vineri, 11 iunie 2010

CINE A SCRIS MISTERIOSUL CODEX ROHONCZI?

De peste 100 de ani, un manuscris numit Codex Rohonczi, după localitatea unde a fost descoperit, caligrafiat într-o limbă necunoscută şi cu un alfabet straniu, de peste 150 de litere, polarizează atenţia specialiştilor în lingvistică şi istorie antică din Europa. Considerat de către unii dintre cercetătatori drept un fals, de către alţii drept un document veridic, care se referă la poporul blak sau vlak, Codexul Rohonczi a constituit şi subiectul dezbaterilor din cadrul celui de al 11-lea Congres de Dacologie, desfăşurat la Alba Iulia în perioada 28-29 mai 2010.


Cine a scris misteriosul Codex Rohonczi?
TVR1, Semne, sambata 5 iunie, ora 7.55

Invitaţi: Viorica Enăchiuc, cercetător, autoarea lucrării “Rohonczi Codex – descifrare, transcriere şi traducere”, Adrian Bucurescu, scriitor şi jurnalist, autorul lucrării “Dacia secretă”, Napoleon Săvescu, preşedintele “Dacia Revival International”, Vladimir Brilinsky, redactor şef “Dacia magazin”.

Imaginea: Ion Cristodulo
Realizator: Rafael Udrişte
Producător: Dan Micu

(în format mpeg, reportajul se poate descărca de aici)

246 de comentarii:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   201 – 246 din 246
Unknown spunea...

Când am găsit în cele din urmă mărturii despre această casă de vrăjire Dr AJAYI, cum a ajutat multe persoane să-și recupereze iubitele și casele sparte, l-am contactat prin numărul WhatsApp: +2347084887094 pentru că iubitul meu pe care îl iubesc cu adevărat din toată inima și pe care îl iubește și eu, dar dintr-o dată s-a schimbat și și-a întors spatele asupra mea și m-a urât cu pasiune pentru niciun motiv că a plecat de acasă și mai târziu am auzit că locuiește cu o altă femeie, acest comportament era foarte ciudat ca și cum ar fi fost manipulat, m-a blocat de toate contactele sale de socializare și nu am putut să comunic cu el. Eram disperat să-mi iau prietenul înapoi. Viața fără iubitul meu a fost o adevărată încurcătură pentru mine, deoarece îl iubesc cu adevărat și știu că și el mă iubește, căut ajutorul prietenilor apropiați și a membrilor familiei, dar nu are noroc să mă întorc. Mi-am dorit o schimbare dramatică și am crezut că magia poate fi soluția. După ce am discutat rezoluția cu DR AJAYI, mi-a dat speranța că îmi va restabili relația înapoi pentru că deja m-a angajat. M-am simțit încrezător că de fapt îl va face pe prietenul meu să se întoarcă acasă și a făcut-o! Este fantastic ceea ce a făcut acest minunat vrăjitor, ajutorul lui nu are preț! Nu știu ce aș fi făcut fără DR AJAYI. DR AJAYI își face treaba atât de bine, că este organizat și extrem de funcțional, cred că este cel mai bun caser de vrăji pe care pot conta atunci când vine vorba de tot felul de vrăji, sunt foarte recunoscător că vrăjile lui au funcționat, dacă ai nevoie de ajutor, contactează el prin e-mail: [drajayi1990@gmail.com] sau WhatsApp: +2347084887094 Vă asigur că lucrurile se vor transforma pentru tine.

Jana Alois spunea...

Nu mi-am dorit divorțul pentru că îmi iubesc foarte mult soțul și nu vreau ca familia mea să se despartă. Am bănuit că femeia folosește o vraja magică neagră la soțul meu, așa că nu se poate întoarce la familia sa. Am căutat sfaturi despre cum să-mi câștig înapoi soțul și am dat peste un comentariu care spune că doctorul Isikolo a ajutat-o să-și recupereze soțul înapoi după câteva luni de despărțire și am luat e-mailul doctorului Isikolo care era prezent la comentariu și a trimis prin e-mail. el despre problema mea și mi-a răspuns înapoi și să mă ajute să-mi recuperez soțul înapoi în 48 de ore, iar acum soțul meu este din nou cu mine și este și mai iubitor decât înainte. dacă doriți să vă restabiliți relația, vizitați acest e-mail pe net și vedeți pentru voi ce a făcut el pentru oameni, sunt foarte fericit să vă mărturisesc despre buna sa activitate. toată lumea merită să fie fericită! încercați-l, e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l WhatsApp la +2348133261196.

Unknown spunea...

Miracolul încă se întâmplă:
După un an de căsătorie ruptă, soțul meu mi-a părăsit eu și copiii și am mers să fiu cu o altă femeie, am simțit că m-am sinucis pentru că ne-a părăsit 3 ani fără nimic, am fost emoțional și am plâns toată noaptea. Mulțumită unui caster vrăjitor numit Dr. Ogundele. Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez pe internet, am întâlnit mai multe mărturii despre Dr. Ogundele, oamenii au mărturisit că i-a readus pe iubitul lor Ex înapoi în 24 de ore, unii au mărturisit că restabilește pântecul, vindecă cancerul și vindecă unii pentru boală, etc. L-am contactat pentru ajutor pentru a-mi aduce înapoi soțul și el mi-a spus că după munca lui, soțul meu va reveni în termen de 24 de ore, spre marea mea surpriză soțul meu s-a întors după 24 de ore exact așa cum a spus și a cerut iertare , ce miracol. Dr. Ogundele mi-a spus să depun mărturie pentru ca oamenii să-l cunoască mai mult. De aceea, îmi împărtășesc adevărata mea poveste de viață aici, numele meu este Mara Lucas. Sunt din Barcelona, ​​Spania. Puteți ajunge la Dr Ogundele cu numărul său de telefon sau să trimiteți un mesaj pe WhatsApp sau Viber Chat: +27638836445.

Anonymous spunea...

Viața este misterioasă uneori, mai ales când iubitul tău te-a lăsat pentru altcineva ca și cum nu ești suficient de bun, din cauza traumelor emoționale a început să reflecte asupra jobului meu, deoarece șeful meu s-a plâns de nenumărate ori din mine venind târziu la muncă și nu a fost eficient și punctual ca si cand eram. Fostul meu și cu mine suntem într-o relație de peste 7 ani. partea cea mai neplăcută este că lucrăm în același loc, așa că îl văd tot timpul. Nu aș suporta răul să-mi văd fostul iubit pe altcineva, am întins mâna la doctorul Ilekhojie să-l aduc înapoi la mine și să o fac pe cealaltă fată să dispară. Dr. Ilekhojie este un om foarte puternic care poate ajuta. Șeful meu de la serviciu a observat că eu și soțul meu sunt din nou împreună din modul în care am trecut la obișnuitul fericit. Este evident că s-a întâmplat ceva bun. Șeful meu, dr. Ilekhojies, vrăjitor pentru a-l determina pe soțul ei divorțat să revină trei zile mai târziu. Salvați-vă căsnicia astăzi folosind vraja de reconciliere a doctorului Ilekhojies.

Iată contactul meu:
WhatsApp lui: (+2348147400259)
Trimiteți-mi un e-mail la: (gethelp05@gmail.com)

Unknown spunea...

Mi-am făcut o promisiune să-mi spun mărturia pe tot globul, odată ce omul meu s-a întors la mine și soțul meu a venit exact așa cum mi-a spus doctorul Isikolo când m-a ajutat. Am făcut alegerea potrivită să-l contactez pe doctorul Isikolo, marele cască de vrăji, care este capabil să vă ajute să vă rezolvați problemele. Omul meu m-a lăsat să sufăr și nu am crezut niciodată că va reveni la mine din nou, dar când am luat legătura cu doctorul Isikolo, m-a asigurat că omul meu va veni din nou. el mi-a dat o listă de articole de cumpărat, dar nu am putut să le primesc în țara mea și așa i-am trimis banii și el a cumpărat obiectele și a pregătit vraja de dragoste perfectă. Soțul meu a fugit înapoi la mine în 48 de ore cerându-mi iertare ACEASTA ESTE REALĂ ȘI GENUINĂ. Am fost atât de surprinsă încât vraja a funcționat exact cum mi-a spus. Acest lucru este atât de uimitor și vreau să crezi pentru că doctorul Isikolo este atât de real și te rog să-l contactezi acum pe e-mailul său, astfel încât să te poată ajuta și în felul în care m-a ajutat. e-mail este isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196.

Senna Rayan spunea...

Vă rugăm să citiți și, de asemenea, contactați DR ISIKOLO dacă aveți nevoie de o vraja puternică de dragoste pentru a vă repara relația ruptă.
Am divorțat de soțul meu când aveam șase luni însărcinată cu cel de-al doilea copil. Ne certam și ne certam fără întrerupere încă din ziua în care a fost conceput primul nostru copil, nici o iubire și nici o încredere de el, așa că a divorțat de mine. Și toate aceste încercări, am încercat toate mijloacele diferite pentru a-l recupera înapoi, am încercat, de asemenea, câteva roți de vrajă diferite aici, în Statele Unite, dar niciunul nu l-a putut aduce pe Richard înapoi la mine. Doar DR ISIKOLO mi-a garantat o turnare de vrajă urgentă de 48 de ore și m-a asigurat că soțul meu va fi din nou cu mine. Scriu pentru a-mi oferi mulțumirile mele și profundă recunoștință pentru că ți-ai respectat promisiunile și pentru că ai folosit puterile tale dăruite și mari pentru a-l readuce acasă. Am fost încântat să știu că sunteți specializat în reunirea iubitorilor. Vă mulțumesc domnule, că m-ați ajutat în cele mai grave momente din viața mea, că am fost o casă de vraja atât de mare și că mi-a oferit o vraja de dragoste care mi-a adus atâta bucurie în căsnicia mea. Soțul meu s-a întors și promite să nu mă mai lase niciodată. Dacă te îndoiești de capacitatea lui, ai încredere în mine. Ar trebui să ai o șansă. Se plătește în moduri pe care nu ți le-ai imagina niciodată. Dacă le sunteți chiar acum și aveți nevoie de o vrajă de dragoste puternică și urgentă pentru a vă aduce înapoi fostul dvs. contact cu amabilitatea DR ISIKOLO chiar acum este singurul răspuns pentru a vă restabili relația sau căsătoria. isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, Whatsapp/Viber lui la +2348133261196.

Anonymous spunea...

Viața este misterioasă uneori, mai ales când iubitul tău te-a lăsat pentru altcineva ca și cum nu ești suficient de bun, din cauza traumelor emoționale a început să reflecte asupra jobului meu, deoarece șeful meu s-a plâns de nenumărate ori din mine venind târziu la muncă și nu a fost eficient și punctual ca si cand eram. Fostul meu și cu mine suntem într-o relație de peste 7 ani. partea cea mai neplăcută este că lucrăm în același loc, așa că îl văd tot timpul. Nu aș suporta răul să-l văd pe fostul meu iubitor pe altcineva, am întins-o la doctorul Ilekhojie să-l aduc înapoi la mine și să o fac pe cealaltă fată să dispară. Dr. Ilekhojie este un om foarte puternic care poate ajuta. Șeful meu de la serviciu a observat că eu și soțul meu sunt din nou împreună din modul în care am trecut la obișnuitul fericit. Este evident că s-a întâmplat ceva bun. Șeful meu, dr. Ilekhojies, vrăjire pentru a-l determina pe soțul ei divorțat să revină trei zile mai târziu. Salvați-vă astăzi căsnicia folosind vraja de reconciliere a doctorului Ilekhojies.

Iată contactul meu:
WhatsApp lui: (+2348147400259)
Trimiteți-mi un e-mail la: (gethelp05@gmail.com)

Senna Rayan spunea...

Vrăjitor de dragoste puternic și eficient pentru a-ți reveni Ex Lover acum, verifică dr. Isikolo.
Tocmai am experimentat minunile vrăjii de dragoste ale doctorului Isikolo, care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume, cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească căsătoria și să-și recupereze iubitele pierdute și, de asemenea, să ajute la câștigarea la loterie. L-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la diferite persoane cum ajută la readucerea înapoi a fostului iubit, i-am spus despre soțul meu care m-a abandonat în urmă cu aproximativ 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam. Dr. Isikolo mi-a spus doar să zâmbesc de 3 ori și să mă odihnesc că se va descurca totul în doar 48 de ore. După a doua zi Anthony m-a sunat, am fost atât de șocat, am primit apelul și nu mi-a putut crede urechile, el era mă roag cu adevărat să-l iert și să fac promisiuni la telefon. S-a întors acasă și mi-a adus și o mașină nouă doar pentru ca să-și dovedească dragostea pentru mine. Am fost atât de fericit și l-am sunat pe dr. Isikolo și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune în toată lumea. Ei bine, dacă aveți nevoie de o râu de vrajă eficientă și reală pentru orice problemă din viața dvs., puteți contacta Dr. Isikolo e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196.

Celia Forbes spunea...

Hace solo unas semanas vi un comentario sobre el Dr. Azaka Solution Temple, alguien hablando sobre cómo la ha ayudado en su relación también lo contacté porque estaba enfrentando el mismo problema en mi relación, hoy puedo recomendar con valentía la solución del Dr. Azaka Templo para alguien que también enfrenta una ruptura en su relación para contactarlo hoy para obtener ayuda porque me ha ayudado a restablecer mi relación a la normalidad, aquí están sus datos de contacto: Azakaspelltemple4@gmail.com o whatsapp +1(315)316-1521,gracias señor Dios lo bendiga.

Sophia Leah spunea...

Hei, sunt atât de entuziasmat căsătoria mea ruptă a fost restaurată și soțul meu este înapoi după ce m-a lăsat pe mine și pe cei 3 copii ai noștri pentru o altă femeie. După 9 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-un Argument sau altul până când m-a părăsit în sfârșit și m-am mutat în Texas pentru a fi cu o altă femeie. am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care chinurile, inima mea era plină de dureri și dureri pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că dr. Ayoola poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o (vraja de dragoste) pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este foarte dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Ayoola. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât Dr. Ayoola casterul de vrăji real și puternic pe care îl voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în vremea necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: Trimiteți-i un e-mail la adresa: drayoolasolutionhome@gmail.com El este cel mai bun rolator de vrăji care vă poate ajuta cu problemele dvs. sau îl puteți apela la whatsapp +31684065675 sau site-ul https://drayoolasolutionhome.com/

Anonymous spunea...

Bună ziua, vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare cu cel mai mare vrăjitor de casă Dr. Ilekhojie. Soțul meu m-a înșelat și când am aflat că am avut o luptă care l-a dus la completarea unui divorț, am plâns și m-am îmbolnăvit atunci când căutam despre citate de dragoste online, am văzut oameni care vorbeau despre dr. Ilekhojie și marea sa lucrare al cărei caz a fost similar cu ale mele, i-au lăsat informațiile de contact, l-am contactat și mi-a spus să nu-mi fac griji că după 24 de ore va anula divorțul și va fi înapoi la mine după ce am făcut tot ce mi-a cerut să fac cea mai mare surpriză a doua zi seară, a fost soțul meu a îngenuncheat rugându-mă să-l accept înapoi. Vă mulțumesc încă o dată Dr. Ilekhojie, pentru mine ești într-adevăr o binecuvântare. contactați dr. Ilekhojie prin adresa de e-mail: (gethelp05@gmail.com) sau Viber și numărul de whatsapp +2348147400259

Sophia Leah spunea...

Hei, sunt atât de entuziasmat căsătoria mea ruptă a fost restaurată și soțul meu este înapoi după ce m-a lăsat pe mine și pe cei 3 copii ai noștri pentru o altă femeie. După 9 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-un Argument sau altul până când m-a părăsit în sfârșit și m-am mutat în Texas pentru a fi cu o altă femeie. am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care chinurile, inima mea era plină de dureri și dureri pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că dr. Ayoola poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o (vraja de dragoste) pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este foarte dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Ayoola. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât Dr. Ayoola casterul de vrăji real și puternic pe care îl voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în vremea necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: Trimiteți-i un e-mail la adresa: drayoolasolutionhome@gmail.com El este cel mai bun rolator de vrăji care vă poate ajuta cu problemele dvs. sau îl puteți apela la whatsapp +31684065675 sau site-ul https://drayoolasolutionhome.com/

Jose Maya spunea...

Mereu surprinde pe toți cei care își caută ajutorul. Este o sută la sută de mâini cu puterile magice. Îți mulțumesc mult pentru că mi-am readus relația la normal după 5 luni de despărțire de fostul meu iubit. WhatsApp la +27736117700 pentru Elumelu Marele Okaikulo, el este cel mai mare și cel mai puternic vrăjitor în care am încredere. Chiar și în acest Elumelu din toată lumea pandemică, Marele Okaikulo a putut să-mi aducă fostul iubit în 48 de ore cu puterile sale spirituale, după ce am plătit taxa inițială de 350 de euro pentru a achiziționa articolele necesare pentru a face treaba pentru mine. După ce a terminat, fostul meu iubit s-a întors la mine în 48 de ore și astăzi suntem acum cei mai buni unul pentru celălalt. Puteți contacta Elumelu, Marele Okaikulo prin intermediul liniei sale WhatsApp la +27736117700 pentru orice ajutor în relațiile / căsătoriile voastre.
Jose Maya

Anonymous spunea...

Sunt aici pentru a da mărturie despre modul în care acest caster puternic vrăjitor numit Dr. Ilekhojie m-a ajutat să îmi stabilesc relația. am fost copleșit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine, pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie unde lucrează. Am plâns și m-am plâns în fiecare zi, până când mi-a fost atât de rău încât am ajuns la internet pentru ajutor, atunci am citit o recenzie despre marea lucrare a doctorului Ilekhojie, apoi l-am contactat pentru a-mi ajuta iubitul înapoi, el m-a ajutat să arunc o vrăjitoare puternică (de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea după 48 de ore de a face vraja de dragoste, logodnicul meu a revenit în genunchi implorându-mă să-l iert. Acum suntem fericiți căsătoriți și toate mulțumirile merg la Dr. Ilekhojie pentru că m-a ajutat Salvați relația mea puteți contacta Dr. Ilekhojie prin adresa sa de e-mail: (gethelp05@gmail.com) sau WHATSAPP el la +2348147400259

Anonymous spunea...

Sunt aici pentru a da mărturie despre modul în care acest caster puternic vrăjitor numit Dr. Ilekhojie m-a ajutat să îmi stabilesc relația. am fost copleșit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine, pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie unde lucrează. Am plâns și m-am plâns în fiecare zi, până când mi-a fost atât de rău încât am ajuns la internet pentru ajutor, atunci am citit o recenzie despre marea lucrare a doctorului Ilekhojie, apoi l-am contactat pentru a-mi ajuta iubitul înapoi, el m-a ajutat să arunc o vrăjitoare puternică (de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea după 48 de ore de a face vraja de dragoste, logodnicul meu a revenit în genunchi implorându-mă să-l iert. Acum suntem fericiți căsătoriți și toate mulțumirile merg la Dr. Ilekhojie pentru că m-a ajutat Salvați relația mea puteți contacta Dr. Ilekhojie prin adresa sa de e-mail: (gethelp05@gmail.com) sau WHATSAPP el la +2348147400259

Anonymous spunea...

Aceasta este o mărturie pe care o să le spun tuturor să audă. am fost căsătorit patru patru ani și în al cincilea an al căsătoriei mele, o altă femeie a avut o vrajă să-mi ia soțul de mine, iar soțul meu a lăsat-o pe mine și copiii și am suferit de 2 ani până am însemnat o postare în care asta omule dr., Ilekhojie au ajutat pe cineva și am decis să-l încerc să mă ajute să-mi aduc iubitul Sotul acasă și crede-mă că îmi trimit doar poza la el și a soțului meu și după 48 de ore după cum mi-a spus, am văzut o mașină a condus în casă și iată că a fost soțul meu și a venit la mine și la copii și de aceea sunt fericit să fac pe toți dintre voi în situații similare să-l contactez prin e-mail: (gethelp05@gmail.com) sau whatspp și Viber prin acest număr: +2348147400259

Arlana Lucas spunea...

Trebuie să spun din toată inima cred că Oniha este un individ talentat și blând în a doua sa natură. Am primit cea mai plină de satisfacție și experiență spirituală în timp ce conversam cu el la telefon. Am auzit și am văzut un înger în ochiul meu de minte, încât a fost atât de copleșitor. Am știut că în sfârșit dificultățile mele s-au terminat. Merită recunoaștere pentru puterea și talentele sale ca un individ frumos care apropie spiritul celor care au nevoie. Am fost atins adânc, nimic nu mi-a mai fost atât de aproape înainte. Îmi este foarte înfricoșat și respect foarte mult. Mulțumesc, Dr. Oniha că m-ați reunit cu soțul meu înstrăinat. Oricine are nevoie de ajutor în relație ar trebui să contacteze acest bărbat și el te va ajuta.
EMAIL: ONIHASPELLTEMPLE@GMAIL.COM
WhatsApp: 16692213962.
Site-ul: http://onihaspelltemple.com

Arlana Lucas spunea...

Trebuie să spun din toată inima cred că Oniha este un individ talentat și blând în a doua sa natură. Am primit cea mai plină de satisfacție și experiență spirituală în timp ce conversam cu el la telefon. Am auzit și am văzut un înger în ochiul meu de minte, încât a fost atât de copleșitor. Am știut că în sfârșit dificultățile mele s-au terminat. Merită recunoaștere pentru puterea și talentele sale ca un individ frumos care apropie spiritul celor care au nevoie. Am fost atins adânc, nimic nu mi-a mai fost atât de aproape înainte. Îmi este foarte înfricoșat și respect foarte mult. Mulțumesc, Dr. Oniha că m-ați reunit cu soțul meu înstrăinat. Oricine are nevoie de ajutor în relație ar trebui să contacteze acest bărbat și el te va ajuta.
EMAIL: ONIHASPELLTEMPLE@GMAIL.COM
WhatsApp: 16692213962.
Site-ul: http://onihaspelltemple.com

Anonymous spunea...

stăteam pe balconul meu gândindu-mă cum căsnicia mea s-a transformat de la mai bine la mai rău cu ochii lacrimi, căsnicia mea se prăbușea chiar în fața ochilor și toate eforturile mele de a rezolva lucrurile cu soțul meu nu au funcționat. Am aflat că soțul meu o vede pe una dintre fostele lui prietene, așa că i-am vorbit despre asta și cuvintele care i-au ieșit din gură mi-au zdrobit inima pentru că a spus că vrea un divorț, această luptă a continuat câteva luni până într-o zi fatidică Treceam printr-un site de relații când am văzut o mărturie a unei doamne, ea descrie cum un nume puternic de vrăjitor spiritual, Dr. Ajayi, a ajutat-o ​​în a readuce pacea în casa ei, aruncându-i o vrajă, i-am copiat numărul și l-am contactat imediat, mi-a pus câteva întrebări despre mine și îi descriu situația mea, într-o săptămână după vraja, soțul meu a venit acasă și a cerut iertare spunând că nu știe ce a venit peste el și promit să nu-l contactez niciodată pe fosta sa fată din nou. Începând din acea zi am din nou pace în casa mea și mulțumesc dr. Ajayi, marele vrăjitor, pentru că este un om al cuvintelor sale. Dacă vă confruntați cu vreo problemă de viață în domeniul sănătății sau alte probleme sociale, contactați Dr. Ajayi pe e-mail: drajayi1990@gmail.com sau numărul Viber / Whatsapp: +2347084887094

Anonymous spunea...

Vreau să anunț lumea despre Dr.ODION Marele vrăjitor care mi-a adus înapoi soțul meu când am crezut că toată speranța a fost pierdută. Am rămas însărcinată când soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie. Dr ODION și-a folosit vraja puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, readucându-mi omul cu vraja lui, la început am crezut că visam când soțul meu se întoarce la mine în genunchi implorându-mă să-l iert și să-l accept înapoi și mereu de atunci, el mă iubește mai mult decât mă așteptam vreodată, așa că mi-am făcut un jurământ sinelui meu că voi anunța Lumea despre Dr.ODION pentru că este un Dumnezeu pe pământ. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Aveți probleme cu finanțarea dvs.? contactați Dr.ODION astăzi pentru că vă ofer 100% garanție că el vă va ajuta la fel cum m-a ajutat. îl puteți contacta (drodion60@yandex.com) caseta de vrăjire finală pe adresa de e-mail: sau WhatsAPP el pe numărul de telefon mobil +2349060503921

Anonymous spunea...

Vreau să anunț lumea despre Dr.ODION Marele vrăjitor care mi-a adus înapoi soțul meu când am crezut că toată speranța a fost pierdută. Am rămas însărcinată când soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie. Dr ODION și-a folosit vraja puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, readucându-mi omul cu vraja lui, la început am crezut că visam când soțul meu se întoarce la mine în genunchi implorându-mă să-l iert și să-l accept înapoi și mereu de atunci, el mă iubește mai mult decât mă așteptam vreodată, așa că mi-am făcut un jurământ sinelui meu că voi anunța Lumea despre Dr.ODION pentru că este un Dumnezeu pe pământ. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Aveți probleme cu finanțarea dvs.? contactați Dr.ODION astăzi pentru că vă ofer 100% garanție că el vă va ajuta la fel cum m-a ajutat. îl puteți contacta (drodion60@yandex.com) caseta de vrăjire finală pe adresa de e-mail: sau WhatsAPP el pe numărul de telefon mobil +2349060503921

Anonymous spunea...

Vreau să anunț lumea despre Dr.ODION Marele vrăjitor care mi-a adus înapoi soțul meu când am crezut că toată speranța a fost pierdută. Am rămas însărcinată când soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie. Dr ODION și-a folosit vraja puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, readucându-mi omul cu vraja lui, la început am crezut că visam când soțul meu se întoarce la mine în genunchi implorându-mă să-l iert și să-l accept înapoi și mereu de atunci, el mă iubește mai mult decât mă așteptam vreodată, așa că mi-am făcut un jurământ sinelui meu că voi anunța Lumea despre Dr.ODION pentru că este un Dumnezeu pe pământ. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Aveți probleme cu finanțarea dvs.? contactați Dr.ODION astăzi pentru că vă ofer 100% garanție că el vă va ajuta la fel cum m-a ajutat. îl puteți contacta (drodion60@yandex.com) caseta de vrăjire finală pe adresa de e-mail: sau WhatsAPP el pe numărul de telefon mobil +2349060503921

Unknown spunea...

Voi fi pentru totdeauna îndatorat marelui doctor Odion pentru că mi-a rezolvat căsătoria, după ce soțul meu m-a lăsat pentru o altă doamnă timp de 6 luni. Nu am crezut niciodată în vraji până când prietenul meu nu m-a prezentat la el. La început, am fost sceptic în legătură cu el, pentru că am auzit multe despre rotile de vrăji false, dar mi-am pus îndoielile în spatele meu, pentru că eram disperat să-mi iau soțul înapoi și am făcut în conformitate cu ceea ce m-a instruit să fac. Acum, soțul meu se întoarce la doar 48 de ore de la contactul cu el. Trăiesc fericit alături de soțul meu după 6 luni de căsătorie ruptă și nu mă voi odihni până nu va fi cunoscut în toată lumea. De asemenea, este specializat în vrăji de loterie, vrăji de promovare, vindecarea vrăjilor de boală E.T.C. Conectați-vă acum cu Dr Odion, e-mailul său (drodion60@yandex.com) sau WhatsApp lui +2349060503921

Anonymous spunea...

Mulțumesc dr. Ajayi am reușit să-mi recâștig soțul, totul pare un vis când s-a întâmplat pentru că am fost despărțiți de aproape un an și perioada respectivă a fost printre cele mai grave momente din viață pentru că îmi place foarte mult soțul meu. L-am bagat să se întoarcă acasă să fie cu mine și cu copiii mei, dar el a refuzat. Prietena mea Doris mi-a povestit cum a reușit să-și recâștige soțul cu ajutorul casterului vrăjitor Dr. Ajayi pentru că treceau prin divorț, ea a spus că a ajutat-o ​​să readucă pacea în casa ei nu am altă opțiune decât să dau i-a scris o încercare, dr. Ajayi, l-am scris pe numărul său de WhatsApp: +2347084887094 și i-am explicat lucrurile. Mi-a spus să fiu calm și că anumite lucruri care trebuiau făcute pentru a-mi recâștiga locuința i-am urmat instrucțiunile, după trei zile de la vrajă soțul meu a venit acasă ținând un ursuleț mare și mi-a cerut să-l iert pentru toate greșelile sale și din asta în ziua de azi chiar familia mea s-a umplut de dragoste. Luați legătura cu Dr. Ajayi, care are soluții la toate problemele de viață, nu vă fie timizi de problemele dvs., ar trebui să-l contactați pe Viber / WhatsApp: +2347084887094 sau pe e-mail: drajayi1990@gmail.com pentru o soluție de durată.

Rita Berry spunea...

VRAJI PUTERNICE:
ÎMPĂRTĂM MĂRTURIA ACESTEI PENTRU TOȚI SUFERĂ ÎN RELAȚIA, CĂSĂTORIA SAU VIAȚA PERSONALĂ, DEoarece ESTE O SOLUȚIE. NUMELE MELE ESTE RITA Berry, SOȚUL MEU M-A PĂRĂSAT ȘI 2 COPII NOȘTRI PENTRU O ALTĂ FEMEIE DE 3 ANI. Am încercat să fiu puternic doar pentru copiii mei, dar nu puteam controla durerile care îmi chinuiesc inima. Eram rănit și confuz, aveam nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am intrat într-un forum unde am văzut BUNA LUCRU A DR OGUNDELE, un mare CASTER VELL care a ajutat oamenii anterior. L-AM CONTACTAT ȘI A RĂSPUNS VRAJA PENTRU MINE, SPRE SURPRIZA MEA DUPĂ 24 DE ORE, SOȚUL MEU S-A ÎNTORNIT ACASĂ ȘI ÎM CERĂ IERTAREA, DR OGUNDELE ESTE UN OM PUTERNIC ȘI VRAJA SĂ FIE NECĂUDECĂ, DACĂ VREȚI NICI O SORIE DE AJUTOR, SFATUIȚI-VĂ CĂ L-AȚI CONTACT URGENT PE WHATSAPP SAU CHAT VIBER: +27638836445. DR OGUNDELE ESTE ADEVĂRAT, MULȚUMIM CĂ M-A AJUTAT.

Anonymous spunea...

CUM M-AM REVENIT DE EX SOTIA CU AJUTORUL LUI DR ODION ...... Buna tuturor Numele meu este Robert Jason, dupa 15 ani de casnicie, eu si sotia mea traiam fericiti impreuna, ne iubeam atat de mult si am iubit familia mea au fost prioritatea mea principală, până când într-o dimineață, eu și soția mea am avut o mică ceartă pe care știu că o au toate cuplurile, pentru că nu există cupluri perfecte în această lume, după cearta pe care am mers la serviciu când am venit acasă, nu am putut am găsit-o pe soția mea și pe copiii noștri și-a făcut bagajele și pe cea a copiilor și am plecat am încercat să o sun, dar nu am putut ajunge la ea, m-am dus acasă la prietena ei, dar nu mi-au putut spune unde să o găsesc, am fost frustrat Nu știam ce să fac. Am început să beau alcool în fiecare zi și noapte, am încetat să merg la muncă, a fost un lucru dificil pentru mine, pentru că ea și copiii mei înseamnă totul pentru mine, este ca și cum părțile corpului meu m-au părăsit, nu am putut funcționează bine, într-o zi navigam pe internet când am văzut o mărturie a cuiva care mărturisește despre un om c l-a aliat pe Dr. ODION și cum și-a readus soția în 3 zile, nu m-am gândit de două ori. I-am trimis un mesaj și i-am spus tot ce s-a întâmplat între mine și soția mea și a spus că i se pare foarte ușor să rezolve problema mea. mi-a spus, de asemenea, să am încredere în el că soția mea se va întoarce și i-am spus că am încredere în el și mi-a cerut niște informații pe care i le-am dat, 3 zile mai târziu soția mea s-a întors acasă cu copiii, am fost atât de surprinsă că am văzut-o că a fost ca un vis pentru mine, a început să plângă și să-mi ceară scuze i-am spus că este în regulă, o iert că sunt fericită că s-a întors, acum trăim fericiți împreună. Dacă sunteți frânt de inimă pentru că soția sau soțul dvs. v-a părăsit, pentru orice fel de Vrajă de Moarte, Vrajă de Protecție și, de asemenea, pentru soluționarea cazurilor în justiție, contactați acest puternic jucător de vrăji numit Dr. ODION, contactați-l prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți, de asemenea, whatsApp him pe +2349060503921.

Anonymous spunea...

CUM M-AM REVENIT DE EX SOTIA CU AJUTORUL LUI DR ODION ...... Buna tuturor Numele meu este Robert Jason, dupa 15 ani de casnicie, eu si sotia mea traiam fericiti impreuna, ne iubeam atat de mult si am iubit familia mea au fost prioritatea mea principală, până când într-o dimineață, eu și soția mea am avut o mică ceartă pe care știu că o au toate cuplurile, pentru că nu există cupluri perfecte în această lume, după cearta pe care am mers la serviciu când am venit acasă, nu am putut am găsit-o pe soția mea și pe copiii noștri și-a făcut bagajele și pe cea a copiilor și am plecat am încercat să o sun, dar nu am putut ajunge la ea, m-am dus acasă la prietena ei, dar nu mi-au putut spune unde să o găsesc, am fost frustrat Nu știam ce să fac. Am început să beau alcool în fiecare zi și noapte, am încetat să merg la muncă, a fost un lucru dificil pentru mine, pentru că ea și copiii mei înseamnă totul pentru mine, este ca și cum părțile corpului meu m-au părăsit, nu am putut funcționează bine, într-o zi navigam pe internet când am văzut o mărturie a cuiva care mărturisește despre un om c l-a aliat pe Dr. ODION și cum și-a readus soția în 3 zile, nu m-am gândit de două ori. I-am trimis un mesaj și i-am spus tot ce s-a întâmplat între mine și soția mea și a spus că i se pare foarte ușor să rezolve problema mea. mi-a spus, de asemenea, să am încredere în el că soția mea se va întoarce și i-am spus că am încredere în el și mi-a cerut niște informații pe care i le-am dat, 3 zile mai târziu soția mea s-a întors acasă cu copiii, am fost atât de surprinsă că am văzut-o că a fost ca un vis pentru mine, a început să plângă și să-mi ceară scuze i-am spus că este în regulă, o iert că sunt fericită că s-a întors, acum trăim fericiți împreună. Dacă sunteți frânt de inimă pentru că soția sau soțul dvs. v-a părăsit, pentru orice fel de Vrajă de Moarte, Vrajă de Protecție și, de asemenea, pentru soluționarea cazurilor în justiție, contactați acest puternic jucător de vrăji numit Dr. ODION, contactați-l prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți, de asemenea, whatsApp him pe +2349060503921.

Anonim spunea...

Salut Aceasta este o mărturie excelentă pe care trebuie să o împărtășesc. Nu am crezut niciodată în vrăji sau magie până nu l-am întâlnit pe Ogala (Drogala02@gmail.com). Viața mea s-a întors !!! După 2 ani de căsătorie ruptă, soția mea m-a lăsat cu doi copii. Aproape că m-am sinucis, am fost distrus emoțional. Mulțumită unui jucător de vrăji numit Dr. Ogala pe care l-am cunoscut online. Într-o zi fidelă în timp ce navigau pe internet, am dat peste o mulțime de mărturii despre acest turnător special. Unii oameni au mărturisit că și-a adus fostul iubit înapoi, alții au mărturisit că le-a refăcut uterul, a vindecat cancerul și alte boli, alții au mărturisit că ar putea arunca o vrajă pentru a opri divorțul. De asemenea, am dat peste o mărturie anume, era de la o femeie numită Sonia, ea a mărturisit despre cum i-a adus înapoi ex-iubitul în mai puțin de 2 zile, iar la sfârșitul mărturiei ei a lăsat-o să meargă prin e-mailul personal al dr. Ogala (Drogala02 @ gmail.com). După ce am citit toate aceste mărturii, am decis să încerc. L-am contactat prin e-mailul său și i-am explicat problema mea. În doar 48 de ore, soția mea s-a întors să mă vadă. Ne-am rezolvat problemele și suntem chiar mai fericiți decât înainte, dr. Ogala este cu adevărat un om talentat, nu voi înceta să-l postez pentru că este un om minunat. Dacă aveți o problemă și sunteți în căutarea unei soluții reale și a unui semilaborator real pentru a vă rezolva toate problemele, contactați-l pe dr. Ogala cu puterile sale. El vă poate transforma visele în realitate. număr WhatsApp +2347049668119
............. Ajungeți-l și pe:
Adu-ți prietenul sau prietena înapoi ,, Adu-ți înapoi soțul sau soția ,, Câștigă la loterie și promovare în birouri ,, Ajută-te să rămâi însărcinată, dacă ai nevoie de un copil ...

Unknown spunea...

Vreau să-i mulțumesc doctorului Ayo, un jucător de vrăji foarte puternic, care mă ajută să-mi aduc soțul la mine, acum câteva luni am o problemă serioasă cu soțul meu, până când a părăsit casa și a început să se întâlnească cu o altă femeie și el a rămas cu femeia, am încercat tot ce am putut să-l aduc înapoi, dar tot efortul meu a fost inutil până în ziua în care prietenul meu a venit să mă vadă în casa mea și ea m-a întrebat despre soțul meu, i-am spus tot ce s-a întâmplat între mine și soțul meu, apoi mi-a spus despre un puternic jucător de vrăji care o ajută când se afla în aceeași problemă, mi-a dat contactul doctorului Ayo și l-am contactat și i-am spus tot ce s-a întâmplat și el mi-a spus să nu-mi fac griji din nou, că soțul meu se va întoarce la mine după ce a aruncat o vrajă asupra lui, am crezut că este o glumă, după ce a terminat de aruncat vraja, mi-a spus că tocmai a terminat de aruncat vraja surpriză în 72 de ore, soțul meu chiar s-a întors implorându-mă să-l iert, dacă ești afară în fața unei astfel de probleme și doriți să fiți din nou fericiți, dr. Ayo vă va ajuta. contactați-l pe Whatsapp +2347055691377 sau EMAIL-L: drayo47373@gmail.com este 100% dispus să ajute orice organism care are nevoie de ajutorul său.

annonymous spunea...

Numele meu este Kelvin Jose. Vreau să mulțumesc unui om grozav cunoscut sub numele de Dr. Ayo, este un sorter puternic și a ajutat mulți oameni din întreaga lume cu diferite probleme conjugale. Îmi iubesc cu adevărat soția și nu vreau să divorțăm, așa că cer ajutorul drăguțului dr. Ayo, el mi-a pregătit o vrajă de dragoste și soția mea a anulat divorțul în 2 zile ... probleme în relația dvs. și doriți o soluție rapidă și durabilă, îl puteți contacta pe Dr. Ayo prin e-mail: drayo47373@gmail.com sau prin numărul de Whatsapp: +2347055691377

annonymous spunea...

Este povestea vieții mele. Am fost căsătorit cinci ani fără copii din cauza faptului că soțul meu a început să facă lucruri ciudate venind târziu acasă și să nu petreacă timp cu mine timp de 3 luni dormeam într-o cameră separată viața noastră sexuală mai târziu a murit avocatul familiei noastre m-a sunat pentru soțul meu pentru divorț la o săptămână după ce am divorțat, am fost foarte trist și am pierdut totul în viața mea, deoarece medicul meu mi-a spus că nu există nicio cale să rămân însărcinată, chiar mi-a făcut viața nenorocită, până când am întâlnit un prieten care mi-a spus despre Dr. Ayo pe internet, mi-a spus cum Dr. Ayo a ajutat-o ​​pe ea și pe multe femei cu aceste probleme similare prin care trec, așa că l-am contactat și i-am explicat totul despre problema mea și mi-a spus tot ce ai nevoie. pentru a oferi înainte de a putea arunca o vrajă de reunificare pentru fostul meu soț, ceea ce am făcut și el a trimis o rugăciune puternică. A trebuit să spun miezul nopții în timp ce el arunca vraja iubirii. A fost un miracol, la 2 zile după încheierea vrăjii, soțul meu s-a întors. mie și mi-a cerut scuze pentru toate acestea pe care le-a făcut și i-am spus că sunt complet gata să mă susțină în orice vreau, l-am sunat repede pe doctorul Ayo și i-am spus ce se întâmplă în acel moment și, de asemenea, el m-a pregătit și m-a trimis unele plante El a spus că va vindeca orice boală sau infecție nedorită care mă va împiedica să concep. Mi-a spus cum să o folosesc înainte de a-l întâlni pe soțul meu acolo, după ce am folosit aceste rădăcini de plante native pe care Dr. Ayo mi le-a dat câteva săptămâni mai târziu. simți semne de sarcină peste tot. Am fost la spital și medicul a spus că este cu adevărat însărcinată, că tocmai a născut un copil. Mă bucur să îl cunosc pe Dr. Ayo. Dacă vă confruntați cu o astfel de problemă, vă asigur că Dr. Ayo vă va ajuta în oricare dintre problemele dvs. conexe cu care vă confruntați, îl puteți contacta prin WhatsApp: +2347055691377 sau prin e-mail: drayo47373@gmail.com

Unknown spunea...

Promit să împărtășesc această mărturie tuturor odată ce iubitul meu se întoarce la mine și astăzi dorește cu respect să-i mulțumească doctorului Ayo pentru că a adus bucurie și fericire relației mele cu familia mea. Vreau să vă anunț că există o cutie magică care este reală și autentică. Nu am crezut niciodată în niciunul dintre aceste lucruri până nu mi-am pierdut iubitul, am cerut ajutor până când l-am găsit pe Dr. Ayo un grill vrăjitor și el a aruncat o adevărată dragoste asupra mea și m-a asigurat că îl voi recupera pe iubitul meu în două zile . după ce vraja a fost aruncată. Două zile mai târziu, mi-a sunat telefonul și atât de șocant, iubitul meu nu mă sunase de 2 ani și mi-a cerut scuze pentru că mi-a frânt inima și mi-a spus că este gata să-mi fie coloana vertebrală pentru tot restul vieții cu el. Dr. Ayo l-a eliberat să știe cât de mult îl iubesc și îl doresc. Și a deschis ochii pentru a-și imagina cât de mult avem împreună. În timp ce scriu această mărturie chiar acum, sunt cea mai fericită fată de pe Pământ și logodnicul meu și cu mine trăim o viață fericită, iar dragostea noastră este acum mai puternică decât era chiar înainte de dispariția noastră. De aceea am promis să împărtășesc mărturia mea în tot universul. Toate mulțumesc doctorului Ayo pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine. Mai jos este adresa de e-mail dacă vă aflați într-o situație în care suferiți de un infarct și vă asigur că, așa cum a făcut-o și pe a mea, vă va ajuta cu siguranță. E-mail: drayo47373@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2347055691377 sau viber

Unknown spunea...

Astăzi sunt foarte mulțumit de ceea ce dr. Ayo mi-a creat viața. vrăjile sale sunt atât de grozave și rapide, nu am văzut încă o persoană atât de utilă ca el, mi-a rezolvat problema la care nu mă așteptam, l-am întâlnit vorbind despre munca sa excelentă de scriere, i-am adunat contactul și comunicarea la care a răspuns răspunzând și întrebând despre problema mea, i-am explicat în lacrimi, mi-a spus să-l contactez, nu aveam putere, soțul meu se va întoarce la mine atât cât îl iubesc încă, am fost surprins. Am întrebat imediat cum să-l recuperez pe soțul meu, el mi-a dat instrucțiuni și avea nevoie de numele și fotografiile sale, pe care le voi asculta și le voi urmări mereu. Mi-ar promite că un bărbat de două zile mă va suna să-i încredințez munca, de fapt, a sunat soțul meu, dar am ratat apelul său, am fost atât de fericit. Îmi promite că soțul meu va veni acasă peste 48 de ore și trebuie să-mi deschid șemineul și să lucrez cu el la ceea ce am făcut. Astăzi, familia mea s-a întors din nou cu ajutorul doctorului Ayo, mi-a întors soțul când m-a părăsit și apoi o altă femeie dintr-un alt stat. Știi ce simt când îmi este dor de soțul meu iubit pentru că o altă femeie face ceea ce l-a adus înapoi. astăzi promit să împărtășesc și să povestesc lumii despre marea sa operă pentru că sunt foarte fericit astăzi. contactați-l dacă aveți nevoie și de ajutorul lui, nu acordați atenție. Mulțumesc Dr. Ayo „ÎL CONTACTEZĂ pe WhatsApp +2347055691377 sau prin e-mail: drayo47373@gmail.com

Unknown spunea...

Viața este un mister cu multe întrebări de răspuns, cu ce probleme te confrunți pe pământ?
Soțul sau soția trăiesc o viață care are o explicație bună care te încurcă și vrea să revină în viața ta? Dr. Ayo este omul potrivit pentru această slujbă, este un vrăjitor puternic, binecuvântat de strămoșii și de zei acceptați ca reprezentantul lor pe pământ. Dr. Ayo mă ajută să salvez casa ruinată, luându-mă înapoi de la soțul meu. . cu vraja sa puternică. . Soțul meu și cu mine divorțasem de 9 ani fără divorț, dar sub incanta doctorului Ayo, el s-a întors și am fost din nou o familie fericită. Dacă aveți probleme de viață și trebuie să le rezolvați rapid, contactați Dr. Ayo Jug. +2347055691377 sau EMAIL: drayo47373@gmail.com

Unknown spunea...

Soțul meu a plănuit să se despartă de mine spunând că s-a săturat de unirea noastră, am fost surprins pentru că a apărut brusc și instinctul meu mi-a spus că ceva nu e în regulă, am aflat mai târziu că soțul meu are o femeie afară, am cerut-o, el a fost foarte supărat și a spus că de aceea vrea să ieșim în evidență, a plecat de acasă 6 luni când l-am văzut pe dr. Contactul purtătorului de cuvânt Ayo. Femeia mi-a explicat cu cine ar putea rămâne însărcinată și să aibă copilul cu plante medicinale după 9 ani de căsătorie, i-am luat contactul și i-am explicat situația ei cu soțul ei, mi-a spus că soțul meu a fost manipulat de forța întunecată, mi-a spus unele lucruri pe care le-am avut fac și execută o vrajă pentru mine, după șase zile de vrajă soțul meu a venit acasă și a rupt documentul de divorț, acum trăim fericiți toate datorită lui Ayo. Nu vă rușinați de problemele dvs., căutați ajutor și rezolvați-le. contactați-l la WhatsApp: +2347055691377 sau trimiteți-i un e-mail trimiteți un e-mail drayo47373@gmail.com

Unknown spunea...

Soțul meu a plănuit să se despartă de mine spunând că s-a săturat de unirea noastră, am fost surprins pentru că a apărut brusc și instinctul meu mi-a spus că ceva nu e în regulă, am aflat mai târziu că soțul meu are o femeie afară, am cerut-o, el a fost foarte supărat și a spus că de aceea vrea să ieșim în evidență, a plecat de acasă 6 luni când l-am văzut pe dr. Contactul purtătorului de cuvânt Ayo. Femeia mi-a explicat cu cine ar putea rămâne însărcinată și să aibă copilul cu plante medicinale după 9 ani de căsătorie, i-am luat contactul și i-am explicat situația ei cu soțul ei, mi-a spus că soțul meu a fost manipulat de forța întunecată, mi-a spus unele lucruri pe care le-am avut fac și execută o vrajă pentru mine, după șase zile de vrajă soțul meu a venit acasă și a rupt documentul de divorț, acum trăim fericiți toate datorită lui Ayo. Nu vă rușinați de problemele dvs., căutați ajutor și rezolvați-le. contactați-l la WhatsApp: +2347055691377 sau trimiteți-i un e-mail trimiteți un e-mail drayo47373@gmail.com

Unknown spunea...

Nu m-am gândit niciodată că vor fi un miracol pe internet până când nu am intrat în contact cu dr. Ayo, în cele din urmă am reușit cu ajutorul puterii sale spirituale, care a fost recomandat de o doamnă din centrul pentru bebeluși pe care a ajutat-o înainte, nu cred niciodată a fost real până când l-am confirmat acum pentru că am încercat atât de multe lucruri pentru a mă asigura că rămân însărcinată, dar fără noroc, imediat îl contactez. a făcut niște rugăciuni spirituale și mi-a trimis un medicament pe care l-am luat, am rămas însărcinată după trei săptămâni și acum am un fiu de arătat. vă mulțumesc mult dr. Ayo și îl recomand pe dr. Ayo pentru toți cei care sunt dispuși să aibă un copil propriu acolo. contactați-l și pentru ajutor, el este real și puternic, l-am confirmat, contactați-l pe WhatsApp +2347055691377 sau prin e-mail: drayo47373@gmail.com

annonymous spunea...

Bună ziua tuturor, sunt atât de plin de bucurie, mulțumită vrăjitorului dr. Ayo. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie cu câțiva ani în urmă și am fost foarte devastat pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău, am rămas cu cei doi copii ai mei și cu un loc de muncă care plătește puțin. Aproape că renunțam până când am văzut o mărturie online despre Dr. Ayo și am decis să-l contactez. I-am explicat problema mea și mi-a asigurat că voi vedea un rezultat pozitiv după 24 de ore, în mod surprinzător, soțul meu a revenit la a doua zi după vraja care mă implora să-l iert și mi-a promis că nu voi pleca niciodată. Soțul meu s-a întors de 6 luni acum și nu am avut niciodată probleme, mă bucur că nu m-am îndoit de Dr. Ayo, deoarece sigur poate rezolva orice probleme cu alinare rapidă, îl poți contacta și pentru ajutor acum pe whatsApp +2347055691377 sau prin e-mail: drayo47373@gmail.com

Unknown spunea...

Susitikimas su buvusiuoju buvo labai sunkus iššūkis daug kartų, kai sužadėtinis išsiskyrė su manimi. bet kai perskaičiau apie meilės burtą “DR Ayo nusprendžiau susisiekti su juo, kai jis atsakė į mano“ WhatsApp ”: +2347055691377 Atradau, kad man taip lengva per 72 valandas susigrąžinti sužurtątinį naudąžinti sužadojtinį Štai kaip aš susigrąžinau savo sužadėtinį WhatsApp +2347055691377

Anonymous spunea...

Iubitul meu și cu mine ne-am iubit atât de mult, încât relația noastră a fost cu adevărat uimitoare și am aflat că nu vom putea face niciodată unul fără celălalt. Deși l-am iubit atât de mult, nu am știut niciodată că s-a săturat de relație și a fost interesat de cel mai bun prieten al meu. S-a despărțit de mine și am fost devastat, mi-am strigat ochii înainte să mă culc în fiecare seară, viața și visele mele au fost spulberate până când am intrat în contact cu un vechi prieten de-al meu, care apoi mi-a prezentat vraja magică a doctorului Egwali. Dr. Egwali mi-a dat instrucțiuni despre ce să fac și am urmat-o strict și mi-a spus că iubitul meu se va întoarce la mine cerșind în 24 de ore. Prietenul meu a venit la mine cerșind și plângând în genunchi și l-am acceptat înapoi. Îți mulțumesc dr. Egwali pentru lucrările tale minunate. Dacă aveți o astfel de problemă sau mai rău, contactați-L prin e-mail: (Dregwalispellbinder @ gmail> com) sau WhatsApp: +2348122948392 și nu veți regreta niciodată că l-ați întâlnit.

Unknown spunea...

Vreau ca toată lumea să știe cât de recunoscător sunt după ce mi-am restabilit căsnicia cu ajutorul unui turnător numit Dr. Ayo. probleme și a făcut o vrajă de dragoste care l-a adus pe soțul meu înapoi la mine după ce a înșelat și a vrut un divorț, spre surprinderea mea soțul meu a venit cu o mașină nouă maro pe care tocmai mi-a cumpărat-o, c este cel mai bun lucru care sa întâmplat pentru mine iar acum trăim foarte fericiți. Dr. Ayo este aici pentru a răspunde problemelor dvs. de relație. ajungeți la el prin e-mail: drayo47373@gmail.com sau numărul de mobil, îl puteți adăuga și pe whatsapp +2347055691377.

monika spunea...

Sunt atât de încântat să împărtășesc această mărturie uimitoare despre cum mi-am revenit fostul soț ........ Salutări tuturor celor care citesc această mărturie. Am fost respins de soțul meu după trei (3) ani de căsătorie doar pentru că o altă femeie avea o vrajă asupra lui și el ne-a lăsat pe mine și pe copii să suferim. într-o zi, când citeam pe web, am văzut o postare despre modul în care acest jucător de vrajă (Dr. Ogun), a ajutat o femeie să-și recapete soțul și i-am dat un răspuns la adresa lui și mi-a spus că o femeie a avut o vrajă asupra soțului meu și mi-a spus că mă va ajuta și după 2 zile că îl voi avea înapoi pe soțul meu. L-am crezut și astăzi mă bucur să vă anunț cu toții că acest jucător de vrăji are puterea de a aduce înapoi iubitorii, să vă ajute în afaceri, promovare, noroc etc., deoarece acum sunt fericit cu soțul meu. Mulțumesc Dr. Ogun, încă o dată pentru că m-ați ajutat în căsătoria mea, contactați-l cu amabilitate prin, solutiontempledrogugu @ gmail..com el ar putea fi, de asemenea, ajutorul vostru.

Vrei să nu faci ce face el aici

Vrajile Voodoo

Vrajă de bani

Vrajă de putere

Vrajă de succes

Vrajă de boală

Vrajă de sarcină

Vrajă de căsătorie

Vrajă de locuri de muncă

Vrajă de protecție

Vrajă la loterie

Vindecarea HIV

vraja de renovare

Etc ...

El vă ajutăm în ceea ce aveți nevoie, mulțumesc

Trimiteți-i un mesaj prin e-mail solutiontempledrogugu @ gmail..com el ar putea fi, de asemenea, asistentul dvs., sunați-l / WhatsApp prin ..

https://www.facebook.com/Dr.ogugu4/

Anonim spunea...

Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie după un an de căsătorie. Aveam nevoie disperată de el înapoi pentru că l-am iubit atât de mult. Eram foarte îngrijorat și aveam nevoie de ajutor. În această zi credincioasă, în timp ce navigam pe internet, am dat peste o mărturie specială despre fiul lui Kudi. După ce am irosit bani pe atât de multe vrăji false, am simțit că ar trebui să încerc pentru ultima oară, l-am contactat și mi-a spus ce să fac și le-am făcut pe toate, apoi a făcut o vrajă de dragoste pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors la mine și a plâns și mi-a cerut iertare. Astăzi sunt atât de fericit și aș recomanda acest mare vrăjitor oricui are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă pentru relația sa ruptă. El este specializat în aducerea înapoi a iubitei pierdute, câștigă inima ta iubită, ajută persoanele singure să-și găsească parteneri, ajută la vrăji. pentru a vă acorda împrumutul, vrăji pentru a câștiga favoare, atracție amoroasă, probleme de căsătorie și divorț, el este, de asemenea, specializat în vindecarea problemelor renale și a oricăror alte tipuri de boli care vă afectează și poate chiar ajuta femeile sterile să rămână însărcinate. Așa este el, este cel mai bun în ceea ce face. Îl poți contacta pe whatsapp prin 2348108149120 Sau îi poți trimite un e-mail la sonofkudi@gmail.com și de asemenea pe telegram 2348108149120

LILIAN NIKKY spunea...

Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și vraja lui de dragoste. Am fost căsătorit de 6 ani și a fost atât de îngrozitor pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și dorea să divorțeze, dar când am dat peste Dr. Saguru e-mail pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete fostul și ajuta la repararea relatiei. și îi face pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi i-am cerut ajutorul, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc pentru că soțul meu s-a schimbat total definitiv. Întotdeauna vrea să fie lângă mine și nu poate face nimic fără cadoul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr. Saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. AI NEVOIE DE AJUTOR ATUNCI CONTACTATI ACUM DOCTORUL SAGURU PRIN EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +12098373537 El este singurul raspuns la problema ta si te face sa te simti fericit in relatia ta. și și el perfect în
1 Vraja de IUBIRE
2 CÂȘTIGĂ EX-ÎNAPOI
3 FRUCLE PANTECULUI
PROMOVARE 4 VRAJI
5 PROTECȚIA VRAJILOR
6 Vraja de afaceri
7 Vraja de MUNCĂ BUNĂ
8 Vraja de loterie și Vraja de caz de instanță

Anonymous spunea...

Carmen Doru este numele meu..V-aș spune cu plăcere tuturor că am reușit să pun capăt problemei cu divorțul și să-mi restabilim căsnicia. Nu știu ce s-a întâmplat cu soțul meu că a cerut divorțul, am încercat să-l conving să nu facă asta, dar nu m-a ascultat, nu aveam altă opțiune decât să caut ajutor oriunde mă puteam gândi. de și am ajuns până la a-l contacta pe DR Ibinoba și acum mă bucur că i-am cerut ajutor. Dacă nu ar fi fost ajutorul doctorului Ibinoba, nu știu ce s-ar fi întâmplat cu căsnicia mea, pentru că îmi iubeam soțul și nu suportam să-l pierd. Vraja a funcționat ca o magie, soțul meu s-a schimbat și a început să arate dragoste în loc de divorțul pe care îl plănuia. Sunt prea fericit că totul este la locul meu acum. Aș recomanda cu plăcere Dr. Ibinoba oricărei persoane care trec prin probleme de căsătorie și doresc să pună capăt. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui vrăjitor autentic în orice fel de situație, contactați Dr Ibinoba pe WhatsApp: +2348085240869, E-mail: dromionoba12@gmail.com.. Cred că nu vă va dezamăgi.

Anja Jaun spunea...

Vreau să împărtășesc o mărturie grozavă pe acest site despre modul în care DR MUSTAFA m-a ajutat să rămân însărcinată, eu și soțul meu încercăm să avem un copil de peste 7 ani, dar nu am avut noroc, așa că am decis să luăm legătura cu medicul de familie și după toate au fost facute teste, ne-a spus ca trompa mea nu functioneaza, apoi intr-o zi eram la birou cand o prietena de-a mea care avea aceeasi problema cu mine a ramas insarcinata dupa ce a contactat-o pe DR MUSTAFA. Ea m-a îndrumat către el și când l-am contactat prin e-mailul lui a făcut purificarea pe vraja de sarcină și în 2 săptămâni mă simțeam cumva și m-am dus la medicul de familie care mi-a spus că sunt însărcinată. Dacă știți că aveți o problemă similară ca aceasta sau orice problemă de fertilitate și doriți să rămâneți însărcinată, îl puteți contacta pe DR MUSTAFA prin e-mail: dr.mustafa86@yahoo.com sau pe Whatsapp la +17402121222

De asemenea, specializat în:
Să-ți recuperezi fosta iubită sau iubit
Să-ți recuperezi fosta soție sau soț
Vraja de prosperitate
Vrajă de protecție
Obțineți un loc de muncă
Vraja de promovare a locurilor de muncă
Vrajă de copil
HIV Cura
Vrajă de sarcină
Vraja dragostei
Vraja de căsătorie
Câștigă la loterie
etc...

Dacă aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți contacta prin e-mail: dr.mustafa86@yahoo.com sau Whatsapp-l la +17402121222 contactați-l acum și problema dumneavoastră va fi rezolvată în 48 de ore.

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   201 – 246 din 246   Mai noi› Cele mai noi»