luni, 1 februarie 2010

PARASTAS PENTRU IOAN IANOLIDE, MĂRTURISITORUL DIN TEMNIŢELE COMUNISTE


Pe 5 februarie 1986 trecea la Domnul cu pace Ioan Ianolide, prietenul cel mai apropiat al Sfântului Valeriu Gafencu şi autorul nepreţuitelor mărturii “Întoarcerea la Hristos” şi “Deţinutul profet”. Îi aşteptăm pe toţi aceia care au fost primitori ai cuvintelor sale izvorâte din multă suferinţă, lacrimi şi iubire pentru noi, să-i cinstim memoria prin participarea la parastasul care se va săvârşi la mormântul lui Ioan de la cimitirul mânăstirii Cernica, sâmbătă, 6 februarie 2010, ora 12. Cei care doresc şi au posibilitatea sunt aşteptaţi să ajungă mai devreme la cimitir pentru pregătirea desfăşurării parastasului. Detalii suplimentare pe mail la adresa: valeriu_max@yahoo.com.

UPDATE: Sf. mănăstire Cernica, 6 februarie, ora 12.40

5 comentarii:

Marius Adrian spunea...

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

De curand am citit Intoarcerea la Hristos iar Profetiile unui detinut este in curs de citire.

Din pacate cei care continua ce au inceput inaintasii lor in 45 au acut tot posibilul pentru a continua reeducarea neamului romanesc.

Ne-au ascuns eroii, martirii, ne-au luat adevaratele simboluri de credinta si demnitate si le-au inlocuit cu .....prostie, tiganeala si restul. Rezultatul este Romania de astazi.

Of Doamne!!! Ce am fost si ce am ajuns. Pentru ce si-au dat viata oamenii astia si ce s-a ales de jerfa lor?!! :(((

Valentin spunea...

Doamne ajuta Marius! Cred ca ne lipseste in primul rand rugaciunea. Eu unul nu ma rog decat cand si cand, mi-e greu sa-mi fac un program stabil de rugaciune si presupun ca foarte multi romani sunt in situatia asta. Sunt sigur ca exista alti multi care nu cred si nici nu se roaga.

Schimbarea nu poate sa vina lamentandu-ne ca uite ce ne fac aia si ailalti ci rugandu-ne mai mult.

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

danutza spunea...

stimati frati,

va lansez initiativa de a ne invita cititorii sa scrie presedintelui basescu pt a organiza referendumul legat de documentele cu cip, tinand cont ca suntem in 2010, iar din 2011, buletinele cu cip vor fi obligatorii ( eu fac deja asta pe blogul meu:http://luptapentruortodoxie.blogspot.com/)
ceea ce faceti prin munca dvs este minunat, dar cred ca nu trebuie sa ne limitam la a raspandi informatia, fara a fi siguri ca ajunge la un numar cat mai mare de romani ( cum ar fi batranii sau locuitorii de la sate,care nu au acces la internet), ci trebuie sa incercam sa facem mai mult, sa luptam pentru mantuirea noastra si a neamului nostru si pentru promovarea valorilor ortodoxe. Doamne-ajuta!

cu deosebita stima,

danutza
procetatean@presidency.ro (adresa unde se poate scrie presedintelui.).

sorin andreica spunea...

Tristeti care trebuie comemorate cat mai des pentru ca copiii sa nu mai laude vremurile odioase,si sa nu se mai repete prigoana comunista.
cu respect