joi, 26 februarie 2009

COMUNICATUL DE PRESĂ AL PATRIARHIEI ROMÂNE, O BATJOCURĂ LA ADRESA PROPRIILOR CREDINCIOŞI

Comunicatul Patriarhiei Române cu privire la noile paşapoarte biometrice
Părintele Stoica la Realitatea TV!



Reacţii:
Avortaţi-l pe părintele Stoica!
Sinodul le face un hatâr "habotnicilor"
Patriarhia Română a binecuvântat Statul Poliţienesc


7 comentarii:

Anonim spunea...

Este o batjocora la adresa propriilor credinciosi acest comunicat de presa al sinodului.Nimeni nu ia in seama si glasul credinciosilor.Mai apare si acel purtator de cuvant al patriarhiei care se da in spectacol de cate ori face declaratii in presa.Doamne ajuta sa-l schimbe ca ,creeaza o imagine sifonata a patriarhiei.

Anonim spunea...

Problema cipurilor este una controversata . Sa analizam un pic partea tehnica . Se vorbeste despre asa zisa antena din cip . In fapt este o tehnologie wireless care permite citirea datelor de catre un scaner . Asa ca nu cred in teoriile cu urmarirea in orice loc , la secunda . Ca sa faci asa ceva iti trebuie un generator de curent (baterie, acumulator) ca sa alimentezi respectiva antena . Asa ca nu cred ca cineva sta la un pupitru in Japonia sau oriunde pe glob si localizeaza persoanele din alta tara . Acestea sunt povesti de adormit copiii in jurul antenei din cip . Apoi , implantarea nu este obligatorie . Cand va deveni obligatorie va fi o problema . Pana atunci speculatii . Iata un link concret :
http://www.stiintaazi.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=1690&Itemid=74

Sf.Sinod cred ca a luat o decizie buna avand in vedere specialistii cu care banuiesc ca s-a consultat in domeniul ingineresc . Ca nu a dat argumente tehniciste este o problema pe care ori nu o stiu ca exista , ori chiar nu este dat un astfel de comunicat .

P.S Pierderea de date este valabila oriunde exista tehnica . Hackerii ne-o dovedesc zilnic . Daca presa mai vine cu cate o veste pe tema asta . Credinta crestina este mult deasupra acestor bazaconii plasmuite de oameni anxiosi .

Anonim spunea...

Delaratia Sf.Sinod al BOR pomeneste la punctele 1,2,si 3 despre drepturile cetatenilor de a avea un pasaport si nu despre obligatii in acest sens.Se mai ia atitudine impotriva oricarei tentative de implant a unor cipuri in corpul uman si totodata se solicita Statului sa modifice legea in sensul ca cetatenii care refuza pasapoarte biometrice sa aiba dreptul de a primi pasapoarte care nu contin astfel de date .Bine ar fi daca ar fi afisat acest Comunicat al Sf.Sinod pentru a-l putea comenta in cunostinta de cauza .

Anonim spunea...

Nu cred ca marii duhovnici au dat un semnal in privinta microcipurilor in zadar.Sigur ca interesele sunt mari din partea puterii si a companiilor care produc aceste cipuri.Acesta cu pasapoartele este un mic pas spre implantare numai ca majoritatea oamenilor nu cred.Am vorbit cu studenti, habar nu aveau despre problema cipurilor.Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Si inca ceva alternativa de a alege pasapoarte fara microcip va merge o perioada .In paralel vor circula ambele tipuri de pasapoarte ,dat apoi vor ramane numai cele cu microcip.Pacat ca Sf.Sinod este mai mult cu Mamona decat cu Dumnezeu.

Anonim spunea...

Doamna Ica ,sa nu ne grabim...Atata vreme cat un credincios poate refuza pasaportul biometric si poate cere legal un pasaport care nu contine datele biometrice,nu vad primejdia.De asemenea,eu cred ca poporul nu este chiar atat de prost sau neinformat.Legea{sau ma rog,Ordonanta}a fost data fara a fi consultati oamenii...De acum incolo organizatiile crestine ,dar si cele laice care apara drepturile omului si drepturile cetatenesti vor duce munca de informare in randul cetatenillor si vei vedea ca imensa majoritate va respinge aceasta lucrare care contravine educatiei crestine.SF.Sinod al BOR s-a adresat Statului cerand sa nu se faca acele implanturi in corpul uman si2}A cerut ca cetatenii sa fie lasati sa decida ce fel de pasapoarte vor.Dupa cum stii ,Biserica nu este Decident in stat,dar poate influenta decisiv unele hotarari ale Statului laic,daca acele hotarari nu corespund normelor crestine.Nu uitati cat tambalau a fost cu legalizarea prostitutiei si scoaterea din scoli a icoanelor.Cine a invins ?

nabohaus spunea...

As vrea sa-i raspund Dl.Victor si sa-i trimit un filmulet facut de un "hacker" ca de obicei pe hackeri nu-i vezi cum se poate sparge foarte simplu un RFID.Asa ca dl.Victor cand te duci la Carrefour si casiera nu poate citi codul de bare cu barcode reader uita-te si tu ce cifre introduce inaintea codului de bare.Fa un test si o sa crezi.


http://www.youtube.com/watch?v=vmajlKJlT3U