joi, 4 decembrie 2008

FORUL ORTODOX ROMÂN susţine acţiunile de contestare în instanţă a Ministerului Sănătăţii Publice privind vaccinarea fetiţelor de clasa a IV-a

Comunicat de presă

Forul Ortodox Român (F.O.R.), structura federativă a asociaţiilor creştinilor ortodocşi din România, susţine Sindicatul Independent al Juriştilor din România în acţiunea judecătorească pentru stoparea programului de vaccinare în masă a fetiţelor de clasa a IV-a, până la prezentarea de către Ministerului Sănătăţii Publice a Raportului Final privind testele vaccinului.
Protestul F.O.R. este în conformitate cu concluziile conferinţei de presă din data de 25.11.2008 de la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, la care au participat Asociaţia Christiana prin Prof. Univ. Dr. Pavel Chirilă, Asociaţia T.A.T.A. prin preşedinte Bogdan Draghici, medicul pediatru Arina Demian Popescu, în acord cu studiile, articolele şi luările de poziţie din presă ale Conf. Dr. Geza Molnar, preşedintele Societăţii Române de Epidemiologie, Dr. Christa Todea Gross, Dr. Rareş Simu - medic specialist alergolog, imunolog.
De asemenea F.O.R. susţine şi cererea de suspendare a programului de vaccinare formulată de Federaţia Naţională a Asociaţiilor de Părinţi - Învăţământ Preuniversitar.
Orice persoană vătămată, părinte ori tutore al copilului vaccinat poate interveni în acţiunea judecătorească apărându-şi drepturile încălcate, contactând oricare din forurile contestatare.

Consiliul de coordonare al F.O.R.

FORUL ORTODOX ROMAN (F.O.R.) cuprinde organizaţii, fundaţii, asociaţii şi persoane publice din întreaga ţară:
AZEC - Asociaţia Ziariştilor şi Editorilor Creştini
FEDERAŢIA "PROVITA"
FUNDAŢIA SFINŢII MARTIRI BRÂNCOVENI
ASOCIAŢIA "ROST"
www.forul.ro
mail : forulortodoxroman@gmail.com

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nu este un comentariu de fapt, ci o propunere.Pentru o actiune similara de contestare in instanta, sau cel putin de opozitie fata de introducerea noilor pasapoarte biometrice cu dubla identificare: amprenta si imagine retiniana. Romania este primul stat din lume unde se fac astfel de experimente.Vor sa ne obisnuiasca treptat cu ideea microcipurilor, care vor fi implantate intr-un final. Nu discut aici pe larg motivele. Exista multe discutii pe blog-uri de factura mai mult sau mai putin ortodoxa. Dar haideti sa facem ceva, o lista cu semnaturi, si sa actionam.

Anonim spunea...

Ma adresez in special d-lui Rafael Udriste, pt. a initia o astfel de actiune, eventual in colaborare si cu alte bloguri,si care sa fie mediatizata si in mass-media.De ce trebuie sa inghitim ca niste slugi supuse tot ce vor acesti masoni sa ne bage pe gat?
De ce Biserica tace, cand in Grecia lucrurile au stat cu totul altfel? Din revista (fosta)Scara stiu ca Biserica a luat atitudine ferma contra Masoneriei pe la 1950. Acum tace malc. Cumva si "capul" ei este de-al lor?! Cam asa se pare

Anonim spunea...

Iată, a venit şi clipa!!!...

Cartea, cu “mesajul”... "Ieşiţi din ea, poporul meu!" este postată pe site www.agonia.ro.
/index.php/author/0026738/Branoiu_Elisabeta

În conţinutul cărţii, afară de acesta, sunt mai multe "mesaje grăite nouă de Cel Preainalt Dumnezeu?" Am deschis toate uşile posibile şi nu a vrut nimeni să primească "Cuvântul”.
La pag. 242 stă scris, că, se va deschide cutia Pandorei dacă...! Dumnezeu a sperat că vom primi Cuvântul Său, dar, iată, nimeni nu a luat de bune cele scrise în această carte. Nimeni nu mă ajută să pot conştietiza acest popor, care fară să realizeze, iată-l în colţii antihristului 666!!! Şi care suntem avertizaţi de 2000 de ani să nu ne lăsăm înfieraţi de acest semn care ne face sluga “fiarei şi a balaurului mincinos”.
Intuneric este în mintea celor ce nu citesc Apocalipsa...
Eu tot mai sper, că, conducerea ţării noastre “ne va proteja de focul cumplit al Gheenei” Doamne ajuta! E.B.