleme de divorț, vă asigur că vă puteți recupera iubitul în viața voastră cu ajutorul doctorului Ilekhojie. Îl puteți adresa pe: (gethelp05@gmail.com) sau îl puteți suna și WhatsApp la +2348147400259 .. Voi continua să-i public numele pe internet din cauza muncii bune pe care a făcut-o pentru mine ... este gethelp05@gmail.com

Anonymous spunea...

Cu o bucurie în inima mea, vreau să folosesc acest mediu pentru a povesti lumii despre dr. Ilekhojie, care m-a ajutat să-mi revin iubitul cu vraja sa puternică, fostul meu și atunci când am înțeles greșit ceea ce a dus la despărțirea noastră, deși am plecat să-l implor. de câteva ori, vă rog să mă iertați și să mă acceptați înapoi pentru că știu că l-am jignit, dar de fiecare dată când m-am dus mă simt mereu mai adânc în durere și agonie, deoarece el mereu iese pe mine și nu ar dori să ascult ce am de spus, dar mai departe într-o zi credincioasă, în timp ce navighez, am apărut o mărturie a unei femei a cărei problemă era mai mare decât a mea și totuși dr. Ilekhojie a ajutat-o ​​cu vraja lui, așa că am fost fericit și am contactat și dr. Ilekhojie pentru ajutor prin e-mail și apoi i-am spus povestea mea, dar singurul lucru pe care l-a spus a fost că te voi șterge cu lacrimile mele, atât de norocos pentru mine totul dorește bine așa cum a promis el și chiar acum am primit logodna mea și amândoi trăim fericiți. nu este nimic dr. Ilekhojie nu poate face cu vraja sa și la fel de promisiunea mea, eu voi continua să mărturisesc pe Internet despre cum m-a ajutat dr. Ilekhojie. Sunt problemele tale mai mari decât ale mele sau mai puțin îți dau 100% garanție pe care le va pune dr. Ilekhojie un sfârșit cu vraja sa puternică, contactați-l pe dr. Ilekhojie pentru ajutor pentru a-l putea adresa fără e-mail via via la gethelp05@gmail.com sau îl puteți suna sau whatsppa la telefon la +2348147400259

Anonymous spunea...

Sunt fericit să împărtășesc mărturia mea astăzi aici cu lumea în care nu îmi imaginez niciodată că fac asta, dar sunt plin de bucurie și vreau ca alții să le aibă ajutorul. Sunt secretar de birou de profesie, am doi copii cu un soț. Soțul meu a abandonat-o pe mine și copiii noștri, fără nicio explicație, el a ieșit din casă și următorul lucru am auzit că vede o altă femeie, am încercat toate mijloacele posibile să-l readuc acasă, dar a acționat ciudat față de mine și chiar i-a neglijat pe copii. Am fost frustrat și devastat, am căutat ajutor din diferite unghiuri până când am văzut o postare despre dr. Ajayi, o casetă de vrăji. Am contactat o casetă de vrăji, care mi-a spus ce să fac. El m-a asigurat că va arunca o vrajă și că toate vor fi bine în trei zile, dar am fost sceptic, i-am dat câteva gânduri înainte să-l contactez din nou, am trecut împreună prin proces și, spre surprinderea mea, vraja a funcționat și soțul meu s-a întors acasă și a îngenuncheat să ceară iertare, dar primul a fost un apel surpriză din partea lui pentru că nu am mai vorbit de vreo 6 luni. Dr Ajayi este într-adevăr un bărbat al cuvintelor sale, dacă aveți probleme în relația dvs. sau vreun aspect din viața voastră, contactați-l pe războiul vrăjitor Dr. Ajayi pentru o soluție de durată.

E-mail: drajayi1990@gmail.com
Număr WhatsApp: +2347084887094

Anonymous spunea...

Sunt foarte fericit să spun tuturor să audă mărturia mea va spune. sunt Tracy Kovich din Statele Unite, sunt o asistentă medicală, această poveste a vieții mele amoroase. Am fost căsătorită de 4 ani și în al cincilea an al căsătoriei mele, o altă femeie a trebuit să-mi ia iubitul de la mine, iar soțul meu a părăsit-o și pe mine copii și am suferit timp de 2 ani până am întâlnit o postare în care acest bărbat Dr.Ilekhojie a ajutat pe cineva și am decis să-i încerc să mă ajute să-mi aduc iubitul înapoi acasă și să mă creadă că îmi trimit doar poza la el soțul meu și după 48 de ore după cum mi-a spus, am văzut o mașină condusă în casă și iată că a fost soțul meu și el a venit la mine și la copii și de aceea sunt fericit să fac pe fiecare dintre voi în mod similar cu sa întâlnit cu acest bărbat și să-ți revin iubitul la tine. Poți să-l contactezi cu această adresă de e-mail {gethelp05@gmail.com} sau îl poți tot suna sau Whatsapp pe telefonul mobil +2348147400259 Mulțumesc Dr. Ilekhojie

Anonymous spunea...

Vreau să mulțumesc nelimitată acestui mare bărbat numit Dr. ODION, sunt fericit astăzi pentru că soțul meu este acum din nou plin de dragoste, soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, doar pentru că am avut o mică neînțelegere. m-a părăsit și mi-a promis că nu se va mai întoarce niciodată la mine. plang toata ziua cautand o solutie care sa ma ajute sa-l readuc. Apoi am văzut o partajare a mărturiei pe Instagram de ANGELA DAVIS. Îl trimit prin e-mail și îi spun problemele mele pe care le am cu soțul meu, iar el promite să-l aducă înapoi acasă în 3 zile. într-adevăr, este minunat, el mă ajută să-mi revin soțul în 3 zile pe care le promite și soțul meu se întoarce la mine și promite să mă iubească pentru totdeauna și să mă roage pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Vă voi fi veșnic recunoscător Dr. ODION și nu mă voi opri să-ți public numele pe Internet pentru ca oamenii să vadă cât de veritabil ești. Și vreau să spun și tuturor celor de aici că voi rămâne mereu recunoscător acestui om DR ODION pentru tot ce a făcut pentru mine, soțul meu este din nou cu dragoste, grijuliu, veridic și promite să mă iubească pentru totdeauna, am făcut o promisiune că toată lumea pe care o cunosc nu va avea niciodată o problemă de relație, să-l contacteze prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți să-l aplicați pe +2349060503921.

Anonymous spunea...

Nu am crezut niciodată în magie sau vrajă, dar situațiile vieții m-au dus la o casetă de vrajă numită Dr. Ajayi, căsătoria mea de 12 ani se desfășura fără probleme până când soțul meu a început să se feminizeze și să se îmbete, acesta fiind comportamentul său a rupt familia în afară, am căutat ajutor. pretutindeni, dar toate eforturile mele nu au fost un rezultat bun, am mers chiar la un specialist pentru a ajuta tot efortul a fost o pierdere, el se purta ca o persoană posedată, în ziua de luni după-amiază, în timpul prânzului, am auzit două doamne discutând despre o vrajă. caster și cum l-a ajutat pe unul dintre ei să-și recâștige pacea în casa ei, după discuția lor m-am apropiat de doamnă și mi-a explicat situația mea și ea mi-a oferit contactele casterului de vraie Dr. Ajayi, am scris caserul de vraja pe Whatsapp număr: +2347084887094, mi-am explicat mie și mi-a spus să nu-mi fac griji că peste trei zile voi începe să experimentez pacea în casa mea, dar pentru a obține că mi-a spus și câteva lucruri pe care trebuie să le fac, am făcut-o după instrucțiuni editat de războiul vrăjitor Dr Ajayi și, așa cum i-a promis tot ceea ce s-a întors, soțul meu are acum grijă de lucrurile acasă și să-și pună la capăt tot ce a câștigat promovarea în locul său de muncă. Dacă aveți nevoie de serviciul unei casete de vrăji pentru a vă întoarce un iubitor sau orice problemă de viață, contactați Dr. Ajayi pe Viber / Whatsapp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

Unknown spunea...

Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau. 2019 m. Birželio 17 d. Apsilankiau internete, viename forume, ir pamačiau nuostabius liudijimus apie gerus Dr Ilekhojie darbus. Aš esu iš JAV. Niekada netikėjau tuo, nes anksčiau apie tokį stebuklą nieko negirdėjau. Joks organas nebūtų galėjęs manęs tuo įtikinti, kol dr. Ilekhojie nepadarė man nepaprasto darbo, kuris atkūrė mano 4 metų santuoką, per 48 valandas susigrąžindamas išsiskyrusią žmoną, kaip skaičiau internete. Aš buvau tikrai sukrėstas, kai mano žmona grįžo namo prašydama atleidimo, kad priimtų ją atgal. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo dėkingumą dr. Ilekhojie. Nes jis yra Dievas, kurį man ir visai mano šeimai atsiuntė dieviškas santuokos atkūrimas. Ar jums bet kokia pagalba reikalinga? Nedvejodami susisiekite su juo dabar. Jis taip pat specializuojasi toliau;

Skyrybų susitaikymas
Santuokos susitaikymas
Verslo augimas
Paaukštinimas jūsų darbo vietoje / biure
Bankų paskolų suteikimas
Gydo ligas, tokias kaip; Vėžys, hivas, AIDS, zikos virusas E.T.C.
Grąžinkite savo EX / meilužį
Grąžinkite savo žmoną / vyrą
Grąžinti savo vaikiną / merginą

Paštas: gethelp05@gmail.com

Ląstelės numeris: +2348147400259

Sarah spunea...

Je veux dire rapidement au monde qu'il existe un lanceur de sorts en ligne vraiment puissant et authentique, son nom est le Dr Jazaza.Il m'a récemment aidé à trouver ma relation avec mon mari qui m'a quitté.Amour pour moi, et mon mari qui a dit qu'il n'avait rien à voir avec m'a appelé et a commencé à me supplier de revenir.Il est maintenant de retour avec tant d'amour et de soins.Aujourd'hui, je suis heureux de vous faire savoir que ce lanceur a le pouvoir de rétablir une relation brisée.Parce que je suis maintenant heureuse avec mon mari À toute personne qui lit cet article et a besoin d'aide, le Dr Jazaza peut également offrir tout type d'aide comme la guérison de toutes sortes de maladies, les affaires judiciaires, les périodes de grossesse, la protection spirituelle et bien plus encore. Vous pouvez le contacter via son e-mail drjazazasolutions @ gmail. com ou ajoutez-le sur Whatsapp avec son numéro de téléphone +2348165159383

Anonymous spunea...

Ce problemă treci în viață și ai nevoie de o soluție rapidă, îți voi sugera să-l contactezi pe dr. Ajayi, el este un vrăjitor care este binecuvântat de zeii săi pentru a ajuta oamenii cu diferitele lor probleme de viață, îl împărtășesc ca beneficiar al lui o mare putere pentru că m-a ajutat să-mi revin coaja după ce el a lăsat eu și copiii să fiu cu o altă femeie care l-a încurajat să rămână cu ea, sunt foarte fericit că soțul meu se întoarce acasă, deoarece va trăi în dragoste și pace . Contactați astăzi marele vrăjitor și nu veți mai plânge, deoarece el trebuie să găsească o soluție la problema dvs. contacte Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

Florin Croitoru spunea...

NUmai săriți de pe fix văd pe aici. Unele care au umplut locul cu postări despre dragoste, soți întorși acasă, un popă care mă contrazice pe alte chestii... E vorba de textul din Codex Rohonczy. Eu am scris clar că traducerea făcut de V Enăchiuc este total greșită și am arătat de ce socot acest lucru.
Scrieți pe subiect, nu mai bateți cîmpii!

Lisa Bass spunea...

Sunt Lisa Bass. Sunt fericit să-mi împărtășesc mărturia. Sotul meu si cu mine avem o multime de probleme traind impreuna, el nu mi-a acordat niciodata atentia sau ma face fericit, deoarece s-a indragostit de o alta femeie in afara casatoriei noastre. Am încercat tot posibilul să mă asigur că soțul meu părăsește această femeie, dar cu cât vorbesc mai mult cu el despre asta, cu atât mă face să mă simt trist și nefericit, căsătoria mea a început să ducă la divorț, deoarece nu îmi mai acordă atenție. Îl iubesc atât de mult, mi-am pierdut integritatea, tot proiectul meu s-a oprit, am fost bolnav de 2 luni. Am vrut să-l uit, dar îl iubesc și totuși vreau să-l pierd, ne-am căsătorit de 5 ani și el este tot ce aș putea numi un adevărat cel mai bun prieten și cel mai bun în toate, omul care se ocupă perfect de problemele mele, bărbatul care sacrificii pentru fericirea mea. L-am vrut înapoi în viața mea. Eram atât de confuz. Prietenii mei mi-au spus să cumpăr cărți despre relații, așa că am intrat online pentru cărțile de relații, în timp ce am dat peste o casetă de vrăji numită „DR AYOOLA”. Am citit despre el, recenzii și mărturii, așa că l-am contactat imediat, i-am explicat problemele mele. În aceeași zi, El mi-a aruncat o vrajă și m-a asigurat de 48 de ore că soțul meu se va întoarce la mine și spre cea mai mare surpriză după 48 de ore soțul meu a venit să bată la ușa mea și a cerut iertare. Sunt atât de fericit că dragostea mea a revenit din nou, nu aș înceta să vorbesc despre el. Contactați-l astăzi dacă aveți nevoie de ajutorul său prin: e-mail drayoolasolutionhome@gmail.com sau pe WhatsApp: +31684065675. și el are și site-ul


Site-ul https://drayoolasolutionhome.com/


veți vedea că problema dvs. va fi rezolvată fără întârziere

Anonymous spunea...

Sunt fericit să împărtășesc mărturia mea astăzi aici cu lumea în care nu îmi imaginez niciodată că fac asta, dar sunt plin de bucurie și vreau ca alții să le ajute. Sunt secretar de birou de profesie, am doi copii cu un soț. Soțul meu a abandonat-o pe mine și copiii noștri, fără nicio explicație, el a ieșit din casă și următorul lucru am auzit că vede o altă femeie, am încercat toate mijloacele posibile să-l readuc acasă, dar a acționat ciudat față de mine și chiar i-a neglijat pe copii. Am fost frustrat și devastat, am căutat ajutor din diferite unghiuri până când am văzut o postare despre dr. Ajayi, o casetă de vrajă. Am contactat o casetă de vrăji, care mi-a spus ce să fac. El m-a asigurat că va arunca o vrajă și că toate vor fi bine în trei zile, dar am fost sceptic, i-am dat câteva gânduri înainte să-l contactez din nou, am trecut împreună prin proces și, spre surprinderea mea, vraja a funcționat și soțul meu s-a întors acasă și a îngenuncheat să ceară iertare, dar primul a fost un apel surpriză din partea lui, pentru că nu am mai vorbit de vreo 6 luni. Dr Ajayi este într-adevăr un om al cuvintelor sale, dacă aveți probleme în relația dvs. sau vreun aspect din viața dvs., contactați-l pe războiul vrăjitor Dr Ajayi pentru o soluție de durată.

E-mail: drajayi1990@gmail.com
Număr Viber sau WhatsApp: +2347084887094

Anonymous spunea...

Salut,
Ai dificultăți în viața ta?
Dr Ajayi, rula de vrăji oferă soluțiile de care aveți nevoie, datorită metodelor obținute de-a lungul anilor. L-am contactat prima dată prin WhatsApp după ce a primit numărul său online, mi-a pus câteva întrebări despre mine, la care am dat răspunsuri, după câteva minute, mi-a scris înapoi și îmi spune cum să rezolv problemele mele datorită darurilor sale de perspectivă pe care i le-au dat părinții săi, pentru că provine dintr-un vrăjitor.
Marele vrajitor Dr. Ajayi, care comunică cu tărâmul spiritului, lucrează din fotografii, rugăciuni și multe produse. Caseta de vrăjitoare Dr Ajayi vă oferă monitorizare zilnică și puteți suna pe dr. Ajayi în orice moment al zilei. Dacă aveți probleme, află ce a făcut succesul dr. Ajayi în atâția ani. Rezultatele sunt surprinzătoare și el folosește doar magie pură și benefică, care aduce efecte bune și mai bune, deci nu ai de ce să fii sacru. El se pricepe la următorul rege al muncii vraja.

• Întoarcerea unei persoane dragi
• Căutarea unei mari iubiri
• Re-cucerirea iubirii tale anterioare sau pierdute
• Îmbunătățirea relației de cuplu
• Armonie în relația ta
• Protejarea familiei
• Succesul tău profesional
• prosperitatea afacerii tale
• Anulează vrăji rele împotriva ta sau a celor dragi
• si altii

Viber / whatsApp: +2347084887094
E-mail: drajayi1990@gmail.com

După cum vedeți, dr. Ajayi este lumina de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți viața de zi cu zi și a aduce pace și protecție în casa dvs.

Anonymous spunea...

Dr. Ilekhojie CARE MĂ AJUTĂ SA MĂ SALVEZĂ RELAȚIA MEA.TEXT SAU ADAUGĂȚI-L PE WHATSAPP: 2348147400259

Vreau să mărturisesc despre o mare și puternică vrăjitoare casă soțul meu a lăsat-o pe mine și copiii timp de 2 săptămâni când l-am sunat că nu a ridicat când a revenit acasă săptămâna a 3-a mi-a spus că vrea un divorț că am fost atât de trist am plâns toată noaptea, a plecat din nou, am fost atât de singur a doua zi că am căutat ceva online când am găsit o casetă de vrăji numită Dr. Ilekhojie care au ajutat atâția oameni cu problemele lor, așa că l-am contactat cu problemele mele, mi-a spus că o să ia 24 de ore și soțul meu se va întoarce la mine am făcut tot ce mi-a spus să fac și a doua zi soțul meu s-a întors în genunchi și a implorat că a anulat divorțul, suntem acum fericiți împreună. contactați-l pe WhatsApp Dr Ilekhojie la 2348147400259 sau prin e-mail gethelp05@gmail.com

Unknown spunea...

Cum m-a ajutat acest mare om dr. Isikolo să-mi readuc iubitul în 48 de ore. Iubitul meu care s-a despărțit de mine încă din luna mai a acestui an și tot efortul meu către el s-a dovedit avort. Îl iubesc atât de mult, încât de fiecare dată când îl voi vedea cu o altă fată, voi fi supărat. așa că într-o zi am trecut pe internet când am văzut o mărturie a unei femei cum acest nume de bărbat minunat DR ISIKOLO a ajutat-o ​​să se întoarcă cu soțul ei, așa că norocos pentru mine a renunțat la contactul bărbatului, așa că am sunat rapid la numărul pe care nu l-a ales nu l-am trimis prin e-mail după aproximativ 2 ore când m-a sunat înapoi și mi-a răspuns e-mailul. i-am explicat totul și mi-a dat informații complete despre proces și ce să fac. așa că mi-a spus că are nevoie de niște obiecte pentru a face rugăciunile pentru mine, pe care le-am făcut eu am făcut tot posibilul pentru a-l asigura pentru a se face rugăciunile mele și în 48 de ore, așa cum mi-a dat deja asigurări, iubitul meu a revenit la mine rugându-i îmi cer iertare, acum mă iubește, mă prețuiește și îmi promite că nu mă va mai părăsi niciodată. totul mulțumită lui DR ISIKOLO, puteți să-i trimiteți și un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp: +2348133261196 și fiți siguri de soluție, deoarece este pur și simplu cel mai bun pe care îl puteți găsi oriunde.

Anonymous spunea...

Hei băieți, Cum l-am obținut pe fostul meu soț înapoi repede, dr. Ilekhojie iubește foarte mult castingul vraja!
Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie în urmă cu trei luni și de atunci viața mea s-a umplut de dureri de durere și de rupere cardiacă, deoarece a fost prima mea iubire cu care mi-am petrecut toată viața. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut câteva mărturii ale unui caster vrăjitor numit Dr. Ilekhojie că poate să-l readucă pe iubit în câteva zile, îl râd și mi-a spus că nu sunt interesat, dar din cauza dragostei pe care prietenul meu a avut-o pentru mine, ea l-a consultat pe dr. Ilekhojie în numele meu și spre cea mai mare surpriză a mea, după ce 11 ore mai târziu soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei luni, că el îmi lipsește și că îi pare atât de rău pentru fiecare lucru prin care m-a făcut să treacă. S-a întors la mine și acum suntem fericiți împreună. Încă nu pot să cred, pentru că este de-a dreptul incredibil. Vă mulțumesc, dr. Ilekhojie că mi-ați readus iubitul și, de asemenea, iubitului meu prieten care a intervenit în numele meu, pentru oricine ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare Dr. Ilekhojie, aici este adresa de e-mail: (gethelp05@gmail.com) și WhatsApp + 2348147400259

Anonymous spunea...

Sunt azi foarte fericit alături de familia mea. Soțul meu m-a părăsit de 3 ani și acum îl iubesc atât de mult, am căutat o modalitate de a-l recupera înapoi de atunci. Am încercat multe opțiuni, dar el nu s-a mai întors, până când am întâlnit un prieten care m-a aruncat la dr. Ilekhojie un caster de vrăji, care m-a ajutat să-mi readuc soțul după 48 de ore de contact cu el. Eu și soțul meu trăim fericiți împreună astăzi, acel bărbat este minunat, îl puteți contacta prin WhatsApp +2348147400259 Acum voi sfătui persoanelor serioase care s-au găsit în acest tip de problemă să-l contacteze acum o soluție rapidă fără stres .. El mereu acolo când ai nevoie de el, acum îl numesc tatăl meu. contactați-l pe WhatsApp Dr Ilekhojie la +2348147400259 sau pe e-mail gethelp05@gmail.com

Karlo Florian spunea...

Ce pot să spun, sunt împușcat de cuvinte, dacă nu pentru dr. Isikolo nu aș fi fericit acum, el a făcut un lucru minunat pentru mine, că nu pot să păstrez singur, nu sunt un fel de oameni pe care îi veți ajuta după o muncă bună, ei vor fugi că de ce zilnic îi dau pe oameni să știe că un bărbat puternic și mare ca tine, care va crede vreodată că Rita prietena mea poate încă să se întoarcă la mine cerșind în genunchi după ce mă trăiește în 7 luni Dr. Isikolo am făcut o treabă pentru mine, care m-a făcut să cred că există adevărate potrivite vraje puternice acolo, dar este doar răbdător să aibă unul puternic precum Dr. Isikolo, îl pot dovedi oricui dorește să contacteze acest mare om nu va regreta, deoarece Dr. Isikolo mi-a readus iubitul în 48 de ore după ce am fost înșelat de acele război online care caută bani pentru oameni, dar acum intenționez să mă căsătoresc cu ea, sunt atât de bucuros, mulțumesc foarte mult Dr. Isikolo, chiar apreciez că mă rog că faceți la fel și persoanelor care au nevoie de ajutor f te rom. încă o dată mulțumesc prietenilor mei, în orice fel de problemă încercați să-l contactați pe dr. Isikolo și să discutați cu el și să vedeți ce se va întâmpla în continuare, iată e-mailul: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți Whatsapp pe 2348133261196.

Anonymous spunea...

Căsătoria mea a mers atât de bine când dintr-o dată soțul meu a început să aibă o aventură conjugală în plus cu secretarul său și când am aflat că nu mai vine acasă. Am început să caut ajutor pentru că nu pot crește copiii singuri și aceasta a fost când l-am întâlnit pe atotputernicul doctor Ilekhojie, care mi-a spus să nu-mi fac griji și că va reface căsnicia mea. Așa a făcut un casting vraja și soțul meu a venit să mă roage pentru tot ce a făcut în spatele meu .. Mulțumesc atotputernicule dr. Ilekhojie. Ești un om al cuvintelor tale!

E-mail; gethelp05@gmail.com și Apelați-l sau WhatsApp la +2348147400259

Unknown spunea...

Vraja puternică eficientă de dragoste pentru a-ți reveni acum iubitul Ex: verificați DR ISIKOLO
Am experimentat doar minunile vrăjii de dragoste Dr.Isikolo, care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume, Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească căsătoria și să-și recupereze iubitele pierdute și, de asemenea, să ajute la câștigarea la loterie. L-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la diferite persoane cum ajută să-l readucă înapoi pe fostul iubit, i-am povestit despre soțul meu care m-a abandonat acum aproximativ 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam. DR ISIKOLO mi-a spus doar să zâmbesc de 3 ori și să mă odihnesc că se va ocupa de toate în doar 48 de ore, după a doua zi Toni m-a sunat, am fost atât de șocat, am primit apelul și nu mi-a putut crede urechile, el era mă roag cu adevărat să-l iert și să fac promisiuni la telefon. S-a întors acasă și mi-a adus și o mașină nouă doar pentru ca să-și dovedească dragostea pentru mine. Am fost atât de fericit și l-am sunat pe DR ISIKOLO și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune peste tot în lume .. Bine, dacă ai nevoie de o casetă de vraja eficientă și reală pentru orice problemă din viața ta, poți contacta DR. : isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți Whatsapp și pe +2348133261196.

Unknown spunea...

Hei băieți, sunt atât de încântat să-mi iau soțul înapoi, după ce m-a lăsat pe mine și pe cei 3 copii ai noștri pentru altă femeie.
După 2 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când m-a părăsit definitiv și m-am mutat în alt oraș pentru a fi cu o altă femeie. am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că DR ISIKOLO poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o (vraja de dragoste) pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este foarte dor de mine și de copii, atât de uimitor! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită DR ISIKOLO. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât DR ISIKOLO casterul de vrăji real și puternic, pe care îl voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în vremea necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți de asemenea Whatsapp/Viber la +2348133261196.

Unknown spunea...

Sunt foarte surprinsă pentru experiența miraculoasă și minunile doctorului Isikolo care au fost răspândite pe internet și la nivel mondial. Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească iubitele pierdute, l-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii ale diferitelor persoane cum el ajută să-l readuc pe fostul iubit înapoi, i-am povestit despre soțul meu care m-a abandonat în urmă cu aproximativ 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam, am fost dezgolit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc asigurându-mă că El se va ocupa de toate în doar 48 de ore. După a doua zi m-a sunat soțul meu, am fost atât de șocat, am primit apelul și nu mi-a putut crede urechile, el m-a implorat cu adevărat să-l iert și să-mi facă promisiuni la telefon, El s-a întors acasă și mi-a obținut și cadouri foarte drăguțe doar pentru ca el să-și dovedească dragostea pentru mine. Am fost atât de fericit că a trebuit să-l sun pe dr. Isikolo și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune în toată lumea. Ei bine, dacă ai nevoie de o casetă eficientă și reală pentru orice problemă din viața ta, poți contacta doctorul Isikolo pe e-mailul său isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți și pe Whatsapp/Viber la +2348133261196.

Antonela Lasse spunea...

Vrăjitorul autentic numit Dr. Isikolo care face minuni pentru oameni
Am fost atât de deprimată, când iubitul meu m-a lăsat pentru un alt tip, după ce ne-am întâlnit de 5 ani, am încercat să o rog să se întoarcă la mine, că a refuzat și a spus că nu mai are sentimente pentru mine. am devenit un bărbat trist, după tot ce am trecut împreună, după toată dragostea pe care am împărtășit-o în trecut, nu mi-am putut imagina viața fără ea, pentru că dragostea mea pentru ea nu avea preț să tranzacționeze din orice motiv, într-o zi când mergeam pe internet am văzut un comentariu despre faptul că el are puterea de a-l readuce pe fostul iubit și am decis să încerc să mă văd contactându-l și imediat am răspuns el și i-am explicat prin ce trec și mi-a spus că celălalt tip folosiți vraja voodoo asupra ei, de aceea m-a lăsat pentru el în ciuda grijii mele pentru ea și promit să mă ajute să-mi recuperez iubitul înapoi și, de asemenea, mă va ajuta să-i pun o vraja moartă, astfel încât să nu mă poată lupta înapoi în viitor, în la mai puțin de trei zile, tipul a fost împușcat de bărbați de tip necunoscut din Florida și în 48 de ore prietena mea era la mine în casă, așteptându-mă să mă întorc de la serviciu și când am început să cerșesc spunând că îi pare rău că nu a știut niciodată ce a venit peste ea. multumesc Dr. Isikolo acum sunt fericit cu prietena mea și totul merge acum fără probleme. contactați peterul pentru orice vrăjire de răzbunare și ex-vrăjire înapoi prin isikolosolutionhome@gmail.com puteți, de asemenea, să-l discutați pe WhatsApp prin +2348133261196.

anonymous spunea...

Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat pentru a mă ajuta să-mi revin fostul iubit să se căsătorească cu mine în luna august a acestui an și am revenit aici pentru a posta despre el. Doctorul Isikolo vă va ajuta să vă rezolvați problema, indiferent prin ce treceți. Ma numesc Anna Oscar. Postarea despre o casetă de vrajă este foarte ciudată pentru că nu am crezut niciodată că voi putea spune că am fost ajutat de o casetă de vrăji în a-mi aduce fostul iubit înapoi la mine chiar și atunci când m-a părăsit din cauza infidelității și abuzului constant și am luptat în mai multe rânduri și după 6 luni fără contact. Am citit despre Doctor Paul de pe alte site-uri web și l-am contactat pentru a mă ajuta și în mai puțin de 48 de ore fostul meu iubit m-a sunat și am fost fericit că vrea să se întoarcă la mine. Ne-am întâlnit în aceeași lună și mi-a propus. A fost cel mai frumos inel. Vă rugăm să vă prezentați pe toți cei de aici, contactați-l pe DR ISIKOLO pentru a vă rezolva problema pentru dvs. și pentru a vă face fericit cu relația dvs. care vă doare. Dragostea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-i un e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196

Unknown spunea...

Povestea mea de viață adevărată:
Buna tuturor, numele meu este Robt Burley, pe data de 14 februarie 2020, soția mea a avut un acord cu mine și s-a despărțit de mine, caut un ajutor peste tot pentru a o întoarce, nimeni nu m-a putut ajuta, acum câteva zile am însemnat contactul informații despre dr. Ogundele din ziar, ajutându-i pe oameni să-și recupereze iubitul pierdut, iar eu l-am contactat pentru ajutor, după ce i-a dat vraja pe soția mea, m-a sunat și mi-a cerut iertarea, ce minune. Mulțumesc dr. Ogundele, este un bărbat puternic și vraja lui este inofensivă, mi-a adus-o pe soția mea în termen de 24 de ore cu puterile sale, nu am crezut niciodată în magie, dar dr. Ogundele mi-a dat înapoi fericirea mea, am făcut un acord cu el să împărtășesc numele lui pe internet după ce m-a ajutat, de aceea fac asta acum. Dacă aveți nevoie de ajutor, îl puteți contacta cu WhatsApp sau Viber Chat: +27638836445. E-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com El este 100% real și puternic.

Anonymous spunea...

Aceasta este mărturia mea despre munca bună a DR Ilekhojie care mă ajută ... Sunt Benita Lewis din Carolina de Nord SUA. Și îmi pare rău că am pus asta pe net, dar va trebui, prin această lume cea mai bună vrăjitorie care mi-a adus înapoi soțul meu care m-a lăsat afară pentru ultimii 3 ani, în cele din urmă, eu sunt acest om pe un site de blog postat de unul dintre clienți. ajutor, i-am explicat totul și mi-a povestit despre o casetă de vraja despre care auzise și mi-a dat o adresă de e-mail pentru a scrie la caseta de vraja pentru a-i spune problemele mele. În doar 1 zile, soțul meu s-a întors la mine. Vreau doar să vă mulțumesc acestui râu veritabil și sincer, vă rog, tot ce mi-ați spus a trecut și vă mulțumesc domnule. Vă rog, vreau să le spun tuturor celor care caută orice soluție la problema lor, vă sfătuiesc să consultați cu drag această casetă de vrajă, el este real, el este puternic, și orice ar spune rula de vraja este ceea ce se va întâmpla, pentru că tot ce înseamnă rula de vrajă mi-a spus că a trecut. Îl puteți contacta cu drag: adresa de e-mail este gethelp05@gmail.com sau direct pe whats-app 2348147400259

Unknown spunea...

Ai mare nevoie de vraja de dragoste pentru a-ți readuce fostul iubit sau pentru a-ți reuni căsnicia? E-mail Dr. Isikolo pentru soluție rapidă de 48 de ore. Am avut o problemă cu soțul meu acum un an și șase luni, ceea ce ne conduce. Când s-a despărțit de mine, eram confuz și nu știam ce să fac pentru a-l recupera înapoi, mă simțeam atât de goală în interior. Până când am întâlnit dr. Isikolo pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să rezolve acolo diverse probleme. I-am trimis un e-mail și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac pentru ca el să mă ajute, să fac pe scurt povestea lungă, Înainte să o știu, în mai puțin de 48 de ore, Sotul meu mi-a dat un apel și s-a întors la mine și mi-a spus că îi pare rău de ceea ce se întâmplă între noi. În cele din urmă, vă scriu această mărturie pentru a vă oferi mulțumirile și recunoștința mea profundă, dr. Isikolo pentru că ați respectat cuvintele și promisiunile voastre în a-l aduce înapoi la mine în doar 48 de ore de la puterea voastră turnare vrăjitoare și de a folosi puterile voastre înzestrate și mari pentru adu-l înapoi. Dacă aveți nevoie de ajutorul său, îl puteți trimite pe e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WhatsApp/Viber-l la +2348133261196.

Anonymous spunea...

Viața a fost plină de provocări de când soțul meu m-a părăsit și am trecut mai departe cu o altă femeie. De cele mai multe ori mă gândisem să termin totul. Lucrurile au devenit mai grave când mi-am pierdut casa, familia și toate în fața uraganului Matthew și am devenit refugiat în propria mea țară, Haiti. Singura proprietate pe care mi-a rămas-o era un telefon cu acces la internet în buzunar. Într-o zi credincioasă, am găsit un doctor Ilekhojie pe Internet, pe Face-book. Cineva din SUA mărturisise despre multe lucruri grozave pe care doctorul Ilekhojie le făcuse pentru ea și familia ei. L-am contactat, iar restul spun că este istorie. Astăzi sunt căsătorit fericit cu un soldat pe care l-am întâlnit în tabără și îmi revin fericirea din nou. Nu pot să-mi păstrez această fericire pentru mine, pentru că nu sunt egoist. De asemenea, îl puteți contacta pe dr. Ilekhojie la adresa de e-mail: gethelp05@gmail.com sau puteți să-i trimiteți un mesaj la whatsapp +2348147400259

anonymous spunea...

M-am întors cu fostul meu iubit cu ajutorul dr. Isikolo cel mai bun joc de vraja online și recomand cu drag Dr Isikolo oricui are nevoie de ajutor. Vreau să depun mărturie despre cum mi-am revenit iubitul după ce s-a despărțit de mine, suntem împreună de 3 ani, recent am aflat că iubitul meu avea o aventură cu o altă Fată, când m-am confruntat cu el, a dus la certuri și el în sfârșit s-a despărțit de mine, am încercat tot ce am putut pentru a-l înapoia, dar nu a avut niciun rost, până când am văzut o postare într-un forum de relații despre un caster de vrăji, care îi ajută pe oameni să-și recupereze dragostea pierdută prin vraja Love, la început m-am îndoit de ea. dar a decis să încerc, când am contactat această casetă de vraja prin e-mailul său, iar el mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut o vrajă de dragoste pentru mine. 48 de ore mai târziu, prietenul meu m-a sunat într-adevăr și mi-a spus că îmi este atât de dor de mine, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită Dr. Isikolo. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea pe Internet, încât dr. Isikolo este o adevărată și puternică casetă de vrăji, pe care mă voi ruga mereu să trăiesc mult timp pentru a-i ajuta copiii săi în timpul necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196, MULȚUMIM Dr. Isikolo.

Anonymous spunea...

Viața a fost plină de provocări de când soțul meu m-a părăsit și am trecut mai departe cu o altă femeie. De cele mai multe ori mă gândisem să termin totul. Lucrurile au devenit mai grave când mi-am pierdut casa, familia și toate în fața uraganului Matthew și am devenit refugiat în propria mea țară, Haiti. Singura proprietate pe care mi-a rămas-o era un telefon cu acces la internet în buzunar. Într-o zi credincioasă, am găsit un doctor Ilekhojie pe Internet, pe Face-book. Cineva din SUA mărturisise despre multe lucruri grozave pe care doctorul Ilekhojie le făcuse pentru ea și familia ei. L-am contactat, iar restul spun că este istorie. Astăzi sunt căsătorit fericit cu un soldat pe care l-am întâlnit în tabără și îmi revin fericirea din nou. Nu pot să-mi păstrez această fericire pentru mine, pentru că nu sunt egoist. De asemenea, îl puteți contacta pe dr. Ilekhojie la adresa de e-mail: gethelp05@gmail.com sau puteți să-i trimiteți un mesaj la whatsapp +2348147400259

Kristen Van Weyenberg spunea...

Ma numesc Kristen Van Weyenberg. Soțul meu m-a lăsat pe mine când aveam 6 luni însărcinată cu fiica noastră în 2016 și s-a mutat cu amanta lui de atunci, nici măcar nu are grijă de noi amândoi. A trebuit să fac 3 schimburi în fiecare zi pentru a-mi plăti facturile și pentru a avea grijă și de fiica mea. Luna trecută am întâlnit un articol online care spunea cum Lordul Zakuza a fost atât de util pentru mulți oameni din restaurarea vieții lor de dragoste distruse. L-am contactat și mi-a spus că îmi va restabili căsătoria în 48 de ore cu puterile sale magice și am crezut în cuvintele sale că soțul meu se va întoarce și „va umbla”, în 48 de ore după ce am contactat Lordul Zakuza, soțul meu a revenit implorând spunând că nu știe ce a venit peste el, că-i pare rău și mi-a promis că nu o să renunțe niciodată eu și fiicei mele din nou, sunt atât de recunoscător pentru el pentru restabilirea căsătoriei mele. WhatsApp acest număr +1 (740) 573-9483 sau trimiteți-l prin e-mail pe (doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com) pentru mai multe întrebări dacă aveți nevoie de ajutorul lui.

Anonymous spunea...

Numele meu este Diana Stones, locuiesc și lucrez în Marea Britanie. Viața mea s-a întors !!! După 2 ani de căsătorie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii, am simțit că am terminat totul, aproape că m-am sinucis pentru că ne-a lăsat cu nimic, am fost emoțional în tot acest timp. Mulțumesc unui mare casator de vrăji numit Dr. Ilekhojie pe care l-am cunoscut online, care mi-a adus soțul înapoi la mine. Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez pe internet, am dat peste câteva mărturii despre dr. Ilekhojie. Unii oameni au mărturisit că și-a readus iubitul Ex înapoi, alții au mărturisit că restabilește pântecele, vindecă cancerul și alte boli, mulțumesc! contactați Dr. Ilekhojie gethelp05@gmail.com sau sunați la +2348147400259

Unknown spunea...

Sunt atât de fericită să împărtășesc această mărturie fantastică a mea. Viața mea s-a schimbat complet în 48 de ore. Mă pot vedea în oglindă și zâmbesc. Am încredere în mine și în abilitățile mele pentru prima dată în vârstă. Îl am pe prietenul meu în viața mea cu ajutorul doctorului Isikolo. El a spus scuze la 48 de ore de la crearea vrajei. El a spus că și-a dat seama că nu a vrut niciodată cu adevărat să se despartă, că nu se poate descurca cu bagajul emoțional pe care îl transportam în tot timpul. El a spus că a crezut că este influența negativă asupra vieții mele și a considerat că este cel mai bine să plec. El a spus că a fost greu că am continuat să vorbesc despre trecut tot timpul. Ne-am iertat amândoi. Am bani în buzunar care sunt ai mei în cele din urmă. (Verificarea compensației mi s-a spus că mi s-a spus că este la câteva luni de zile. Sunt o dovadă vie a ceea ce poate face dr. Isikolo. Îți mulțumesc mult dr. Isikolo pentru lucrul minunat pe care l-ai făcut în relația mea. Sunt atât de fericit acum. Cu dvs. Ajutor am fost amândoi capabili să vedem și să vorbim adevărul unul pentru celălalt. Nu am crezut niciodată că o vrajă ar putea ajuta un cuplu înainte să fiu foarte mulțumit de contact cu tine și să inițiez că toate acestea se vor întâmpla. Oricine are o problemă de relație poate contacta doctorul Isikolo prin e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196.

Anonymous spunea...

Bună ziua, numele meu este Jenna Rossi, vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare cu cel mai mare vrăjitor, Dr. Ilekhojie, soțul meu m-a înșelat și când am aflat că am avut o luptă care a dus la el pentru un divorț, am plâns și m-am îmbolnăvit când eram căutând citate despre dragoste online am văzut oameni vorbind despre el și marea sa lucrare al cărei caz era asemănător cu al meu, au lăsat informațiile de contact l-am contactat și el mi-a spus să nu-mi fac griji că după 24 de ore va anula divorțul și va fi înapoi la mine după Am făcut tot ce mi-a cerut să fac cea mai mare surpriză a doua zi seara, a fost soțul meu, a îngenuncheat rugându-mă să-l accept înapoi, vă mulțumesc încă o dată Dr. Ilekhojie, sunteți într-adevăr o binecuvântare pentru el, de asemenea, vă poate ajuta să vă mulțumesc ! Ilekhojies contactează gethelp05@gmail.com sau sună la +2348147400259

Unknown spunea...

CUM ÎȚI ÎNȚELEZĂ MULȚI EX ÎNAPOI CU AJUTORUL DR Ilekhojie ....... Numele meu este Muna Vassel, din Canada, vreau să spun lumii că există o casetă de vraja online reală și eficientă, care este puternică și autentic, numele lui este Dr. Ilekhojie, m-a ajutat recent să-mi reîntâlnesc relația cu soțul meu care m-a părăsit. Când l-am contactat pe dr. Ilekhojie, mi-a aruncat o vrajă de dragoste și soțul meu care a spus că nu are nimic de făcut. cu mine din nou, m-a sunat și a început să mă roage să revin. el se întoarce acum cu atâta dragoste și grijă. Astăzi mă bucur să vă anunț pe toți că această cască de vrăji are puterile de a restabili relația ruptă și de a le readuce. pentru că acum sunt foarte fericit cu soțul meu. Pentru toți cei care citesc acest articol și au nevoie de ajutorul său, dr. Ilekhojie poate oferi, de asemenea, orice tip de ajutor, cum ar fi soluționarea cauzelor de divorț, a cauzelor de judecată, a vrăjii, a protecției spirituale. Mulțumesc! adresa de e-mail de contact: gethelp05@gmail.com sau sunați la +2348147400259

Vilija Rasimaviciene spunea...

Ma numesc Bernada Gaspar. Din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac această mărturie cunoscută tuturor. Am fost la alte roți de vrăji fără să văd niciun rezultat, tot ce-și doresc au fost după banii mei. Doar mi-am dorit să vin la tine mai devreme, am primit ce e mai bun de la tine. Fostul meu soț a fost plecat de un an și m-am dus peste tot și alte roluri de vrăji pentru ajutor, dar fără rezultat până când prietenul meu nu mă va prezenta la doctorul Isikolo. După ce s-a terminat vraja Love, am primit în sfârșit un apel de la el în mai puțin de 48 de ore. Vrăjile lui au făcut minuni și soțul meu este din nou plin de dragoste. A fost ca o minune! El s-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să-i dau, am fost cu adevărat înfocat și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerând iertare și ca eu să-l accept înapoi. Sunt cu adevărat lipsit de cuvinte și bucuroase, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii. Și acum sunt din nou o femeie veselă. Mulțumesc mult dr. Isikolo. Pentru toți cei care sunt în căutarea unei adevărate vrăjitoare, contactați Dr.Isikolo la isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196

Unknown spunea...

Bună ziua respectabilului meu Viewer, scriu acest articol pentru a spune lumii despre modul în care dr. Ilekhojie mi-a adus-o pe fostul meu iubit înapoi. viața mea a devenit mai plină de dragoste și sunt fericit să spun că fostul meu iubit care a fost separat de mine în ultimii 3 ani mi-a revenit pledând pentru acceptarea de la mine, acesta a fost un eveniment șocant, deoarece înainte am contactat Dr.Ilekhojie am fost cel care mă roagă pe fostul meu iubit să mă întorc la mine, dar prin asistența Dr.Ilekhojie, acum mi-am restabilit relația. De asemenea, puteți avea o relație mai bună doar dacă contactați: gethelp05@gmail.com numărul său de Whatsapp +2348147400259

Unknown spunea...

Locuiesc în Irlanda, vreau să îi mulțumesc și să onorez DR.WEALTHY pentru munca deosebită pe care a făcut-o pentru mine, mi-a adus iubitul în 72 de ore pe care nu am crezut-o că va mai trece vreodată în viața mea, dar acest mare om DR .MONDIALITATEA mi-a dovedit că puterile pot face minuni, am primit contactul său de la un prieten din Irlanda care l-a ajutat, acest prieten de-al meu mi-a spus că acest om este grozav, dar am simțit că hmm ești sigur? pentru că cu greu cred aceste lucruri, așa că mi-a spus să nu-mi fac griji că atunci când îl contactez, el îmi garantează 100% că iubitul meu se va întoarce, dar dacă nu funcționează că el va fi cel care va da mi-am înapoiat banii, pentru a-i arăta sinceritatea, mi-a dat documentele casei sale, că dacă nu merge și nu mi-a plătit banii pe care i-am cheltuit, că ar trebui să-i strâng casa și el mi-a dat toate documentele , am fost atât de surprins că a fost atât de serios, așa că am contactat-o ​​și i-am spus ce vreau, mi-a spus doar că totul se va face în 72 de ore, așa că cu asigurarea prietenului meu mi-a dat că a avut încredere, așa că în următoarele 72 de ore, când mi-a spus că am auzit doar o lovitură la ușa mea, nu am știut niciodată că este omul meu, așa că am deschis ușa, primul lucru pe care l-a făcut a fost să meargă în genunchi , a început să mă roage să-l iert că i-a părut foarte rău pentru toate, am fost foarte surprins și am fost și fericit, așa că l-am iertat și acum trăim împreună fericiți ca niciodată și folosesc mass-media pentru a-mi invita prietenii la nunta mea, care va avea loc pe 29 februarie 2020, sunt foarte fericit, mulțumesc domnului Daniel care mi-a oferit contactul și onoarea participați la DR.WEALTHY, care a ajutat foarte mult, dacă aveți aceeași problemă sau aveți orice fel de boli și aveți nevoie de ajutorul lui, vă rugăm să trimiteți un e-mail la DR.WEALTHY prin wealthylovespell@gmail.com și să primiți orice fel de ajutor, aici WhatsApp lui +2348105150446. vizitați site-ul http://wealthyspellhome.over-blog.com

Unknown spunea...

Am nevoie de casetă de vraja online care să-mi poată readuce fostul iubit care m-a lăsat pentru o altă fată.
+2348147400259 este cu siguranță cea mai bună variantă de vraja online, iar rezultatul său este 100% garanție.

Fostul meu iubit m-a părăsit în urmă cu 7 săptămâni, după ce am încercat TOTUL PENTRU A-mi restabili relația și am fost dezamăgit. Nimeni nu a rezolvat, O săptămână mai târziu am văzut site-ul Dr. Ilekhojie și după ce am contactat Dr. Ilelhojie pentru ajutor, totul se schimbă automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul mi-a fost peste tot, totul s-a întâmplat foarte repede și rezultatul a fost eficient. Dr. Ilekhojie este NUMAI războiul de vrăjitoare cu care am avut succes, iubitul meu m-a sunat și mi-a spus că vrea să ne întoarcem și să vrea, de asemenea, să ne căsătorim cu mine. el s-a întors la mine implorându-mă să-l accept înapoi și acest lucru s-a întâmplat Datorită ajutorului Dr. Ilekhojie Sunt atât de fericit încât mi-am revenit iubitul. Contactează-l pe dr. Ilekhojie acum pentru o vrajă urgentă și rapidă de dragoste pentru a-ți recâștiga relația. Iată apelul / WhatsApp de contact: +2348147400259 Email: gethelp05@gmail.com

Unknown spunea...

Am citit câteva mărturii despre o casetă de vrăji de dragoste de Dr. Isikolo despre cum i-a ajutat pe mulți oameni să-și readucă foștii iubiți în 48 de ore, Sincer mă ​​gândeam dacă asta era real și dacă acest bărbat ar putea ajuta cu adevărat să-mi readucă iubitul. pe care îi iubesc atât de mult. Am decis să-l contactez pentru că îmi iubesc foarte mult iubitul și am fost despărțiți de câteva luni. Mi-a fost foarte dor de el atât de mult, am încercat toate celelalte mijloace pentru a-l recupera înapoi, dar nu am putut. Am contactat dr. Isikolo și el mi-a spus că fostul meu va reveni la mine în următoarele 48 de ore, dr. Isikolo l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubesc și îl doresc. Și a deschis ochii pentru a imagina cât de mult avem împreună. Fostul meu este acum din nou la mine. Așa cum scriu această mărturie chiar acum sunt cea mai fericită fată de pe pământ, iar eu și iubitul meu trăiesc o viață fericită, iar iubirea noastră este acum mai puternică decât cum a fost până acum destrămați-vă.Toate mulțumirile se duc la dr. Isikolot pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu fostul meu iubit. Aș dori să arunc adresa de mail a doctorului Isikolo și sper să vedeți această mărturie și să-l contactați dacă aveți un iubit pe care îl doriți într-adevăr atât de rău, e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

Unknown spunea...

După ce am fost în relație cu el timp de șapte ani, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, l-am implorat cu tot , Am făcut promisiuni, dar el a refuzat. Am explicat problema mea cuiva online și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrăjire DR ISIKOLO care m-ar putea ajuta să arunc o vraja pentru a-l readuce înapoi, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc , I-am trimis caseta de vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi în regulă înainte de două zile, că fostul meu va reveni la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00 . Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim din nou împreună fericiți. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă și care este diferită de toate falsele de acolo. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul casetei de vraja, de e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau de WhatsApp lui la +2348133261196.

Elena Branko spunea...

Sunt foarte surprinsă pentru experiența miraculoasă și minunile doctorului Isikolo care au fost răspândite pe internet și în toată lumea el ajută să-l readuc pe fostul iubit înapoi, i-am povestit despre soțul meu care m-a abandonat în urmă cu aproximativ 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam, am fost dezgolit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc asigurându-mă că El se va ocupa de toate în doar 48 de ore. După a doua zi m-a sunat soțul meu, am fost atât de șocat, am primit apelul și nu mi-a putut crede urechile, el m-a implorat cu adevărat să-l iert și să-mi facă promisiuni la telefon, S-a întors acasă și mi-a obținut și cadouri foarte drăguțe doar pentru el pentru a-și dovedi dragostea pentru mine, am fost atât de fericit încât a trebuit să-l sun pe dr. Isikolo și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune din toată lumea Ei bine, dacă aveți nevoie de o râu vrăjitoare eficientă și reală pentru orice problemă din viața ta îl poți contacta pe dr Isikolo pe e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau pe WhatsApp/Viber lui la +2348133261196.

Unknown spunea...

CUM ÎȚI ÎNȚELEZĂ MULȚI EX ÎNAPOI CU AJUTORUL DR Ilekhojie ....... Numele meu este Muna Vassel, din Canada, vreau să spun lumii că există o casetă de vraja online reală și eficientă, care este puternică și autentic, numele lui este Dr. Ilekhojie, m-a ajutat recent să-mi reîntâlnesc relația cu soțul meu care m-a părăsit. Când l-am contactat pe dr. Ilekhojie, mi-a aruncat o vrajă de dragoste și soțul meu care a spus că nu are nimic de făcut. cu mine din nou, m-a sunat și a început să mă roage să revin. el se întoarce acum cu atâta dragoste și grijă. Astăzi mă bucur să vă anunț pe toți că această cască de vrăji are puterile de a restabili relația ruptă și de a le aduce înapoi. pentru că acum sunt foarte fericit cu soțul meu. Pentru toți cei care citesc acest articol și au nevoie de ajutorul său, dr. Ilekhojie poate oferi, de asemenea, orice fel de ajutor, cum ar fi soluționarea cauzelor de divorț, a cauzelor de judecată, a vrăjii, a protecției spirituale. Mulțumesc! adresa de e-mail de contact: gethelp05@gmail.com sau sunați la +2348147400259

Unknown spunea...

Numele meu este Diana Stones, locuiesc și lucrez în Marea Britanie. Viața mea s-a întors !!! După 2 ani de căsătorie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii, am simțit că am terminat totul, aproape că m-am sinucis pentru că nu ne-a lăsat nimic, am fost emoțional în toate astea. Mulțumesc unui mare casator de vrăji numit Dr. Ilekhojie pe care l-am cunoscut online, care mi-a adus soțul înapoi la mine. Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez pe internet, am dat peste câteva mărturii despre dr. Ilekhojie. Unii oameni au mărturisit că și-a readus iubitul Ex înapoi, alții au mărturisit că restabilește pântecele, vindecă cancerul și alte boli, mulțumesc! contactați Dr. Ilekhojie gethelp05@gmail.com sau sunați la +2348147400259

Unknown spunea...

Vraja uimitoare de dragoste pentru a te întoarce cu partenerul și a-ți repara relația ruptă
Soțul meu s-a despărțit de mine acum 3 luni și m-a obligat să semnez actele de divorț și am fost complet desfrânat. Și nu puteam să mă întorc în nicio formă emoțională. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această uluitoare și strălucitoare cască de vrăji care a venit în salvarea mea. Wow! M-a ajutat atât de mult această cască de vrăji. Dr. Isikolo mi-a garantat o distribuție de vrajă urgentă de 24 de ore, pe care am acceptat-o. Șocant! luna aceasta, pe 5 septembrie 2019, soțul meu m-a chemat din nou cu multe scuze după 48 de ore pe care mi le-a asigurat și a făcut tot posibilul pentru a retrage actele de divorț care se desfășurau anterior cu puterea acestui miracol care lucra cu vraja. Unii oameni au mărturisit că i-a readus iubitul Ex, iar alții au mărturisit că restabilește pântecele, vindecă cancerul, virusul herpes simplex și alte boli. Mulțumesc atât de mult Doamne pentru vrăjile voastre puternice. expresiile nu sunt suficiente pentru a spune mulțumesc. Trimiteți un e-mail la dr. Isikolo acum pentru dragoste urgentă Vraja isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196.

Anonymous spunea...

Soțul meu m-a părăsit pentru o femeie mai tânără și am fost devastat. De parcă l-ar fi avut pe el sub o vrajă rea, Pavel s-a întors împotriva mea peste noapte, fără niciun avertisment. S-a întâmplat anul trecut, eram disperată, așa că am folosit fiecare site web de distribuire prin intermediul vrăjilor pe care l-am putut găsi fără rezultate. Un prieten mi-a trimis linkul către site-ul Dr. Ilekhojie și l-am contactat. A început să lucreze cu mine în aprilie. Ca urmare a întregii sale minunate lucrări, omul meu și cu mine suntem din nou împreună. Sunt atât de fericit și privilegiat să am o persoană atât de grozavă ca tine de partea mea. Mulțumesc! Contactează dr. Ilekhojie gethelp05@gmail.com sau sună la + 2348147400259

Unknown spunea...

Casetă de vrăji autentică numită DR ISIKOLO
Am fost atât de deprimată, când iubitul meu m-a lăsat pentru un alt tip, după ce ne-am întâlnit de 5 ani, am încercat să o rog să se întoarcă la mine, că a refuzat și a spus că nu mai are sentimente pentru mine. Am devenit un om trist după tot ce am fost împreună, după toată dragostea pe care am împărtășit-o în trecut, nu mi-am putut imagina viața fără ea, deoarece dragostea mea pentru ea nu avea preț de a face comerț cu orice motiv, într-o zi când treceam pe internet, am văzut un comentariu despre el. are puterea de a-l readuce pe fostul iubit și am decis să încerc să văd de mine, contactându-l și imediat i-am răspuns și i-am explicat prin ce trec și mi-a spus că celălalt tip folosește vraja vodă asupra ei, de aceea a plecat eu pentru el, în ciuda grijii mele pentru ea și promit să mă ajute să-mi recuperez iubitul înapoi și, de asemenea, mă va ajuta să-i pun o vraja moartă, astfel încât să nu mă poată lupta înapoi, în mai puțin de trei zile, tipul a fost împușcat de necunoscut. bărbați tip din Florida și în cinci zile prietena mea a fost la mine casă care mă aștepta să se întoarcă de la serviciu și când m-am apucat să cerșesc spunând că îi pare rău că nu a știut niciodată ce a venit peste ea. multumesc DR ISIKOLO acum sunt fericit cu prietena mea și totul merge acum fără probleme. contactați peterul pentru orice vrăjire de răzbunare și vrăjire înapoi prin isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

Anonymous spunea...

Bună ziua tuturor, vreau să împărtășesc experiența pe care o am cu un caster vrăjitor numit Dr. Ajayi, el este un bărbat foarte puternic binecuvântat de tatăl său de a ajuta oamenii cu probleme de viață diferite, treceam prin faza mai rea din viața mea soțul meu mi-a spus că vrea un divorț de nicăieri, l-am întrebat unde am greșit, dar nu mi-a dat niciun răspuns, în schimb s-a mutat din casă, asta a fost foarte ciudat, așa că am căutat ajutor, atunci când l-am întâlnit pe dr. Ajayi vraja casetă online, i-am explicat starea mea după o consultație, am aflat că soțul meu este cu secretarul său la muncă și el se află sub vraja ei, marele vrăjitor mi-a spus ce trebuie făcut și am urmat instrucțiunile lui, azi i sunt o femeie mândră să spun că am făcut-o pentru că soțul meu este chiar acasă cu mine și ne așteptăm la cel de-al doilea copil al nostru, mulțumită dlui Dr. Ajayi, războiul vrăjitor, dacă ai nevoie de ajutorul unei vrăjitoare pentru orice fel de problemă. persoană potrivită pentru un resul perfect și de încredere T. Contactați numărul lui Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

Senna Rayan spunea...

Cum mi-am revenit fostul soț, după ce m-a lăsat pe mine și pe copiii noștri ”, vă sugerez să îmi citiți mărturia. Sunt Lorena Marko, sunt atât de emoționată că soțul meu se întoarce după ce m-a părăsit pentru o altă femeie. Sotul meu avea o aventura cu un coleg de munca si imi place atat de mult sotul, dar ma insela cu colegul lui de munca, iar fata asta cred ca foloseste vrajitorie sau magie neagra pe sotul meu pentru a-l face sa ma urasca si asta a fost atât de critic și de neclamat, plâng toată ziua și noaptea pentru ca Dumnezeu să-mi trimită un ajutor pentru a-mi aduce înapoi soțul! Eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site care sugera că dr. Isikolo poate ajuta să-și recupereze soțul rapid. Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut o vrajă de dragoste pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este atât de dor, Doamne! Am fost atât de fericit, iar astăzi sunt din nou fericită de omul meu și trăim cu bucurie împreună și îi mulțumesc puternicii casete de vrăji DR ISIKOLO, el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea aici. dacă ești aici și iubitul tău te doboară, sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează DR ISIKOLO pentru ajutor acum. Iată contactul său, Adresați-i e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196

Unknown spunea...

Îmi revin fostul partener. Mulțumesc bine, Dr. Isikolo
Mulți oameni au scris articole despre cum au fost ajutați de un cască de vrăji, dar sunt foarte recunoscător pentru acest mare casator de vrăji care l-a readus pe fostul meu soț la mine. Această mărturie este o poveste adevărată, iar numele meu este Monika Simun. Când am intrat în contact cu acest bărbat am fost, de asemenea, printr-o mărturie scrisă despre el și am întâlnit și multe mărturii despre cum i-a ajutat pe alții cu viața lor. Să te întorci cu un fost este unul dintre cele mai interioare, pe care mulți oameni le-ar plăcea să le experimenteze, mai ales că acele amintiri cu fostul nostru întotdeauna ne minte când altcineva face unele dintre acele lucruri pe care fostul nostru le făcea. Am fost un singur părinte timp de aproape 6 ani și, deși fostul meu soț era departe de copiii mei, îmi doresc încă într-o zi să se întoarcă la mine. Acest doctor vrăjitor pe care l-am întâlnit cunoscut sub numele de Dr. ISIKOLO m-a ajutat cu dorințele mele și sunt fericit să spun că mă întorc cu fostul meu soț și sunt foarte fericit, împărtășind mărturia cu toată lumea, astfel încât și ei să poată întâlni acest mare doctor și să le rezolve Probleme. Nu știu ce ar putea să simtă alții despre recuperarea lor în viață, dar știu întotdeauna că există o binecuvântare deghizată, cu o singură reconectare cu un fost. Dacă doriți să vă întoarceți cu succes cu fostul dvs., contactați această casetă excelentă de la Whatsapp +2348133261196 sau e-mail isikolosolutionhome@gmail.com și împărtășiți o mărturie minunată la fel ca mine.

anonymous spunea...

Viața mea este plină de fericire, deoarece DR ISIKOLO mă face să fiu fericită. Numele meu este Roxana Anderson, Ceea ce mi s-a întâmplat nu este ceea ce pot să păstrez doar la mine, ci să spun și lumii, astfel încât cei care au vreo problemă cu relația sau căsătoria lor să-și recupereze iubirea și să fie din nou fericiți. Eu și iubitul meu am avut câteva probleme serioase care duc la ruperea noastră, deoarece după aceea viața mea nu a mai fost niciodată aceeași, am încercat toate metodele să-l recuperi. dar erau doar pierderi de efort și pierdere de timp. Dar într-o zi în timpul căutării mele pe internet, am întâlnit mărturie cuiva despre DR ISIKOLO. L-am contactat și i-am explicat problema mea, fiind încă foarte surprinsă până acum cum a reușit să-mi readucă iubitul în 48 de ore. Cu acest lucru grozav care s-a întâmplat în viața mea am decis să povestesc întregii lumi despre acest mare om numit DR ISIKOLO. Pentru cei care au nevoie de orice, mi-a spus că în templul său nu este nimic imposibil. Îl cred atât de mult. Prieteni sau oricui îmi citește mărturia, dacă aveți nevoie de ajutor pentru a-l readuce pe fostul iubit/fostul soț sau doriți să aveți copilul, vă rugăm să-l contactați prin e-mail; Trimiteți-i un e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp/Viber lui la: +2348133261196 .. Și vă promit că iubitul dvs. vă va reveni cu siguranță.

Unknown spunea...

Po vienerių metų santuokos mano vyras paliko mane pas kitą moterį. Man jo reikėjo beviltiškai, nes aš jį taip mylėjau. Aš labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Šią ištikimą dieną, kai naršiau internete, aš atlikau ypatingą liudijimą apie šią gerą DR Ilekhojie pagalbą, leidžiančią greitai sugrįžti ir nutraukti skyrybas ar skyrybas ir panašiai, todėl aš pajutau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padarė (Susitaikymo burtą) už mane. Po 28 valandų mano vyras grįžo pas mane verkdamas ir maldaudamas atleidimo. Šiandien aš esu tokia laiminga ir noriu rekomenduoti šį puikų rašytoją kiekvienam, kuriam tikrai reikia skubių sprendimų dėl jo ar jos nutrūkusių santykių ir santuokos. Tiesiog susisiekite su didžiąja „DR Ilehojie“. Ačiū jums, DR Ilekhojie, kad išsaugote mano nutrūkusius santykius ir sugrąžino mano vyrą pas mane! “ rašykite jam el. paštu: (gethelp05@gmail.com) arba skambinkite / „whatsapp“ jam per: +2348147400259

Anonymous spunea...

Cum am putut să-mi salvez căsnicia.
Sunt căsătorită și de 35 de ani, sunt din Bruxelles. Sunt căsătorit de 8 ani cu soțul meu Kennedy, avem 2 copii. Căsnicia mea cu soțul meu a fost întotdeauna grozavă până când un terț nu a intrat totul de nicăieri. Totul a început când am început să observ apropierea dintre Kennedy și așa-zisul său secretar. Chiar mă apropiam de el în legătură cu secretarul și el spune că sunt doar prieteni. Știam că toate acestea sunt minciuni în ziua în care am văzut niște mesaje de dragoste pe telefon de la secretarul său, l-am confruntat în legătură cu asta, imediat el a evitat întrebându-mă ce drept trebuie să mă tem cu telefonul lui, i-am spus că voi raporta el și secretarul directorului său de companie, imediat m-a dat să mă aud când a auzit asta și a început să mă bată, copiii noștri chiar au început să plângă. În ciuda atitudinii sale, eram încă cu el, a încetat să doarmă acasă uneori, în măsura în care chiar și-a făcut pachetul din casă și a început să plece cu secretarul său, m-a abandonat cu copiii noștri. Eram în lacrimi, nu aveam pe nimeni să alerg pentru că tot ce îmi doream era ca soțul meu să se întoarcă acasă, până când m-am întâlnit cu dr. Ajayi, el mi-a spus că cauza problemelor mele a fost că o vraja rea ​​a fost aruncată soțului meu că nu erau ochii lui limpezi El mi-a spus că va arunca niște vrăji și soțul meu se va întoarce la mine și mi-a spus ce voi face. Sunt mândru să spun că nu au trecut până la șapte zile când soțul meu s-a întors acasă cerșind și atât de sobru, familia mea este din nou împreună. Mulțumesc Dr Ajayi îl puteți contacta prin numărul său Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

Anonymous spunea...

Cum am putut să-mi salvez căsnicia.
Sunt căsătorită și de 35 de ani, sunt din Bruxelles. Sunt căsătorit de 8 ani cu soțul meu Kennedy, avem 2 copii. Căsnicia mea cu soțul meu a fost întotdeauna grozavă până când un terț nu a intrat totul de nicăieri. Totul a început când am început să observ apropierea dintre Kennedy și așa-zisul său secretar. Chiar mă apropiam de el în legătură cu secretarul și el spune că sunt doar prieteni. Știam că toate acestea sunt minciuni în ziua în care am văzut niște mesaje de dragoste pe telefon de la secretarul său, l-am confruntat în legătură cu asta, imediat el a evitat întrebându-mă ce drept trebuie să mă tem cu telefonul lui, i-am spus că voi raporta el și secretarul directorului său de companie, imediat m-a dat să mă aud când a auzit asta și a început să mă bată, copiii noștri chiar au început să plângă. În ciuda atitudinii sale, eram încă cu el, a încetat să doarmă acasă uneori, în măsura în care chiar și-a făcut pachetul din casă și a început să plece cu secretarul său, m-a abandonat cu copiii noștri. Eram în lacrimi, nu aveam pe nimeni să alerg pentru că tot ce îmi doream era ca soțul meu să se întoarcă acasă, până când m-am întâlnit cu dr. Ajayi, el mi-a spus că cauza problemelor mele a fost că o vraja rea ​​a fost aruncată soțului meu că nu erau ochii lui limpezi El mi-a spus că va arunca niște vrăji și soțul meu se va întoarce la mine și mi-a spus ce voi face. Sunt mândru să spun că nu au trecut până la șapte zile când soțul meu s-a întors acasă cerșind și atât de sobru, familia mea este din nou împreună. Mulțumesc Dr Ajayi îl puteți contacta prin numărul său Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

Anonymous spunea...

Ma numesc Loana, sunt din Monaco. Am un iubit pe care îl am pe care l-am întâlnit de doi ani. S-a trezit într-o dimineață și mi-a spus că relația s-a terminat. Am fost în lacrimi aproape 4 săptămâni. am fost atât de confuz și de inima. Am trimis-o pe sora mea și pe cea mai bună prietenă a mea, Susan, să-l roage, dar a insistat că relația s-a terminat că era obosit de mine. Până într-o zi foarte bună, când am auzit de dr. Ajayi, am citit câteva mărturii pe site-ul său, așa că am decis să încerc. L-am contactat și el mi-a spus lucruri care trebuiau făcute pentru ca el să arunce o vrajă, la început mă gândeam dacă ar trebui să o fac și mi-am pus în minte să încerc. Am făcut ceea ce mi-a spus dr Ajayi, războiul vrăjitor, apoi nu până la un interval de 7 zile, de nicăieri iubitul meu care m-a părăsit fără niciun motiv a venit la mine acasă într-o seară și a cerșit să mă revină, a venit chiar cu al lui frate și a pledat pentru iertare .. După atâta durere am trecut, iubitul meu a revenit încă ... sunt atât de fericit ... totul mulțumesc dr. Ajayi, îl poți contacta pentru orice fel de muncă de vrajă. Cred că te va vedea prin problemele tale de RELAȚIE.

E-mail: drajayi1990@gmail.com
Viber / Whatsapp: +2347084887094

Nina Darko spunea...

Este uimitor și uimitor faptul că DR ISIKOLO mi-a adus soțul înapoi la mine. Ma numesc Maria Leonardo. Să-mi revin soțul este ceea ce mă așteptam cel mai puțin și nu mi-aș putea imagina niciodată. Eu și soțul meu suntem căsătoriți de cinci ani și trăim fericiți, dar dintr-o dată s-a schimbat complet și s-a abătut de la mine, dar nu am știut niciodată ce se întâmplă și am încercat să-l întreb, dar a refuzat să-mi spună care este problema și, în timp, a căutat un divorț. Eram atât de îngrijorat și confuz. În timpul căutării mele de ieșire, un prieten de-al meu, care a avut probleme similare, mi-a povestit despre o mare casă de vrăji, numită DR ISIKOLO, care a ajutat-o ​​în situația ei. Nu am folosit niciodată să cred în casting-ul vracii din întreaga mea viață, deoarece nu am crezut niciodată că va funcționa, dar am încercat să îi ofer acestui om o șansă și spre cea mai mare surpriză a mea DR ISIKOLO mi-a obținut un rezultat pozitiv și a fost capabil să-mi revină soțul pe mine. După ce rula de vrăji și-a făcut munca, am descoperit că soțul meu s-a îndrăgostit atât de mult de mine, spre deosebire de înainte. Această vrajă nu se spală pe creier, dar și-a deschis ochii pentru a vedea cât de mult îmi place și am nevoie de el. Acum sunt din nou o femeie fericită și nu știu cum o să mulțumesc lui DR ISIKOLO, așa că folosesc această ocazie pentru a spune oricui are probleme similare să-l viziteze pe isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196

Unknown spunea...

Bonjour à tous ici, je suis Hilarry Brooks et je suis du Bronx, à New York aux États-Unis. Je veux que tout le monde sache à quel point je suis reconnaissant après la restauration de mon mariage avec l'aide du Dr Ilekhojie. Il est génial et unique, je le fais fondre en ligne et je lui ai parlé de mes problèmes et il a effectué un sort de réconciliation qui a ramené mon mari à la maison après avoir triché et voulu divorcer après 4 ans de notre mariage. Le Dr Ilehojie est là pour répondre à vos problèmes relationnels et à d'autres activités humaines comme,

1. Ramener votre ex-amant à vous.
2.Essayez de gagner à la loterie.
3.Elle guérit tous les types de maladies humaines.
4.Elle a jeté un sort pour obtenir un bon emploi avec un revenu élevé.
5.Elle a jeté un sort de grossesse (fécondité du ver)
6.Elle a lancé un sort de promotion sur votre lieu de travail.
7.Elle a jeté un sort de protection, etc.

Contactez-le directement sur son adresse e-mail active à {gethelp05@gmail.com} ou écrivez-lui directement sur son
quel est le numéro d'application {+2348147400259}

Lorena Marko spunea...

Sunt aici pentru a împărtăși o mărturie despre cum m-a ajutat DR ISIKOLO. După o relație de 1/5 ani cu iubitul meu, el s-a schimbat brusc și a încetat să mă contacteze în mod regulat, va veni cu scuzele de a nu mă vedea tot timpul. A încetat să răspundă la apelurile mele și la SMS-urile mele și a încetat să mă vadă în mod regulat. Am început apoi să-l prind cu diferite fete de mai multe ori, dar de fiecare dată el va spune că mă iubește și că are nevoie de ceva timp pentru a ne gândi la relația noastră. Dar nu mă pot opri să mă gândesc la el, așa că am decis să intru pe internet și am văzut atâtea vorbe bune despre această casetă de vrăji numită DR ISIKOLO și îl contactez și îi explic problemele mele. El mi-a aruncat o vraja de dragoste pe care o folosesc și după 48 de ore, prietenul meu s-a întors la mine și a început să mă contacteze în mod regulat și ne-am mutat împreună după câteva luni și a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât prietenii lui. Până la urmă ne-am căsătorit și acum suntem căsătoriți fericiți de 3 ani cu un fiu. Încă de când m-a ajutat DR ISIKOLO, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât până acum. Puteți contacta, de asemenea, această casetă de vrăjire și puteți rezolva relația dvs. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

Chloe Donald spunea...

DR ISIKOLO cel mai bun vrăjitor casetă reface relația mea ruptă și recomand cu drag DR ISIKOLO oricui are nevoie de ajutor.
Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie acum 3 luni și de atunci viața mea s-a umplut de dureri de durere și de rupere cardiacă, deoarece a fost prima mea iubire cu care mi-am petrecut toată viața. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut câteva mărturii ale unui caster vrăjitor, numit DR ISIKOLO, pe care îl poate readuce pe iubitul în câteva zile, îl râd afară și mi-a spus că nu mă interesează, dar din cauza dragostei pe care prietenul meu a avut-o pentru mine, ea l-a consultat pe marele preot în numele meu și spre cea mai mare surpriză a mea, după 2 zile, soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei luni că îmi lipsește și că îi pare atât de rău pentru fiecare lucru prin care m-a făcut să treacă. A revenit pentru mine și acum suntem fericiți împreună. Încă nu pot să cred, pentru că este de-a dreptul incredibil. Mulțumesc DR ISIKOLO că mi-ai readus iubitul și, de asemenea, iubitului meu prieten care a intervenit în numele meu, pentru orice persoană care ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare preot, aici este adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp pe +2348133261196

Unknown spunea...

Am decis că o să petrec toată ziua pe internet doar pentru a mă asigura că o mulțime de oameni sunt capabili să citească această mărturie despre Dr.Ilekhojie, care este un puternic rotor de vrăji. După ce am fost abandonat de soțul meu, am fost atât de singur în aceeași zi, încât am decis să trec prin plasă pentru câteva sfaturi despre relații, nu am știut niciodată că aceasta este foaia de parcurs care va asigura întoarcerea soțului meu. După ce am citit o mulțime de sfaturi despre cum să-mi refac relația într-un mod mai bun, am descoperit că dr. Ilehojie are o mulțime de recomandări decât alte rule de vrajă, așa că, cu asta, mi-am făcut mintea că dr. Ilehojie era persoana potrivită pentru job, și l-am contactat prin intermediul detaliilor sale pe care le-am văzut pe internet și am fost atât de fericit încât am ales să lucrez cu Dr. Ilehojie, deoarece munca lui a fost 100% perfectă, iar vraja mi-a adus soțul înapoi la mine cu scutire rapidă puteți, de asemenea, să-l contactați pentru a primi ajutor prin e-mail. (gethelp05@gmail.com) Whatsapp / cal +2348147400259

Anonymous spunea...

Vă dau această mărturie pentru că sunt fericit și vreau ca toți să fiți 100% atenți la cine contactați online, astfel încât să nu fiți niciodată înșelat, întrucât am avut o experiență cu niște casti de vrajă inutili și fără locuri de muncă, care m-au smuls. suma totală de 39.000,00 dolari și încă una m-a înșelat din suma de doar 10.000,00 USD, în timp ce ultima pe care o întâlnesc a strâns de la mine suma de 12.000,00 dolari și toate acestea mi s-au întâmplat pentru că eram atât de disperat să-mi revin iubitul la mine. și una credincioasă și minunată după amiază, în timp ce navigam pe net, am dat peste o mărturie despre cum un Tracey Jackson a primit-o înapoi la ea cu ajutorul doctorului Ilekhojie și am decis să-i ofer un proces din cauza tuturor mărturisirilor pe care le-am citit online despre acest om și la sfârșitul lui totul s-a sfârșit bine, fostul meu s-a întors la mine deodată și a făcut tot ce i-am cerut de la el să facă pentru mine și nu s-a sfârșit doar acolo, această râșie de vrajă a făcut și sarcina. vraja pentru mine si astazi sunt insarcinata ... H este adresa de e-mail este: (gethelp05@gmail.com) PUTI UTILIZA ORICE DREPTURILOR DE E-mail ...... PUTI ADAUGA ÎNCĂRCĂRI-L PE WHATSAPP UTILIZând ACEST NUMĂR MOBIL: +2348147400259

anonymous spunea...

Cum pot explica lumii că există un bărbat numit DR ISIKOLO care m-a ajutat să-mi readuc fostul iubit și mi-a refăcut pântecele. când toată speranța s-a pierdut. Eu și iubitul meu am fost căsătoriți în ultimii 5 ani cu niciun copil în care trăiam fericiți .. până într-o zi când am avut o neînțelegere pentru că nu puteam avea un copil pentru el, așa că a decis să mă trăiască pentru alte femei , am fost atât de trist și frustrat și nici nu am putut să mănânc până când într-o zi am navigat pe Internet, unde am văzut o doamnă pe Sandra care mărturisește despre apelul vrăjitorului DR ISIKOLO care a ajutat-o ​​să-l aducă înapoi pe soțul ei acasă, așa că am decis să încerc să iau legătura cu vraja DR ISIKOLO așa că îmi explic toată problema lui DR ISIKOLO și mi-a spus că nu ar trebui să-mi fac griji că o să mă ajute să îmi rezolv problema, că iubitul meu se va întoarce acasă, la cea mai mare surpriză în doar 48 de ore soțul meu începe să mă sune și să-mi ceară iertare, a fost într-adevăr o minune acum suntem din nou ca soț și soție, la o săptămână după ce uterul meu a fost restaurat și acum sunt o lună plecată, mulțumirile mele se duc la DR ISIKOLO, nu vă mai faceți griji pentru că DR ISIKOLO este aici pentru a vă ajuta p, toți, îți voi face o favoare pentru că-mi dau drumul Whatsapp +2348133261196 sau e-mail isikolosolutionhome@gmail.com

Barbara Derek spunea...

Cum pot explica lumii că există un bărbat numit DR ISIKOLO care m-a ajutat să-mi readuc fostul iubit și mi-a refăcut pântecele. când toată speranța s-a pierdut. eu și iubitul meu suntem căsătoriți în ultimii 5 ani fără niciun copil în care trăiam fericiți. Până într-o zi în care am avut o neînțelegere, pentru că nu puteam avea un copil pentru el, așa că a decis să mă trăiască pentru alte femei, eram atât de trist și frustrat și nici nu puteam mânca până într-o zi când navighez prin Internetul pe care am văzut-o pe o doamnă numită Sandra care mărturisește despre apelul vrăjitorului DR ISIKOLO, care a ajutat-o ​​să-și aducă soțul înapoi acasă, așa că am decis să încerc să iau legătura cu vraja DR ISIKOLO, așa că explic toate problemele mele lui DR ISIKOLO și el mi-a spus că nu ar trebui să-mi fac griji că o să mă ajute să îmi rezolv problema, că iubitul meu va reveni acasă, spre marea mea surpriză în doar 48 de ore soțul meu începe să mă sune și să ceară iertare, a fost într-adevăr o minune acum s-au întors din nou ca soț și soție, la o săptămână după ce pântecele meu a fost restaurat și acum sunt o lună plecată, mulțumirile mele merg la DR ISIKOLO, nu vă mai faceți griji pentru că DR ISIKOLO este aici pentru a vă ajuta pe toți, vă voi face o favoare a mea îndreptându-și adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Y îl puteți Whatsapp și pe +2348133261196.

Anonymous spunea...

Vreau să ofer un sfat tuturor celor care caută ajutor în căsătorie / relație. Eu și soțul meu am avut o perioadă grea timp de un deceniu; toată familia și prietenii noștri ne sfătuiesc în mod constant să facem un divorț, dar știam că va rupe inima copiilor noștri. Am încercat atât de multe lucruri diferite pentru a ne salva căsnicia și din încercări și erori am dat peste o recenzie foarte utilă a paginii Dr. Ilekhojie că vraja de reconciliere din acest templu funcționează, l-am contactat pe dr. Ilekhojie și am cumpărat o vraja pentru a aduce dragoste și fericire în casa mea conjugală. și acum suntem fericiți împreună ca și cum tocmai ne-am căsătorit. Vrăjile de reconciliere ale doctorului Ilekhojie sunt foarte puternice. Soțul meu a devenit atât de pasionat de iubirea noastră și mai mult de mine ... lol La fel ca în adolescența mea. Sunt recunoscător dr. Ilekhojie care a făcut posibil acest lucru. îl puteți contacta, de asemenea, pentru ajutor acum. (gethelp05@gmail.com) Whatsapp / cal +2348147400259

Unknown spunea...

Vreau să ofer un sfat tuturor celor care caută ajutor în căsătorie / relație. Eu și soțul meu am avut o perioadă grea timp de un deceniu; toată familia și prietenii noștri ne sfătuiesc în mod constant să facem un divorț, dar știam că va rupe inima copiilor noștri. Am încercat atât de multe lucruri diferite pentru a ne salva căsnicia și din încercări și erori am dat peste o recenzie foarte utilă a paginii Dr. Ilekhojie că vraja de reconciliere din acest templu funcționează, l-am contactat pe dr. Ilekhojie și am cumpărat o vraja pentru a aduce dragoste și fericire în casa mea conjugală. și acum suntem fericiți împreună ca și cum tocmai ne-am căsătorit. Vrăjile de reconciliere ale doctorului Ilekhojie sunt foarte puternice. Soțul meu a devenit atât de pasionat de iubirea noastră și mai mult de mine ... lol La fel ca în adolescența mea. Sunt recunoscător dr. Ilekhojie care a făcut posibil acest lucru. îl puteți contacta, de asemenea, pentru ajutor acum. (gethelp05@gmail.com) Whatsapp / cal +2348147400259

Emma Hugo spunea...

Cum mi-am revenit fostul soț după ce m-a părăsit și cum l-am primit înapoi pe fostul meu soț, după ce a plecat de la mine și de copiii noștri ”
Îți sugerez să îmi citești mărturia. Sunt Vanessa Ruphin, sunt atât de emoționată că soțul meu este din nou după ce m-a părăsit pentru o altă femeie. Sotul meu avea o aventura cu un coleg de munca si imi place atat de mult sotul, dar ma insela cu colegul lui de munca, iar fata asta cred ca foloseste vrajitorie sau magie neagra pe sotul meu pentru a-l face sa ma urasca si asta a fost atât de critic și de neclamat, plâng toată ziua și noaptea pentru ca Dumnezeu să-mi trimită un ajutor pentru a-mi aduce înapoi soțul! Eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site care sugera că DR ISIKOLO poate ajuta la recuperarea rapidă a fostului iubit. Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut o vrajă de dragoste pentru mine. 11 ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este foarte dor de mine, Dumnezeule! Am fost atât de fericit, iar astăzi sunt din nou fericită de omul meu și trăim cu bucurie împreună și îi mulțumesc puternicii casete de vrăji DR ISIKOLO, el este atât de puternic și am decis să îmi împărtășesc povestea aici. dacă ești aici și iubitul tău te doboară, sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactați acum DR ISIKOLO pentru ajutor. Iată contactul său prin e-mail Isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l WhatsApp la +2348133261196.

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   1 – 200 din 246   Mai noi› Cele mai noi»