duminică, 25 octombrie 2009

NIMENI PENTRU ROMÂNIA


Potîrcă Constantin Ninel (Candidat Independent), Antonescu George Crin Laurenţiu (Partidul Naţional Liberal), Becali George (Partidul Noua Generaţie – Creştin Democrat), Kelemen Hunor (Uniunea Democrată Maghiară Din România), Vadim-Tudor Corneliu (Partidul România Mare), Geoană Mircea-Dan (Alianţa Politică Psd+Pc), Băsescu Traian (Partidul Democrat Liberal), Iane Ovidiu-Cristian (Partidul Ecologist Român), Oprescu Sorin-Mircea (Candidat Independent), Cernea Remus-Florinel (Partidul Verde), Rotaru Constantin (Partidul Alianţa Socialistă), Manole Gheorghe-Eduard (Candidat Independent), conform Biroului Electoral Central.


5 comentarii:

Iuliana spunea...

Dureros, dar inspirat si adevarat titlu!

Eugen Ion spunea...

Are dreptate Iuliana, subscriu.
Problema care se pune acum este care dintre cei enumerati este mai putin rau decat ceilalti?
O urata situatie este si la alegerile astea, ca data trecuta trebuia sa alegem intre 2 comunisti, vorba unui cunoscut om politic.

un calin - tm spunea...

Sunt din Timisoara si vin toti acesti candidati sa-mi propuna sa merg la Bucuresti cu trenul, la cuseta, cu elicopterul, cu vaporul, cu metroul, ... DAR eu vreau sa ajung la Baia Mare. NU am cum sa aleg raul cel mai mic atâta timp cât niciunul nu merge in directia in care vreau eu sa merg!

Doamne, ajuta!

Anonim spunea...

pentru calin,

asa este nici unul nu are ce cauta acolo, insa daca alegem sa nu mergem la vot, vor fi oameni care o vor face, care vor vota cu cel care da mai mult ulei si faina. oamenii astia sunt cei de varsta a 3-a care sunt foarte usor de influentat. in mom de fata, daca vom continua asa, tot oameni ca geoana si antonescu vor ajuge la putere. adica aceleasi partide care au fost pana acuma, bineinteles cu aceleasi idei si principii. ideea este sa scapam de oamenii care au gandirea de hoti, comunisti. care dau legi doar dupa cum le e lor bine. va sugerez sa intrati pe site-ul BEC si sa va uitati la declaratiile de avere. eu personal o sa il votez pe cel cu cei mai putini bani. de ce? pai e simplu, ala care are mai putini bani nu are bani destui sa faca si mai multi. de aceea,cea mai buna solutie este sa mergem la vot, noi tinerii, pentru ca viitorul este asa cum ni-l facem noi, nu cei batrani. cei de la putere acuma isi doresc ca cei tineri sa nu vina la vot din simplul motiv ca noi nu ne bucuram la 1 litru de ulei. haideti toti la vot, si votati-l pe cel care nu a reusit sa fie influentat de nimeni.

un calin - tm spunea...

Dar am spus eu ca nu ma duc la vot !?
Am spus ca nu stiu pe cine sa votez !?

TOTI candidatii sunt pe placul meu:) Asa ca ma duc la vot ... si votez cu cel care-mi place :)

Doamne, ajuta!