luni, 13 iunie 2011

THE SOVIET STORY (subtitrat)

6 comentarii:

Anonim spunea...

Doamne ajuta!

Am vizionat acest documentar, insa este dezamagitor, pentru ca intr-un mod subtil acesta face de fapt apologia holocaustului evreiesc prin omisiune. Nu se spune nimic despre faptul ca in spatiul sovietic milioane de crestini au fost prigoniti, martirizati pentru credinta în Hristos. Nu se spune despre faptul ca evreii au inventat si condus ciuma rosie a acestei faze a comunismului despre care se vorbeste in documentar.

Mos Ioan spunea...

Sunt de acord cu "Anonim" . Are dreptate.
Acest film este o insulta la adresa sutelor de milioane de fapturi ale lui Dumnezeu, care au fost masacrate de criminalii comunisti platiti de Marea Finanta Internationala Vagaboanda. Cei ce au produs acest documentar sunt tot în solda celor care îl urasc pe Domnul, toti fiind slugoii satanei.
Producatorii filmului au aratat numai câteva secvente adevarate si anume marea foamete din Ukraina, programata de guvernul sovietic ticalos împreuna cu guvernele occidentale criminale. Asta trebuia sa ne arate camarazii care au produs filmul, sa arate holocaustul sutelor de milioane de oameni nevinovati, asasinati de cei care vor sa distruga Crestinismul.

Hai sictir, producatorilor care manipuleaza opinia publica si mai sunt platiti si regeste pentru aceasta!

Donkeypapuas spunea...

Este o lipsă, într-adevăr dar care... completează filmul pentru că TOŢI ŞTIU cine au fost cei mai mari bolşevici. Iar aici, în documentar, se arată că măsurile perciunaţilor au fost copiate de către "fraţii de limbă" din Germania.
Să nu uităm că este un documentar făcut de Estonia în zilele tumultoase în care, urmare a dezmembrării unor "monumente ale Eliberării" (nişte tancuri ruginite), această ţară a fost supusă (prima în lume) unui atac informatic de proporţii.
Au avut peste 10 ani de zile vitejii de pe la noi să facă asemenea documentare! Unde or fi fost?

Anonim spunea...

Este de neinteles de s-a derapat subiectul filmului spre nazism, mai ales ca acest subiect a fost super-dezbatut.Dupa ce am luat cunostinta de exterminarea prin infometare a zeci de milioane de cetateni ucrainieni si sovietici am avut sentimentul ca ideea ocuparii URSS-ului de catre Germania ar fi fost o idee buna.

Andrei Berila spunea...

Eu cred ca documentarul este unul bun, deoarece arata ca diferenta dintre nazisti si comunisti este foarte mica, ba mai mult una a conditionat existenta celeilalte. Avem o mass-media suprasaturata pana la limite de documentare care ii prezinta pe nazisti (la drept vorbind), criminali de razboi omitand pe comunistii rusi care din cate arata documentarul erau absolut identici in fapte (ei nu si-au manjit mainile cu sange evreiesc, i-au deportat in lagarele nemtesti). In fond nu trebuie uitat ca atitudinea de nationalist este asimilata si confundata tot mai mult cu cea de nazist - xenofob, aceasta fiind o extrema a nationalismului nefireasca.

Anonim spunea...

Si ce? Te ai fi asteptat "anonim" sa spuna despre crestini? Hai sa fim seriosi