luni, 4 ianuarie 2010

"SE POATE!"

Reportajul documentar propune o perspectivă creştină asupra bolii, cu referire la circumstanţa cu totul specială, în care, pentru bolnavul aflat într-o suferinţă majoră, dreptul la calitatea vieţii este mai important decât dreptul la viaţă. Ajuns într-un stadiu avansat al unei boli terifiante, un om apăsat de necazuri, victimă a racilelor şi inerţiilor sistemului de sănătate, este readus la un regim de viaţă omenesc, redându-i-se totodată şi demnitatea, ca urmare a unui concurs de factori favorabili.

Participanţi: Lincă Fâţă, pacient, pr. Petrişor Mirancea, parohia Sfântul Nicolae, Islaz, dr. Gheorghe Balint, medic de familie, Ionel Geară, primarul comunei Islaz, pr. conf. univ dr. Marin Cojoc, Facultatea de Teologie Ortodoxă din Bucureşti, medic primar Daniela Vrânceanu, doctor în medicină, coordonator Departament O.R.L. la S.U.U.B.

“Se poate!”
Semne, TVR1, 2 ianuarie, ora 7.55
Imaginea: Mihai Doina, Liviu Bratu
Realizator: Rafael Udrişte
Producător: Dan Micu
(la o rezolutie mpg se poate descărca aici)2 comentarii:

Valentin spunea...

LIPSA TRAIRII ORTODOXE – un interviu cu Klaus Kenneth
Interviul de exceptie a fost realizat in exclusivitate pentru Radio Romania Actualitati si a fost difuzat in cadrul Emisiunii: Luminile Noptii, in data de 3 Ianuarie 2010.
http://alleccssa.wordpress.com/

免費a片下載 spunea...

豆豆聊天室
戴子郎投資學院
情色a片下載
賓館偷拍影片直播
自拍貼圖
北京賽車
通博娛樂評價
現金版是什麼
免費a片